Udatné rytířstvo západozemské
Máme tady tématu kde se řeší s kým z Písně strávit noc či celý život.Co posoudit vojenské kvality postav?Koho by jste chtěli mít po svém boku v bitvě?A pod čím velení do té bitvy vyjet?
1)Muž,kterého by jste chtěli v bitvě po svém boku.
2)Muž,který by vám v bitvě velel.
3)Muž,kterému by jste svěřili velení armády.
1)Muž,kterého by jste chtěli v bitvě po svém boku.
2)Muž,který by vám v bitvě velel.
3)Muž,kterému by jste svěřili velení armády.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
2)Eddard Stark
3)Černá ryba
4.) Hora/Ser Robert Strong
1)Brienne! + Jaime, Sandor, Barristan, Bronn (keby som ho mala čím zaplatiť :))
2) To je ťažké...keby som hľadala schopného stratéga, tak asi Tywin, ale ten by ma v pohode poslal na smrť. Z tohto hľadiska by bol lepší Ned, ale u neho zase hrozí, že mu česť nedá a pôjde informovať nepriateľa o svojich plánoch :)
3)Tywin (kým v tej armáde nebudem ja, tak mi je to jedno, či je nemilosrdný :P)
4) :D V podstate každý okrem Tommena a pod., som len nežné žieňa!
2) Robb Stark
3) Berik Dondarrion/Randyll Tarly
4) Bronn/Briene/Gregor Clegane
2) Rhaegar Targaryen
3) Aegon VI Targaryen
4) Kdokoliv s mečem cvičícím s ním o chlup víc než já :D
1) Aero Hotah
2) Stannis Baratheon
3) Randyll Tarly
4) Jaqen H´ghar
2)Černá ryba
3)Aša Greyjoy
4)Khal Drogo
2) Robb
3) Tywin
4) Hora
2) Doran Martell/ Robb
3) R. Tarly/ Tywin
4) Hora/ Oberyn
2. Robb
3. Tywin
4. Bronn
2. Eddard/Robb/Jon - všetci Starkovia s rovnakými schopnosťami a správaním sa k vojakom
3. Tywin/Robb - najlepší velitelia v celej ságe, veľká škoda, že sa nestretli
4. Bronn/Gregor - jeden hajzlík, druhý nesmierne silný a ako dokázal chudák Oberyn, aj na prahu smrti vie poriadne prekvapiť
1) Robert Baratheon/Brienne z Tarthu - po boku chci mít člověka schopného, ale hlavně přítele, co se dokáže i obětovat a riskovat pro parťáka
2) Eddard Stark/Joer Mormont - člověka uvážlivého, který mne sice je schopen obětovat, ale jen s vidinou nutnosti, protože není lepší možnost
3) Doran Martell/ Robert Baratheon - stratéga s mozkem - Doran dokáže dlouhodobě plánovat a Robertovi se zase nikdo nevyrovnal ani ve zbrani ani v taktice
4) Hora - navíc se současným apgrejdem....těžko zabít....málo prostoru pro náhodu
2) pro Robba hovoří statistika :) a pro Dorana, osobně jsem veliký fanoušek Martellů a jak už někdo přede mnou napsal, do boje se mi moc nechce a proto bych se Dorana držel zuby nehty
3) v minulosti už se tito pánové na tomto poli uplatnili + možná bych ještě přidal Bryndena, ale ten se hodně osvědčil jako velitel průzkumníků (takže v mojí armádě by měl místo na této pozici, nebo ještě při střežení hradu, i když na ten post je taky dost kandidátů :))
4) V tomhle se spíš koukám na následky (sám za sebe bych byl asi zabit každým, kdo by na mě zaútočil) a proto jsem vybral Horu, jelikož při hledání obětí by jednu půlku mého těla mohli najít hodně daleko od tý druhý, a Oberyna, jelikož je u něj (a asi u většiny Martellů) šance, že kdybych vyvázl z bitvy živ, určitě bych nakonec podlehl v hrozných bolestech na otravu jedem
Vždycky mám radost z toho, když se někdo nový osmělí a zapojí do diskuze. Noční hlídka potřebuje každého muže a každou ženu! Zima se blíží - a bude strašlivá a dlouhá. ;-)
Jako malý dárek pro nováčka. A protože jsem včera hrdě převzal titul vrchního nástěnkáře. ;-)
Chci ti nabídnout tento avatar. Na ten paskvil z Wiki co tam máš teď se nedá koukat. :-)
Heavy - přesně! :-D
Jarla: když to nebude nic složitého co by mi zabralo více jak 10 minut. Tak klidně.
Swara: Není zač. ;-)
2. Robb Stark
3. Rhaegar Targaryen
4. Jaqen/Khal Drogo/Hora