Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1282283285287288581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Tak já psal hned v následujícím komentáři. Jak vybírat prezidenta... Obávám se že v první volbě jsem vybíral toho jednookého ze slepých. No a bylo mi to prdlajz platný páč je tam člověk kterej je slepej a ještě má anál místo orálu... no.
    Ona ta nepřímá volba prezidenta měla svoje výhody, třeba že jsme mohli nadávat na ty kulky v obálkách a na tu hrůzu která volbu doprovázela, teď jsme toho sami součástí a máme máslo na hlavě.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @pavel Kdybychom měli monarchii, tak máme svatej pokoj
    Jak říkají britští republikáni, královská rodina je největším pobíračem sociálních dávek v zemi :)
  • @Achileus: Vzhledem k tomu, že debata se víceméně rozvinula kolem nedostatečnosti případných kandidátů na prezidenta, obávám se, že jsi pouze převedl jeden neřešitelný problém na jiný :anxious:
    @flanker.27 Myslis tu hrstku magoru?
    @Achileus Naprosto mne nezajímá (a nemluvím o tom), kdo co říká, kolik jich to říká, ale co říká ;-)
    @flanker.27 Jejich pět a pul, tudíž jejich názor ma nulovou váhu
    upraveno 30. dubna 2015
    @Achileus Tady už nepomůže ani trknutí, ach jo =D
    @flanker.27 Maji zastoupeni v parlamentu?Ne, tudíž jejich vliv na veřejnost je nulový
    @Achileus To fakt ani neni možný, :ROFL:
  • @flanker.27 Dobrovolně se přiznávám, že nevím čeho jsi chtěl tou zmínkou o republikánech docílit :)

Jestli jsi chtěl pouze poukázat na to, že si někdo takovou věc myslí, tak je to informace nulové hodnoty, protože najdeš skupinu lidí snad na každý možný názor. Respektive vždy najdeš člověka, který si bude nějakou věc myslet. Tudíž pak nemá moc smysl říkat, že si někdo něco myslí/říká, protože to platí na všechno. :) (Neuvažuji úplně hloupé/zcestné názory)
    @Ugla Proč?
    upraveno 1. května 2015
  • upraveno 1. května 2015
    @flanker.27 Já jsem pochopil, že ti jde o to, co říká. Ale jak jsem napsal, mezi lidskou populací najdeš vždy někoho kdo bude něco říkat. Respektive najdeš podle mě vždy alespoň jednoho člověka pro každý možný názor. Pokud ti nejde o počet lidí s daným názorem, tak celá ta zpráva má nulovou informační hodnotu :D
    upraveno 1. května 2015
    @Gorgloj To není zpráva o tom, že oni mají tento názor, sorry ale nepochopil jsi ani zbla z toho co jsem napsal =D
    Jak jsem napsal, to bys musel stejně tak napsat, že Artušovo sdělení, že kdybychom měli monarchii, měli bychom pokoj, má nulovou hodnotu, protože monarchisté u nás prakticky nejsou. Jenže o to přece vůbec nejde, to bychom jakékoli prohlášení i zde týkající se čehokoli poměřovali jen a jen tím, kolik lidí to říká (a museli k tomu dávat statistiku) a vůbec se nezabývali obsahem, to je přece naprostá hovadina :)
    BTW @gorgloj zcela správně přesunul další debatu do pošty, tady je fakt neužitečné řešit zbytečný spor...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. května 2015
    Tak co, kdo se tam chystáte nastěhovat? :D
    https://liberland.org/cz/about/
  • @Montezuma3 Ježiš, já myslela, že to je zas nějaká recese, a on to někdo myslí vážně?
    Tak schválně, kolik si tipujete, že vydrží? Rok, dva?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Aj ja chcem svoj vlastný štát :'-(
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa to je jako ta kouzelná slánka z "Sůl nad zlato", nikdy to nedopadne až na dno, protože to zdá se neexistuje, jenom může být hůř a hůř :D
    upraveno 5. května 2015
    Nojo, oni v tom velkém světě přece vědí, co je pro nás nejlepší, neb jim záleží na našem blahu...
    upraveno 6. května 2015
    @Riokai Poláci Ostravákům, fakt? Já znám jenom, že Ostravaci maji kratke zobaky :)

Jo a v Praze bydlím něco přes rok (teda spíš pracuju a o víkendech vždycky někam vypadneme, takže bych to měla změnit na do Prahy kočuji něco přes rok) a vždycky když odjíždím, říkám, že zase jedu do Prahý/é (to nejde napsat) :)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Krisa Jojo, nejvíce když jsou nějaké diskuze mezi "Západem" a "Východem", a někomu dojdou argumenty, nebo se jen nasere, tak Pražáci "Výchoďákům" nadávají do Poláků. :-D
  • Tak mám za sebou letošní písemné matury. Ještě někdo? :) Upřímně bych k tomu řekl asi jen jedno: fraška. S takovou má maturitu každej ***

@Mellien Tebe snad nerozhodili Jidáš a Athénou? :P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.