Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
12829313334121

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nie Run Boy Run od Woodkid
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    ah, tak to nejspíš neznám. Už to youtubuju... ;-)
    Ja to počúvam od jedného videa čo tu nazdávamsa dával Montezuma.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Na běhání ideální toto:
    @Montezuma3 pěkné, ale moc ...éééé....energické
    Jo a @Branislav_Gepeto tam sou trollové!!! :-*
  • @Benji Europa je boží. Dost dlouho se držela na mé pomyslné první příčce momentálně nejoblíbenějších písniček. I když já ji vnímám spíš jako zpívací/pečlivě poslouchací (sluchátka, sednout do pohodlné polohy, zařídit nerušený poslech, zavřít oči a nechat plynout), než běhací. :)
    @MissUtahraptor no já bych při tom asi ležet nezvládl. Jak se to pomalu rozjíždí a pak jak je zhruba uprostřed ta pomlka....to je tak hecující až to není hezký... :-)
  • @Benji No, já zjistila, že není moudré přijít o dech při pohybu, takže u písniček s podobnými účinky radši sedím. :D
    upraveno 4. ledna 2013
    Já zase zjistil, že musím být neustále v pohotovosti a nasluchat vyšším autoritám, tudíž jediná chvíle kdy pustit do uší song je když sem sám někde v lesích.... :-)
  • Já když běžím, tak zásadně nic kolem sebe nevnímám, takže se mi stává, že najednou zjistím, že už hraje nějaká další desátá písnička, takže mě dělávají hudební kulisu jenom ptáčkové, nebo někdy bratr, který stačí něco žvatlat a u toho ještě běžet :-)
    upraveno 6. ledna 2013
    Už několik týdnů, každý den alespoň jednu dávku. A stále se mi to ještě neoposlouchalo. To se už dlouho nestalo :-)
  • upraveno 6. ledna 2013
    kdo kouká na House určitě pozná

A Gardien čti SZ prosím :arrow: :onfire:
    Co jsem dosud nepochopil, proč tahle písnička hrála jen v americké verzi. A v té evropské byla jiná. Nebo teda na Nově když to dávali, byla jiná. Každopádně M.A. jedna z mých nejoblíbenějších skupin. Hold trip hop je moje frekvence.
  • upraveno 6. ledna 2013
    @Montezuma3 myslim že v evropě to bylo taky ze začátku pak to změnili

=D

a jedna písninička od stounů
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @M1on
    Jo, ta je výborná.
  • Kings of Leon - Only By The Night ... a už v tom jedu znovu

• Zlamte kopí stateční serové.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Montezuma3 napsal(a):

Přesto však existuje písnička, kterou hledám už roky a už hodně dlouho jsem ji nikde neslyšel, takže si ji nemůžu natagovat. Jediné co vím, je že je minimálně 5 let stará. Zpívá v ní nějaká žena. Zpívá francouzsky a tuším, nepamatuji si to přesně, že má takovou romantickou pomalou melodii. A mám dojem, že jsem jí tenkrát poprvé slyšel v nějaké reklamě.

Nebyla to náhodou Mylène Farmer?
    upraveno 13. ledna 2013
    Ne, to bohužel není ono. :-?
    Ale po tak dlouhé době a všech těch pokusech, stále ještě někdo hledá. Toho si cením ;-)
    Hvězdné obsazení :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já mám od nich ráda tohle (ten zpěvák je boží):
  • @Branislav_Gepeto Lindsey a Piano Guys ? :O Pecka !
    @Krisa jedna z mojich obľúbených :)
  • Ach jo, když mě se ty předělávky a pop šlágry alá Vanesa Mae nelíbí. Lindsey je roztomilá to je jasný, ale když už smyčce tak raději takto ;)
  • @Krisa: tý jo, konečně nějakej zpěvák, co vypadá jako chlap a ne jako zfetovaná troska dohánějící nedostatek uměleckého projevu na svém vlasovém porostu. Navíc ta hudba se mi velmi líbí :thumbup:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Ugla Jop, mě taky fascinuje, že i ty korále vypadají dobře a vůbec ne zvláštně, jak to v takových případech bývá (a že se s nima v poslední době roztrhl pytel). Asi to bude tím, že vypadá jako chlap korálema a ne jako holčička s korálkama :) .
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.