Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
12122242627121

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Dnešní release alba Nightwish – Imaginaerum (The Score) mi rozjasnil den :-) Jedním slovem: nádhera.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Roztomilá reklama a hezky přezpívaná písnička :-)
  • ta reklama sa mi nepači.. ale to skoro žiadna
  • upraveno 11. listopadu 2012
    Starší písnička v novém (resp. koncertním s novou zpěvačkou) provedení:

Prosím, prosím, můžou si ji nechat? Prosím, prosím, můžou, prosím......

• @Gardien: Prostě veselá písnička
    Celý soundtrack k Hobitovi: http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=35757
    Muhehe :-)
  • @Everett_Young : znam :) ostatne ako celu tvorbu landu
    upraveno 14. listopadu 2012
  • @Montezuma3 Je tam sice už dost známých motivů, ale líbí se mi, že to není celý vykradený LOTR a že tam je i něco nového, třeba ta závěrečná písnička. Pro skladatele, který dělá třeba film ročně, musí být těžké nevykrádat sám sebe.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Montezuma3 Je to paráda! Bakalářky jsem psala při soundtrackách z LOTR, takže mám pocit, že se mě i Hobit snaží dokopat k psaní :D
  • monte, akurát to počúvam. dobre to znie. je to rozšírený motív kraja, je v tom viac hobita ako v lotr, ale páči sa mi to. škoda, že sa tam neda skipovať a púšťať si niečo ešte raz. teda aspoň mne to ide iba ako jedná dlhá skladba
  • ale ten záverečný song sa mi až tak nepa... :( radšej mám to čo spieva thorin a spol u bilba
    Jo bohužel v tom nejde přeskakovat. Musí se to pustit a bez přerušení poslouchat až do konce.
    Takhle nějak jsem si i ten soundtrack představoval, že to bude stejné jako lotr, budou se tam objevovat ty známé motivy ze společenstva a až pak v nových lokacích (od Mirkwoodu dál) to bude plné jenom nových kousků :-)
  • @Krisa On i muzicíruje???? Tak to je pro mě novinka :-) Ale docela mu to jde ;-)
  • Ja som asi dva roky nepocuvala nic, ani radio, Cdciek mam par aj to vacsinou darceky a klasiku, co som si kedysi pustala, lebo som mala pocit, ze vsade okolo mna vyskakuju Spice Girls. No a teraz pocuvam stale dokola CD s pesnickami pre deti. Teda to nie je pre mna :). Mp3 prehravac je niekde v priehradke so starymi mincami...som strateny pripad...teda az dovtedy, kym mi niekto nieco neporadi.
    Potrebujem nieco, co ma prebudi zo zimneho spanku, navodi mi radost zo zivota a kopec energie ako bonus. Mozno nieco lahko feministicke, pri com budem mat pocit, aka som ja uzasna, krasna a skvela zena :). A prosim, odpustite si vsetky blbe poznamky :twisted:
    upraveno 16. listopadu 2012
    Asi ti neporadím. Energických veselých písniček je mraky a hlavně vůbec nevím, co si mám představit pod lehce feministickou hudbou :-? Možná je to tím, že nejsem ženská :-k
  • upraveno 16. listopadu 2012
    @Hildegarda To jsou teda přísné požadavky :-) Energetický a rozjuchaný je Owl City (hlavně jeho album z roku 2009), má takovou milou a veselou hudbu :-) A první část by taky mohli splňovat Scissor Sisters, ale ta druhá část požadavků.... Tak to fakt nevím :-k :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Něco sice naprosto nefeministického, ale zatím mi život zachraňuje toto:

• Sorry ja nepordim... u mňa dominuje pomalšie etericke až depresivne.... ale moožno by sa ti mohlo pačiť toto

i keď ani to nie je trikrat veselé
  • @Hildegarda A čo Adele? Podľa vyjadrení na internete je to súčasná feministická kráľovná. :)
    upraveno 16. listopadu 2012
    @Hildegarda Sice to není feministické, ale pro mě je to nejveselejší písnička současnosti, která se dá poslouchat. A navíc to má krásný videoklip. I když slečnu zpěvačku doplňuje zpěvák, takže tam trochu feminismu asi bude :D
    edit: V klipu paní zachraňuje pány, takže z toho feminismus přímo sálá :D

• @all skusim dnes a dam vediet, ako to dopadlo :)
    Bohuzial, v iPade nejde Flash, tak mam @Gardien a @flanker problemy s vasim video, vidim iba sede okno :). Napiste mi pls tie songy slovne :)
    Ako prudko feministicku povazujem napr You are beautiful od Aguilerky. Take okate to zase nemusi byt a hlavne trocha veselsie :)
  • @Krisa To musi byt uzasna pesnicka :) len zase to sede okno :)
  • upraveno 16. listopadu 2012
    @Krisa nooo, pořid si celý album (My head is an animal).Já to tak udělal a rozhodně mi přijde, že neni top v tom albu Little Talks.Little Talks je provařená písnička z rádii a v albu je spousta hezčích než Little Talks.Tím nehci říct, že se mi nelíbí:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.