Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ten medvěd by neměl mít na hlavě teda hrnek ale možná včelu nebo tak něco :D Jinak je to těžký, hledám něco co se líbí mě - totálnímu cynikovi, zároveň chápu že to musí případného kupujícího trknout do oka aby to chtěl...
Trochu nespravedlivé ale.. :D
Jinak samozřejmě můj obličej po žihadle mezi oči by byl samostatný meme :D
Dobré... :D
A víš proč včely mají med? Protože mají královnu. Kdyby měly premiéra, taky by měly hovno.
Já teda zachraňuju z vody včely a čmeláky a vosy taky nechávám na pokoji, pokud si nezačnou první, ale tady na to bych vychrstla kýbl chemie.
Mě osobně stačilo, když v nám v 90. letech létaly na chatě po zahradě neše sršně obecné. Ony nebyly vůbec agresivní, naštěstí, ale bylo to jako kdyby tam létaly stovky malých vrtulníčků. Pak silničáři porazili jednu starou třešeň u silnice, kde měli hnízdo, od té doby, tj. víc jak dvacet let, se tam neobjevily. A teď když to porovnám s těmihle potvorami, co jsou dvakrát tak velké a ještě agresivní...
Jo, hmm, to je hned lepší :D
Pro ty, kdo to nevědí - tyhle mrchy samozřejmě žerou i naše známé včely a jsou schopné v úlu během chvíle udělat holocaust, ale včely aspoň objevily způsob, jak je za cenu obětí zabít. Prostě kolem sršně udělají pevný shluk a postupně v tom shluku zvýší teplotu až na nějakých sedmdesát stupňů, čím sršeň zabijou.
(Prý to původně měl zpívat Orlík, ale považoval text za příliš rasistický...)
Včela medonosná třeba kraňka (to co lítá v různých plemenných modifikacích u nás) je sympaťanda, když ji vlezeš do dráhy letu, možná tě štípne, když si stoupneš 2 metry před úl do jejich runway dráhy tak tě jich štípne několik. Když budeš sekat sekačkou kolem úlu, tak tě jich štípne třeba.. 20 .. no big deal. (pokud budete sfik, který otevře úl a zhasne mu dýmák a nemáte je čím zaplašit a zapomene si vzít klobouk, tak máte problém, ale to je jiný story :D )
Afrikanizovaná včela má zcela zásadní problémy se zvládáním hněvu (doporučoval bych nějaký seminář anger managementu), pokud budete dřevorubec kácející motorovou pilou strom cca 500 metrů od jejich obydlí, vyletí jich pár tisíc a bez ostychu na vás zaútočí, protože.. "bad vibes" :D
A děkuju za ty memy, udělaly mi ohromnou radost :D
Jinak nejlepší Hornet je tahle:
Naopak nejhorší ze všech jsou americké červené/černé vosy, kterým nedělá problém sejmout tarantuli. Paralyzují ji jedem a nakladou do ni vajíčko. A malá vosička je ještě větší drsňačka než její máma. Hned po vylíhnutí totiž vyžere pavouka pěkně zevnitř. Samozřejmě zaživa.
@Terezička Co to je za film? :-D Pamatuju si to z dětství ale jenom strašně matně, vím že to na mě nechalo strašnw silný dojem :D
Tmavá Helma: Ještě než zemřeš, měl bys o nás dvou něco vědět, Lone Starre.
Lone Starr: Co?
Tmavá Helma: Jsem bývalý spolubydlící bratrance synovce bratra tvého otce.
Lone Starr: A čím nás to dělá?
Tmavá Helma: Vůbec ničím! A právě tím se za chvíli staneš...