Průvodce Hrou o trůny
Pomocný průvodce pro diváky Hry o trůny, který jim pomůže se zorientovat v hlavních rodech, postavách a místech světa, kde se odehrává děj seriálu.
Místopis Hry o trůny
Číst celý článek zde
Místopis Hry o trůny
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
hezky!
:)
flanker.27 - majuskule či miniskule záleží na tom, jestli podporuješ teorii prof. Ericha Fiedlera z Vídně. :-D A otázkou schopnosti lovu zmijí u papoušků, tím se zabýval přece Jan Hraběta. :-)
Chráněné krajinné oblasti? Jinak dobrá práce Aleku, už se těším na rozšíření:-)
Aj keď som fanúšikom fantasy a rozsiahlych hist. ság takisto, toto dielo mi akosi unikalo, určite mi odpustíte :) Aj keď viac-menej sledujem seriálovú tvorbu, ku GoT som sa dostal čistou náhodou.
Bola to láska na prvý pohľad, a stupňuje sa vo mne neskutočná túžba kúpiť si knižky. Nie, nie, vidieť to prvý krát a skutočne si vychutnať milé aj nemilé prekvapenia, to je to pravé orechové. Pri druhej epizóde som zažil skutočné trýznenie, nepokoj v žalúdku, či sa nestane niečo zlé. Alebo nebodaj niekoho nezabijú. Chúďa vĺča.
Kým som sa zorientoval, tak to trošku trvalo, stále sa ešte ani za nič nevyznám v menách. Tento článok je geniálny vynález, bez zbytočných spoilerov ma hneď zorientoval :)
flanker.27: Číšku ptáčku zeleného pééří...
Libuše, mrtvice.