Udatné rytířstvo západozemské

upraveno 22. července 2011 v Postavy a bytosti
Máme tady tématu kde se řeší s kým z Písně strávit noc či celý život.Co posoudit vojenské kvality postav?Koho by jste chtěli mít po svém boku v bitvě?A pod čím velení do té bitvy vyjet?
1)Muž,kterého by jste chtěli v bitvě po svém boku.
2)Muž,který by vám v bitvě velel.
3)Muž,kterému by jste svěřili velení armády.
24

Komentáře

• upraveno 20. srpna 2011
    1) Selmy Barristan/ Arthur Dayne
    2)Eddard Stark
    3)Černá ryba
    4.) Hora/Ser Robert Strong
  • upraveno 29. srpna 2011
    No Gregora by som vedľa seba teda nechcela, ako bojovník je síce skvelý, ale nevieš, kedy mu to v tom malom mozočku prepne na "crazy" mód :))

1)Brienne! + Jaime, Sandor, Barristan, Bronn (keby som ho mala čím zaplatiť :))
    2) To je ťažké...keby som hľadala schopného stratéga, tak asi Tywin, ale ten by ma v pohode poslal na smrť. Z tohto hľadiska by bol lepší Ned, ale u neho zase hrozí, že mu česť nedá a pôjde informovať nepriateľa o svojich plánoch :)
    3)Tywin (kým v tej armáde nebudem ja, tak mi je to jedno, či je nemilosrdný :P)
    4) :D V podstate každý okrem Tommena a pod., som len nežné žieňa!
  • upraveno 7. září 2011
    1) Gregor Clegane/Barristen Selmy
    2) Robb Stark
    3) Berik Dondarrion/Randyll Tarly
    4) Bronn/Briene/Gregor Clegane
  • upraveno 16. května 2012
    1) Loras Tyrell
    2) Rhaegar Targaryen
    3) Aegon VI Targaryen
    4) Kdokoliv s mečem cvičícím s ním o chlup víc než já :D
    budu to brát pouze z doposud žijících a šermu schopných:
    1) Aero Hotah
    2) Stannis Baratheon
    3) Randyll Tarly
    4) Jaqen H´ghar
    1)Oberyn/Dagmer Rozseklý/Yoren
    2)Černá ryba
    3)Aša Greyjoy
    4)Khal Drogo
    1) Selmy Barristan
    2) Robb
    3) Tywin
    4) Hora
    1) Athur Dayne/Barristan Selmy/ Gerold Hightower
    2) Doran Martell/ Robb
    3) R. Tarly/ Tywin
    4) Hora/ Oberyn
    Zajímavý erb, Swaro. Z kterého západozemského rodu pocházíš? :-)
    heavy_head: :-) Swara z rodu Mullendorů (Svárovských, asi jsem byl opravdu jedinej, kterej byl překladem jmen do češtiny v Hostině potěšen) z Vysočiny
    1. Robb
    2. Robb
    3. Tywin
    4. Bronn
    Swara: Ach tak. :-) Děkuji za vysvětlení. A byla by velká opovážlivost, kdybych se zeptal, proč jsi hlasoval právě takto? Ostatně trochu mi to schází i u ostatních. Všichni jsou tu tak na slovo skoupí... :-)
    1. Jaime/Barristan - obaja výborní bojovníci, asi najlepší vo Westerose
    2. Eddard/Robb/Jon - všetci Starkovia s rovnakými schopnosťami a správaním sa k vojakom
    3. Tywin/Robb - najlepší velitelia v celej ságe, veľká škoda, že sa nestretli
    4. Bronn/Gregor - jeden hajzlík, druhý nesmierne silný a ako dokázal chudák Oberyn, aj na prahu smrti vie poriadne prekvapiť
    No dozajista z nějaké "monarchické" rodiny :-))

