Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
12122242627121

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Dnešní release alba Nightwish – Imaginaerum (The Score) mi rozjasnil den :-) Jedním slovem: nádhera.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jsem čučel na tuhle reklamu:

Tak mám teď novou oblíbenou zpěvačku, Gabrielle Aplin
    Home, The Power of Love
  • Roztomilá reklama a hezky přezpívaná písnička :-)
  • ta reklama sa mi nepači.. ale to skoro žiadna
  • upraveno 11. listopadu 2012
    Starší písnička v novém (resp. koncertním s novou zpěvačkou) provedení:

Prosím, prosím, můžou si ji nechat? Prosím, prosím, můžou, prosím......

• @Gardien: Prostě veselá písnička
    Celý soundtrack k Hobitovi: http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=35757
    Muhehe :-)
  • @Everett_Young : znam :) ostatne ako celu tvorbu landu
    upraveno 14. listopadu 2012
    Právě jsem doposlouchal celý Hobit soudtrack a je to paráda.
    Motiv z prvního traileru je hlavní motiv celého prvního filmu. Zazní tam několikrát a pokaždé v trochu, či více upravené verzi. Je to 100% LOTR style a je tam ke slyšení spousta (lehce upravených, či zkrácených) motivů ze společenstva (Kraj, Roklinka, Mlžné hory, orli). Není divu, děj se pohybuje na téměř stejných místech jako společenstvo. Super je také část pod horami, ta je stylem dost podobná Morii ale motiv je jiný. Závěr je samozřejmě nejnabouchanější a podle odhadů tipuji, že konec bude ještě před
    vstupem do Mirkwoodu
    .
    A závěrečná titulková píseň je také parádní.
  • @Montezuma3 Je tam sice už dost známých motivů, ale líbí se mi, že to není celý vykradený LOTR a že tam je i něco nového, třeba ta závěrečná písnička. Pro skladatele, který dělá třeba film ročně, musí být těžké nevykrádat sám sebe.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Montezuma3 Je to paráda! Bakalářky jsem psala při soundtrackách z LOTR, takže mám pocit, že se mě i Hobit snaží dokopat k psaní :D
  • monte, akurát to počúvam. dobre to znie. je to rozšírený motív kraja, je v tom viac hobita ako v lotr, ale páči sa mi to. škoda, že sa tam neda skipovať a púšťať si niečo ešte raz. teda aspoň mne to ide iba ako jedná dlhá skladba
  • ale ten záverečný song sa mi až tak nepa... :( radšej mám to čo spieva thorin a spol u bilba
    Jo bohužel v tom nejde přeskakovat. Musí se to pustit a bez přerušení poslouchat až do konce.
    Takhle nějak jsem si i ten soundtrack představoval, že to bude stejné jako lotr, budou se tam objevovat ty známé motivy ze společenstva a až pak v nových lokacích (od Mirkwoodu dál) to bude plné jenom nových kousků :-)
    M1on napsal(a):
    Na těch si teď frčím, ti zpěváci mají krásné hlasy a strašně jim ladí (i když na této live písni to tolik nevyzní - studiové jsou samozřejmě dokonalejší).
    A taky si frčím na hudbě Iwana Rheona youtube.com/watch?v=LmdXByTl9Ak
    To je přesně důvod, proč jsem psala, že si ho nedokážu představit jako úchylnýho magora, kterýho má hrát :)
  • @Krisa On i muzicíruje???? Tak to je pro mě novinka :-) Ale docela mu to jde ;-)
    Michelle napsal(a):

@Krisa On i muzicíruje???? Tak to je pro mě novinka :-) Ale docela mu to jde ;-)

Jop, ještě hrál v The Convictions :)
  • Ja som asi dva roky nepocuvala nic, ani radio, Cdciek mam par aj to vacsinou darceky a klasiku, co som si kedysi pustala, lebo som mala pocit, ze vsade okolo mna vyskakuju Spice Girls. No a teraz pocuvam stale dokola CD s pesnickami pre deti. Teda to nie je pre mna :). Mp3 prehravac je niekde v priehradke so starymi mincami...som strateny pripad...teda az dovtedy, kym mi niekto nieco neporadi.
    Potrebujem nieco, co ma prebudi zo zimneho spanku, navodi mi radost zo zivota a kopec energie ako bonus. Mozno nieco lahko feministicke, pri com budem mat pocit, aka som ja uzasna, krasna a skvela zena :). A prosim, odpustite si vsetky blbe poznamky :twisted:
    upraveno 16. listopadu 2012
    Asi ti neporadím. Energických veselých písniček je mraky a hlavně vůbec nevím, co si mám představit pod lehce feministickou hudbou :-? Možná je to tím, že nejsem ženská :-k
  • upraveno 16. listopadu 2012
    @Hildegarda To jsou teda přísné požadavky :-) Energetický a rozjuchaný je Owl City (hlavně jeho album z roku 2009), má takovou milou a veselou hudbu :-) A první část by taky mohli splňovat Scissor Sisters, ale ta druhá část požadavků.... Tak to fakt nevím :-k :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Něco sice naprosto nefeministického, ale zatím mi život zachraňuje toto:

• Sorry ja nepordim... u mňa dominuje pomalšie etericke až depresivne.... ale moožno by sa ti mohlo pačiť toto

i keď ani to nie je trikrat veselé
  • @Hildegarda A čo Adele? Podľa vyjadrení na internete je to súčasná feministická kráľovná. :)
    upraveno 16. listopadu 2012
    @Hildegarda Sice to není feministické, ale pro mě je to nejveselejší písnička současnosti, která se dá poslouchat. A navíc to má krásný videoklip. I když slečnu zpěvačku doplňuje zpěvák, takže tam trochu feminismu asi bude :D
    edit: V klipu paní zachraňuje pány, takže z toho feminismus přímo sálá :D

• @all skusim dnes a dam vediet, ako to dopadlo :)
    Bohuzial, v iPade nejde Flash, tak mam @Gardien a @flanker problemy s vasim video, vidim iba sede okno :). Napiste mi pls tie songy slovne :)
    Ako prudko feministicku povazujem napr You are beautiful od Aguilerky. Take okate to zase nemusi byt a hlavne trocha veselsie :)
  • @Krisa To musi byt uzasna pesnicka :) len zase to sede okno :)
  • upraveno 16. listopadu 2012
    @Krisa nooo, pořid si celý album (My head is an animal).Já to tak udělal a rozhodně mi přijde, že neni top v tom albu Little Talks.Little Talks je provařená písnička z rádii a v albu je spousta hezčích než Little Talks.Tím nehci říct, že se mi nelíbí:-)
    M1on napsal(a):

@Krisa nooo, pořid si celý album (My head is an animal).Já to tak udělal a rozhodně mi přijde, že neni top v tom albu Little Talks.Little Talks je provařená písnička z rádii a v albu je spousta hezčích než Little Talks.Tím nehci říct, že se mi nelíbí:-)

Já to album mám a je boží. Tahle je prostě nejznámnější, je veselá a má hezký klip. Hodně eselá mi přijde i myslím 3. písnička (po Lionheart). Já rádio neposlouchám, takže mi provařenost nevadí (teda poslouchala jsem u vaření rádio Beat - myslím - kde jsou občas o víkendu speciály jako nejdelší kytarová sóla apod. :D. Jenže mě štvaly reklamy, takže už poslouchám jediný CD co mám dole v kuchyni stále dokola, protože nejsem schopná si donést jiné).
    Hildegarda napsal(a):

@Krisa To musi byt uzasna pesnicka :) len zase to sede okno :)

Of Monsters And Men - Little Talks (album My Head Is An Animal)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.