Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
první
druhá
a třetí, kterou všichni dobře známe a máme ji rádi :-)
Nejlepší je ten konec, jak vše popíše a předvede jednotlivě. Takovéhle rozbory miluji. Před pár lety jsme byli s gymplem v Rudolfinu na Mandelssohnovi a před hodinovým houslovým koncertem dělali zhruba stejně dlouhý rozbor. S ukázkami vysvětlovali kde je jaká zajímavá pasáž, jak tam co hraje... Bylo to úžasné. :applause:
Skvělý film a ještě lepší soundtrack. :)
Ale stejně mám nejraději The Young Person's Guide to the Orchestra, který si tam pouštějí na začátku...
Ten kousek skladby od Henryho Purcella hned v úvodu je... moje srdeční záležitost už od Pýchy a předsudku.
:-)
@sveva Jj, dobrý film, zatím dost možná ten nejlepší, jaký jsem letos viděl. :-)
Malý elektronický metronom nastaví takt.
Jako první: harfa.
Dále pizzicato violoncella.
Flétna a pikola.
Elektrická kytara.
Ukulele.
Klasická kytara.
Bendžo.
Dřevěné špalíky.
A další dvě harfy.
Varhany B-3 hammondky.
Celesta.
Vibrafon.
A piano.
Pizzicato housle.
A kontrabas.
Zvony, tubular bells.
A zvonkohra.
Ride činel.
Činely.
Virblové bubny.
Velký buben.
Tympány!
Šestnáct barytonů.
Xylofon.
Fagoty.
Klarinet.
Francouzské rohy.
Tenor saxofon.
Pozoun.
Tuba!
Trumpety.
Triangl.
Velmi vám děkuji za poslech.
krásný vílokouzelný dědečku (Sakra, co se říká chlapům?! :-?). Tak jsem to měla skoro celé dobře. :) Teď s tím budeme "týrat" nebohé školáčky. :twisted:z reklamy na Lidl (s Vašutem):
Omlouvám se všem fanouškům "frániny", ale já ji nemůžu vystát, nejvíc pěním, když mi kamarádka, milovnice fr. svým přízvukem předvádí, co se naučila nového.
A jinak u nás v nejbližší rodině vede francouzština v poměru 2:5, ale babička učila němčinu, tím se to trošku reguluje.
To právě ta němčina mi nejde do uší.
Teď mám hold frankské období. Na jaře jsem si zase strašně frčel na ruských a korejských písničkách :D Třeba se časem propracuji i k té němčině. 8-O
Mno Faun je zrovna taková výjimka, ti to kompenzují tou hudbou :-)
Němčina mi nevadí, ale mnohem radši mám nizozemštinu. Já vím, chrochtání, ale je to tak strašně kůl! :D
Dokonce jsem měla tak předloni jedno úchylný období, kdy jsem si pořád dokola pouštěla Hitlerovy proslovy. Mně se ale líbí všechny germánský jazyky, na svatební cestu určitě pojedu na Island ;-)