Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1223224226228229581

Komentáře

• Tož, já jsem hodně zaujatý. U mě je horší než Rus jen komunista, ty bych hnal až na severní pól.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. července 2014
    @Mellien Prosím, takže Amíci jsou fajn, protože po nich ve Vietnamu zůstanou tři miliony mrtvých civilů a oni řeknou sorry, to je válka. Proto jsou hodní. Můžete zabít kolik chcete lidí, ale když pak patřičně zkroušeně řeknete "to jsme vlastně nechtěli", je jedno, co jste udělali, protože jste se omluvili. A pak můžeme zase vést války pod zcela smyšlenými záminkami.

Jak jsem napsal dřív, vynález "korektizujících" a zmírňujících slov učinil to, že spousta lidí jim to sežere. Že je Irák teď v daleko větší řiti než byl za Saddáma, že Lybie je v daleko větší řiti, než byla za Kaddáfího, to všechno oblečené do hezkých slov způsobí, že jim to někteří lidi sežerou i s navijákem.

Pokud jde o to ničení teroristů, obě strany v různých obdobích různé skupiny teroristů podporovaly a vyzbrojovaly, jen když to uškodilo druhé straně. Často se to pak obrátilo proti těm podporovačům, jako momentálně Talibán proti USA. Ne že by ho přímo založily, ale podporovaly finančně vznik muslimských škol, z nichž vzešli lidé s minimem vzdělání, zato se svatou vírou v poslání šířit Islám proti nevěřícím (ať už SSSR, nebo USA). Teď třeba ISIL. Dokud ti samí lidé bojovali proti Asadovi, byli to bojovníci za svobodu proti tyranskému režimu, když se založí v "našem" Iráku, najednou jsou to muslimští fanatici.

Zkrátka dvojí metr, přijde mi to jak podlehnout reklamě na prostředek s "volnými radikály" :D
  • @flanker.27 já myslím, že si dost inteligentní človíček, abys chápal rozdíl mezi ženu a hnal bych. Jelikož to není v mých možnostech... Ale do každému komanči řeknu do očí, co si myslím, to je fakt. Nevim, ale jak bych ti to mel dokázat a proč vůbec. Mně je celkem šumák, jestli mi věříš nebo ne. :)
    @Mellien Mně je celkem šumák, kam by kdo koho posílal, kdyby... ale líbí se mi ta klasická srdnatost slov, jež nenásleduje čin :D
  • Není to sice k tématu, ale vystihuje to situaci ohledně Gazy.

Víte, co se stane, když člověku spadne žába do šálku kávy?

Ital - hodí šálkem, rozbije ho a odejde v záchvatu hněvu.

Němec - vyndá žábu, pozorně umyje šálek, sterilizuje ho a udělá si novy šálek kávy.

Francouz - vyndá žábu, a vypije kávu a udělá si žabí stehýnka.

Číňan - sní žábu a vyleje kávu.

Rus - vypije kávu i se žábou vzhledem k tomu, že byla zadarmo. Izraelec - prodá kávu Italovi, žábu Francouzovi, šálek Němcovi, místo kávy si dá šálek čaje a použije získané peníze na to, aby vynalezl zařízení, které zabrání žábám padat do kávy. Palestinec - obviní Izraelce za to, že mu spadla žába do jeho kávy, protestuje proti aktu agrese u OSN, vezme si peníze od Evropské Unie na nákup nového šálku kávy, peníze použije na nákup výbušnin a pak vyhodí do povětří kavárnu, kde se Ital, Francouz, Číňan, Němec a Rus snaží vysvětlit Izraelci, že má dát svůj šálek čaje Palestinci
    @Mellien Ano, vysvětlil jsi, že od klávesnice jsi velmi statečný, jako každý průměrný uživatel :D
  • upraveno 30. července 2014
    @flanker.27 Mohl bys mi prosím říct, jaký se mnou máš problém? Někomu to možná nevadí, ale já se tu nenechám urážet. Víš o mně kulový. Já taky nezpochybňuji cizi slova, pokud nevím opak.
  • Možná ti to dělá dobře, ale zkoušej si to na někoho jiného, děkuji.
  • Ještě by mě zajímalo, kdo je to ten průměrný uživatel...
    @Mellien Už jsem myslel, že se nezeptáš. Toto je tedy můj zcela osobní názor na tebe, který jsem s nikým nekonzultoval a netvrdím o něm, že je objektivní a stoprocentně pravdivý. je takový, jaký se mi jevíš tím, co tu píšeš.

Vyhraníš se vůči všemu a každému, kdo má jiný názor, nepřemýšlíš o tom, co říkají druzí, ba mnohdy to zvysoka ignoruješ, do diskusí nechodíš diskutovat, ale prezentovat sebe. Nečteš, co ti kdo napíše, ale to, co si tam sám dosadíš (v tomto případě nejsem ani první ani druhý, kdo ti to říká).

