Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jak jsem napsal dřív, vynález "korektizujících" a zmírňujících slov učinil to, že spousta lidí jim to sežere. Že je Irák teď v daleko větší řiti než byl za Saddáma, že Lybie je v daleko větší řiti, než byla za Kaddáfího, to všechno oblečené do hezkých slov způsobí, že jim to někteří lidi sežerou i s navijákem.
Pokud jde o to ničení teroristů, obě strany v různých obdobích různé skupiny teroristů podporovaly a vyzbrojovaly, jen když to uškodilo druhé straně. Často se to pak obrátilo proti těm podporovačům, jako momentálně Talibán proti USA. Ne že by ho přímo založily, ale podporovaly finančně vznik muslimských škol, z nichž vzešli lidé s minimem vzdělání, zato se svatou vírou v poslání šířit Islám proti nevěřícím (ať už SSSR, nebo USA). Teď třeba ISIL. Dokud ti samí lidé bojovali proti Asadovi, byli to bojovníci za svobodu proti tyranskému režimu, když se založí v "našem" Iráku, najednou jsou to muslimští fanatici.
Zkrátka dvojí metr, přijde mi to jak podlehnout reklamě na prostředek s "volnými radikály" :D
Víte, co se stane, když člověku spadne žába do šálku kávy?
Ital - hodí šálkem, rozbije ho a odejde v záchvatu hněvu.
Němec - vyndá žábu, pozorně umyje šálek, sterilizuje ho a udělá si novy šálek kávy.
Francouz - vyndá žábu, a vypije kávu a udělá si žabí stehýnka.
Číňan - sní žábu a vyleje kávu.
Rus - vypije kávu i se žábou vzhledem k tomu, že byla zadarmo. Izraelec - prodá kávu Italovi, žábu Francouzovi, šálek Němcovi, místo kávy si dá šálek čaje a použije získané peníze na to, aby vynalezl zařízení, které zabrání žábám padat do kávy. Palestinec - obviní Izraelce za to, že mu spadla žába do jeho kávy, protestuje proti aktu agrese u OSN, vezme si peníze od Evropské Unie na nákup nového šálku kávy, peníze použije na nákup výbušnin a pak vyhodí do povětří kavárnu, kde se Ital, Francouz, Číňan, Němec a Rus snaží vysvětlit Izraelci, že má dát svůj šálek čaje Palestinci
Vyhraníš se vůči všemu a každému, kdo má jiný názor, nepřemýšlíš o tom, co říkají druzí, ba mnohdy to zvysoka ignoruješ, do diskusí nechodíš diskutovat, ale prezentovat sebe. Nečteš, co ti kdo napíše, ale to, co si tam sám dosadíš (v tomto případě nejsem ani první ani druhý, kdo ti to říká).
Takže to, jak s tebou jednám, je jen taková malá ukázka toho, jak se chováš k ostatním, zejména ke gepetovi. Ať gepeto napíše cokoli o čemkoli, jsi vzápětí u toho a bez dlouhých cirátů ho začneš napadat.
Vůbec mi nevadí, že se rozcházíme názorově, takových je tu spousta, ba možná většina. Ale 90 % lidí tu dokáže napsat názor tak, aby i když s ním nesouhlasím, jsem se nad ním zamyslel. ale nezamýšlím se nad kázáním, to rovnou ignoruju.
Takže tak. Názory ti v žádném případě neberu. Každý má pro ty svoje důvody a nějak se k nim dobral, na základě vlastních zkušeností, díky lidem, se kterými se stýká a tak dále. Vytýkám ti, že neumíš diskutovat.
Ale to neznamená ze bych o tom nic nevěděl :)
@flanker.27 Já mám naopak dosti podobný názor o tobě, gepetovi (který víceméně tahá informace z wikipedie a snaží se hlavně postavit proti proudu) a trochu Everettovi. Fungujete jako tým a vzájemně se tu doplnujete. Máte jen svoji pravdu a když jsem tu např. dvakrát podal faktické důkazy o vaší nepravdě, respektive chybě, tak ste ji ignorovali, neviděli, neslyšeli.. do nekonečna budeš tvrdit opak, ale tak to vidím já a nejen já. Tady si už asi nemám co víc říct.
Já umím uznat svou chybu a stejně tak vím, že umím i diskutovat. Z jiných for, ze života... vše je to o lidech. Myslím si, že s nikým jiným tu problém mít nebudu.
EDIT: Jak už jsem řekl, nemám svojí pravdu, pravda je jen jedna, ale to bych tu mohl ten post zkopírovat znovu ale stejně by to k ničemu nevedlo.
@flanker.27 S tebou jsem skončil, opravdu tečka za naší vzájemnou debatu na tomto fóru. Nemám proč se bavit s člověkem, který mě v každém postu vysloveně uráží a tváří se nadřazeně otatním. Viz příklad s "běžným uživatelem" a opakováním "teď si jen ukázal, jak nic nechápeš" v různých interpretací. Měj se.