Informace o Tanci s draky
Tanec s draky je konečně kompletně hotov. Oznámení o dokončení přišlo už dříve, ale teprve teď je zeditován, zkontrolován atd. Viz GRRM blog.
Finální verze má 1510 normostran v jeho WordStar DOSovském editoru. (Po převodu do Wordu to je 1540.) Pro srovnání Bouře mečů měla 1521 takže jen o chlup tlustší.
Jednu chvíli měl Tanec až 1700 stran, ale to už by nešlo vydat, takže se odsekávalo a...
Číst celý článek zde
Finální verze má 1510 normostran v jeho WordStar DOSovském editoru. (Po převodu do Wordu to je 1540.) Pro srovnání Bouře mečů měla 1521 takže jen o chlup tlustší.
Jednu chvíli měl Tanec až 1700 stran, ale to už by nešlo vydat, takže se odsekávalo a...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ale ako vraví olorin, už sa to prepralo veľakrát, počkajme si na výsledok.
Strana Ledu žádné kladné hrdiny ani výrazné postavy nemá a prozatím se předpokládalo, že oheň je život a dobro, zatímco led je smrt a zlo.
Kdysi jsem kdesi četl kousek z Branovi kapitoly z Tance, kde si Meera všimla že se mu v mrazu nesráží pára u obličeje, že nedejchá, a že on sám celý partě vysvětlil že ruce má černý protože holt zčernaj, když se zastaví srdce, tak si myslím, že to asi bude další undead, nevím nakolik byl ten zdroj věrohodnej, ale tak nějak nemrtvě na mě studenoruký působil už v tom malým prostoru, jakej dostal v Samově kapitole v bouři :))
Osobne si myslim ze Martin taji toho POV prave preto ze to bude niekto bud uplne novy alebo necakany.
Takisto si nemyslim ze uvidime nejake kapitoly z juhu okrem Kings Landing, co zrejme vyplynie z deja na vychode a severe. Do Dorne, na Rovinu ci do Riecnych krajin sa zrejme prilis nepozrieme... (co mne osobne az tak nevadi, skor ma bavi sever)
Tipy?
Přeberte si to, jak chcete. ;-)