Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
15859616364121

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Černá_Alison Dík, popátrám.
  • @flanker.27 a co říkáš Therionu a jejich rekonstrukci sumerské legendy? :-)
    @Černá_Alison A, to by mi uniklo, díky neaktualizaci pri zadání příspěvku. No, zvláště oceňuji ty jemné jazykové nuance vystihující imanenci příběhu... Ne, kecám, tož pěkné to bylo :)
  • :-) jo myslím, že to je velmi důstojná rekonstrukce a dialog ženského i mužského partu je krásně zvládnutý, nehledě na to, že skladba je propracovaná v každém tónu, protože Chris Johnson patří také k hudebním géniům dneška :-)
  • upraveno 1. července 2013
    @Montezuma3 napsal(a):

Jediný případ, kdy dokážu poslouchat řezání kytar a zvracení do mikrofónu je v podání Eluveitie. Nejspíš je to způsobeno těmi historickými hudebními nástroji.

image
  • Na Eluveitie jsem byla v březnu a naštěstí byla zpěvačka nepřítomna a musím říct, že to kapele náramně prospělo. Její hlas řecké trhovkyně mi nesedí, ale když to všechno, včetně jejích partů odzpíval zpěvák, tak to bylo vynikající a musím říct, že to zvládl na jedničku s hvězdičkou. party, kdy hrával na píšťalu během jejího zpěvu předal jinému klukovi, co zas epředal svůj nástroj dále...ale je jich dost :-) srandovní je, že od pohledu je vidět, že jsou švýcaři, protože jsou neskutečně škaredí :-))
  • a teď jsem dostala chuť na Ignáca Popovického :-)
  • upraveno 2. července 2013
    mno, dosť ma zaujali tieto vaše hudební výbery, páčia sa, valstne všechny :-P

ale ted nasleduje nevyhnutný krok č.1, (kt. by vás tak lahko nenapadol :D :twisted: hodil by sa mi ted nejaký prográmek, / plugin pre sosanie tíchto online, live webovích videí, dl z youtube, google\videos a pod. - ale ani ne tak pre FF-lištičku, (tam už mám), ale pre IE, aby fungoval dobre a silne :roll:
    (najlepšie žiadne demoverze, žiadne trial :/(

edit: prtže pre ie som nejako nič poriadne nenašiel (ovšem..)
    a FFox ted mám nejak "odstavený", :o ;:D - too much pootváraních tabov a openSessions (160mb), => úplne zahltený => padá pri otvorení -=> zatial bežím na iních internetoch, kym si vymyslím, čo s tou Lištičkou (ponevač nechcem prísť o tie openedSessions a taby) :twisted: :roll: :-# nj lol :/(
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell co takhle obyčejný YouTube Downloader?
  • upraveno 2. července 2013
    no skusim, ešte
    ale tušim ozaj to vypadá, že pre ie je toho dosť málo, malý trh,pokrytie =slabá podpora

ps: a, najlepšie aby to bol neco jako plugin - zabudované priamo do ie prehliadača
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Protože IE se snaží každý alespoň deaktivovat, když už to z toho windowsu nejde vykopat úplně.
    upraveno 15. července 2016
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell Používám Free Youtube download
  • upraveno 6. července 2013
    Nádhera :)
  • Hu, ta Arkona u mě sepla nějaký oslí můstek a teď mi v hlavě hučí Brathanki střídané Värttinä
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Vesmírní lidé se dali na režírování hudebních videoklipů. (Doporučuji vydržet - je tam megaholub a létající loď)
  • Je to tak strašné a nebo je to naivní recese? (na recesi je k tomu hrozně ubohý hudební doprovod). zas vážně to nikdo nemůže myslet, protože ten ochmatávající se metrosexuál je hrozně trapný :-))

A Vesmírní lidé by do "počítačové" hudby nezabrousili :-) Maximálně soundtrack z Krtečka :-)
    @Černá_Alison Já nevím, ale nemůžu od toho odtrhnout oči =D
  • Krisí, ty jsi zvrhlík :-D
    @Černá_Alison image
  • Tím jsi to potvrdila :-D
    @Černá_Alison A vůbec se za to nestydím!
  • Co zas je tohle za ženštinu bez soudnosti a mladého zlatokopa kariéristu? Ne neříkej mi to - doteď jsme o nich neslyšela a ani nechcu. Vypadá to na Mojsejovce v modrobílém a třeba je to nový slovenský trend v erotice, ale čeho je moc, toho je příliš - nehodlám se předávkovat :-)
  • @Černá_Alison Eva a Vašek po reinkarnaci =D
  • Po kremaci by nic nebylo? :-))
  • @Černá_Alison U nich to vyjde nastejno :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

Vesmírní lidé se dali na režírování hudebních videoklipů. (Doporučuji vydržet - je tam megaholub a létající loď)

Keby pritom nevyzerali tak vážne, ešte by to mohla byť zlá paródia na Meet Me Halfway :)
  • upraveno 8. července 2013
    Už v pátek! Stejně nádherně zpívá na koncertě - ta síla hlasu, ta všeobjímající hloubka, stálost a znělost - fantasie! Hevy Devy :-*
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.