1) Robert Baratheon/Brienne z Tarthu - po boku chci mít člověka schopného, ale hlavně přítele, co se dokáže i obětovat a riskovat pro parťáka
    2) Eddard Stark/Joer Mormont - člověka uvážlivého, který mne sice je schopen obětovat, ale jen s vidinou nutnosti, protože není lepší možnost
    3) Doran Martell/ Robert Baratheon - stratéga s mozkem - Doran dokáže dlouhodobě plánovat a Robertovi se zase nikdo nevyrovnal ani ve zbrani ani v taktice
    4) Hora - navíc se současným apgrejdem....těžko zabít....málo prostoru pro náhodu
    heavy_head: Zajisté rád vysvětlím :D 1) pro mě jasná volba, čestní muži, kteří to opravdu asi s mečem umí + Bílý Býk pochází z rodu jehož je ten můj rod vazalem
    2) pro Robba hovoří statistika :) a pro Dorana, osobně jsem veliký fanoušek Martellů a jak už někdo přede mnou napsal, do boje se mi moc nechce a proto bych se Dorana držel zuby nehty
    3) v minulosti už se tito pánové na tomto poli uplatnili + možná bych ještě přidal Bryndena, ale ten se hodně osvědčil jako velitel průzkumníků (takže v mojí armádě by měl místo na této pozici, nebo ještě při střežení hradu, i když na ten post je taky dost kandidátů :))
    4) V tomhle se spíš koukám na následky (sám za sebe bych byl asi zabit každým, kdo by na mě zaútočil) a proto jsem vybral Horu, jelikož při hledání obětí by jednu půlku mého těla mohli najít hodně daleko od tý druhý, a Oberyna, jelikož je u něj (a asi u většiny Martellů) šance, že kdybych vyvázl z bitvy živ, určitě bych nakonec podlehl v hrozných bolestech na otravu jedem
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. května 2012
    Swara: Jsi z Vysočiny? (mám na mysli tu českou)
    Montezuma3: Ne, jen z tý západozemský
    Dobrá slova, sere Swaro! Bylo mi potěšením s tebou pohovořit. Jak je ale možné, že se tak nestalo již dříve? To považuji za zásadní chybu a své osobní selhání. A přitom je tu kolem tolik zajímavých témat, kam se jen podíváš. :-)
    heavy_head: Já jsem se zaregistroval až dneska ráno, ani nevím proč jsem to neudělal dřív, když už tuhle stránku dobrý rok sleduju (aspoň jsem si stačil udělat obrázek o místních pěkně v anonymitě :D)
    Dnešek je zřejmě dnem příjemných setkání. :-)
    Vždycky mám radost z toho, když se někdo nový osmělí a zapojí do diskuze. Noční hlídka potřebuje každého muže a každou ženu! Zima se blíží - a bude strašlivá a dlouhá. ;-)
    Což je záminka, aby se ženy a muži navzájem zahřívali, což :-)
    Jak vidno, ženy Noční hlídky jsou převážně vlídné a vstřícné. :-)
    upraveno 16. května 2012
    Swara:
    Jako malý dárek pro nováčka. A protože jsem včera hrdě převzal titul vrchního nástěnkáře. ;-)
    Chci ti nabídnout tento avatar. Na ten paskvil z Wiki co tam máš teď se nedá koukat. :-)
    House Mullendorehouse mullendore avatar
    Teď sis to ovšem Monte zavařil, protože to budou chtít všichni. :-)
    Krása Monty - asi si taky nechám vytvořit rodový erb na zakázku :-))

Heavy - přesně! :-D
    Montezuma3: Díky moc :) Tak to jsem první den zde nečekal
    upraveno 16. května 2012
    heavy_head: Chtít můžou. :-)
    Jarla: když to nebude nic složitého co by mi zabralo více jak 10 minut. Tak klidně.
    Swara: Není zač. ;-)
    Monty - když já ani nevím, co bych do erbu chtěla :-D
    Ja chcem v nom hrozno a veeeela cervenej :)
  • upraveno 17. května 2012
    1. Jon Snow
    2. Robb Stark
    3. Rhaegar Targaryen
    4. Jaqen/Khal Drogo/Hora
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.