Takže to, jak s tebou jednám, je jen taková malá ukázka toho, jak se chováš k ostatním, zejména ke gepetovi. Ať gepeto napíše cokoli o čemkoli, jsi vzápětí u toho a bez dlouhých cirátů ho začneš napadat.

Vůbec mi nevadí, že se rozcházíme názorově, takových je tu spousta, ba možná většina. Ale 90 % lidí tu dokáže napsat názor tak, aby i když s ním nesouhlasím, jsem se nad ním zamyslel. ale nezamýšlím se nad kázáním, to rovnou ignoruju.

Takže tak. Názory ti v žádném případě neberu. Každý má pro ty svoje důvody a nějak se k nim dobral, na základě vlastních zkušeností, díky lidem, se kterými se stýká a tak dále. Vytýkám ti, že neumíš diskutovat.
  • @svoa00 neviem, ci sa Rusko formalne ospravedlnilo. Kazdopadne vsak Putin pred 2 mesiacmi vyhlasil, ze je za znovupremenovanie na Stalingrad.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Víc než bych si přál, ale méně než to vyznělo. Myslel jsem, ze nezapomenu, co se stalo a jak mi to děda vyprávěl, ne ze bych tam byl pritomen
    Ale to neznamená ze bych o tom nic nevěděl :)

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Mellien Já tušila, že jsem si zas vybrala ten nesprávný význam věty...v poslední době se mi to stává nějak často :)
  • @Krisa Ne, moje chyba. Špatně jsem to formuloval. Pardon.

@flanker.27 Já mám naopak dosti podobný názor o tobě, gepetovi (který víceméně tahá informace z wikipedie a snaží se hlavně postavit proti proudu) a trochu Everettovi. Fungujete jako tým a vzájemně se tu doplnujete. Máte jen svoji pravdu a když jsem tu např. dvakrát podal faktické důkazy o vaší nepravdě, respektive chybě, tak ste ji ignorovali, neviděli, neslyšeli.. do nekonečna budeš tvrdit opak, ale tak to vidím já a nejen já. Tady si už asi nemám co víc říct.

Já umím uznat svou chybu a stejně tak vím, že umím i diskutovat. Z jiných for, ze života... vše je to o lidech. Myslím si, že s nikým jiným tu problém mít nebudu.
    @Mellien Jediné, co jsi sem dotahal, byla tvrzení, nic co by se dalo nazvat důkazem, jsi nikdy k ničemu nepředložil. Příklad s jablky jsi zjevně nepochopil a právě teď dokazuješ, že jsi ztracený případ.
    @flanker.27 Když neumíš číst, nemám ti jak pomoci :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Mellien Problém je v tom že se snažíš objektivně diskutovat o něčem o čem sám uznáváš že v tom objektivní být nedokážeš + většinu příspěvků si tak nějak upravuješ před odpovědí k obrazu svému a odpovídáš popřípadě se vyjadřuješ k něčemu co předchozí post(y) vůbec neříkají a vzniká to pouze tvou interpretací.

EDIT: Jak už jsem řekl, nemám svojí pravdu, pravda je jen jedna, ale to bych tu mohl ten post zkopírovat znovu ale stejně by to k ničemu nevedlo.
    @Everett_Young Já se nesnažím diskutovat objektivně, já diskutuji subjektivně. Uznávám, co píší ostatní a odpovídám na to, v čem mám nějaké znalosti. To, že pak jiní lidé nevidí, nebo nechtějí vidět, co jsem napsal, za to nemohu. Uznávám, že se obas snažím zviditelnit např. jednu tvář problému, jeden bod, ale to se v diskuzích normálně děje a není to nic špatného... ale ignorovat fakta a přehlížet je, jo, to je luxus

@flanker.27 S tebou jsem skončil, opravdu tečka za naší vzájemnou debatu na tomto fóru. Nemám proč se bavit s člověkem, který mě v každém postu vysloveně uráží a tváří se nadřazeně otatním. Viz příklad s "běžným uživatelem" a opakováním "teď si jen ukázal, jak nic nechápeš" v různých interpretací. Měj se.

• @Mellien A to je ten problém, pokud nediskutuješ o osobních názorech ale o nějakém faktu, pak se subjektivní diskuzí nemůžeš dostat k objektivnímu závěru, protože fakta která uvádíš budou citově zabarvená a budou nahrávat pouze straně kterou sis vyvolil jako "tu správnou".
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Hildegarda Proč myslíš? Vem si, kolik rusů zemřelo u Stalingradu, kolik němců zemřelo u Stalingradu, vem si to, co se tam stalo. Nevím, proč se to jméno vůbec měnilo pryč. Myslím, že Stalingrad by měl zůstat na mapách jako Stalingrad, aby každý viděl kde se odehrálo největší peklo největší bitvy jakou svět kdy viděl. Něco tak šíleného jako byl Stalingradský kotel je naprosto nepředstavitelné, a myslím, že by jméno mělo zůstat stejné už jenom úcty k těm co tam zemřeli.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.