Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1363739414267

Komentáře

• upraveno 28. června 2012
    Neeeee, Jon má přece ještě před sebou svojí největší úlohu - dozvědět se, kdo jsou jeho rodiče! :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. června 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. června 2012
    upraveno 28. června 2012
    upraveno 28. června 2012
    áááááááááááááááááááááá rýchlo zavolajte dewolfatizéra :O
    upraveno 28. června 2012
    upraveno 28. června 2012
    upraveno 28. června 2012
    Krisa: Jerry je drahoušek! Takové hodňoučké, miloučké myšátko. Mouše by neublížil... (Ostatně kočka není hmyz, že?! ;)
    upraveno 28. června 2012
    A jak házel koláče s žehličkou uvnitř... Jerryho miluju, ale je to svině, o tom žádná. Toma mi líto samozřejmě bylo, ale Jerry je ňuňánek rozkošný, ještě teď mám plyšovýho Jerryho v knihovně (bratr má doteď Toma) :D
    já myši nerad. Ani Jerryho, takhle na ně http://www.gadgetrivia.com/photos/o/68258-best_rat_trap_part_2.jpg
    upraveno 28. června 2012
    Ste divní :D
    On hlavně musí ztrestat Boltnovic bastarda. V heroickém fantasy románu by to by dechberoucí souboj hodný bastard rozseká zlého bastarda zatímco jeho zlovlk roztrhá jeho psi. Mohli jsme tu mít krásný souboj, ale mistr řekl ne, když smrt tak pro všechny - důležité postavy.

Taky přestávám chápat myšlenkové pochody/ chování Jaimeho. Jako velitel královské gardy by měl chránit chlapeckého krále/ svého syna v neklidných dobách a místo toho stíhá přelud. A to si dal za úkol že tohoto krále ochrání
    Miss Utahraptor: Však derfel nepsal/a, že psice jsou zlé, jen, že by od Ducha dostaly na budku, kdyby byl zlý bastard tak naivní, že by je poslal na hodného bastarda...
    ohledně pravosti či ne aegon. Varys ho mohl prostě zaměnit, když bylo mimčo rozmlácený nikdonic nepoznal a bylo v klidu kdyby nebylo a poznalo se tak co? prostě je mimino pryč stejně jako viserys a dany... ano riskobal by že to bude na něj ale věřim že by se šikovně vykroutil a padlo to na někoho jiného....
    upraveno 29. června 2012
  • upraveno 29. června 2012
    upraveno 29. června 2012
    upraveno 29. června 2012
    Proč zas 2. ?
    A nebo využil toho, že mimčo bylo rozmlácený a později si "vyrobil"/našel vlastního Aegona... a Dany a Viseryse použili s Illyriem pro odpoutání pozornosti od něj (+ Dany na rozvrácení Západozemí dothraky, aby mu pak usnadnil invazi).

Ale co, ať je Aegon Targaryen, Blackfyre, z Lysu, nebo Blešího zadku, doufám, že nakope Dany do toho jejího. :-) *zbožné přání*
    sveva: Mno, jeden z argumentů, proč Aegon nejspíš není pravý, je v tom, že dračí vejce dostala Dany a ne on. Vyplývá mi z toho, že Aegon byl od začátku plán B využitý ve chvíli, kdy Dany tak dlouho váhá.
    Já bych spíš řekl že nikdo nečekal že se jí ty vejce vylíhnou. Stejně ty draky už neovládá. Takže můžeme Dany vesele poslat k šípku a věnovat se Aegonovy, ať už je kdo je.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.