Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Tak mám teď novou oblíbenou zpěvačku, Gabrielle Aplin
Home, The Power of Love
Prosím, prosím, můžou si ji nechat? Prosím, prosím, můžou, prosím......
@Gardien: Prostě veselá písnička
Muhehe :-)
Motiv z prvního traileru je hlavní motiv celého prvního filmu. Zazní tam několikrát a pokaždé v trochu, či více upravené verzi. Je to 100% LOTR style a je tam ke slyšení spousta (lehce upravených, či zkrácených) motivů ze společenstva (Kraj, Roklinka, Mlžné hory, orli). Není divu, děj se pohybuje na téměř stejných místech jako společenstvo. Super je také část pod horami, ta je stylem dost podobná Morii ale motiv je jiný. Závěr je samozřejmě nejnabouchanější a podle odhadů tipuji, že konec bude ještě před
A závěrečná titulková píseň je také parádní.
youtube.com/watch?v=2cTQOOkgnCE
Takhle nějak jsem si i ten soundtrack představoval, že to bude stejné jako lotr, budou se tam objevovat ty známé motivy ze společenstva a až pak v nových lokacích (od Mirkwoodu dál) to bude plné jenom nových kousků :-)
A taky si frčím na hudbě Iwana Rheona youtube.com/watch?v=LmdXByTl9Ak
To je přesně důvod, proč jsem psala, že si ho nedokážu představit jako úchylnýho magora, kterýho má hrát :)
Potrebujem nieco, co ma prebudi zo zimneho spanku, navodi mi radost zo zivota a kopec energie ako bonus. Mozno nieco lahko feministicke, pri com budem mat pocit, aka som ja uzasna, krasna a skvela zena :). A prosim, odpustite si vsetky blbe poznamky :twisted:
i keď ani to nie je trikrat veselé
edit: V klipu paní zachraňuje pány, takže z toho feminismus přímo sálá :D
Bohuzial, v iPade nejde Flash, tak mam @Gardien a @flanker problemy s vasim video, vidim iba sede okno :). Napiste mi pls tie songy slovne :)
Ako prudko feministicku povazujem napr You are beautiful od Aguilerky. Take okate to zase nemusi byt a hlavne trocha veselsie :)