Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Diggy Diggy Hole!
Yukiyukiyukiyukiyukiyuki
"I am a dwarf and I'm digging a hole!"
:D
15 % - metal
5 % - mainstream a dnb
5 % - Katy Perry
No shit :-D
No a u Katy Perry jsou důležitější jiné věci, než ty písničky ;-)
(asi takto)
A takový ty metalový chorály vážně moc nemusím teda..
Hmm... Čo Sia, Siouxsie, Fever Ray, Cocteau twins, prípadne Alanis Morissette?
Ale inak sa mi Adelin hlas celkom páči.
....pak ještě Metric, Florence už mě moc neba a Fever Ray, jen když je někdy nálada, a ta už dlouho nebyla :D to si radši na depku pustím Massive Attack nebo Lanu del Rey.
...dá se u toho hezky zasnít :D
Já dřív poslouchal hodně Oasis. Asi pro mě budou už navždycky TOP skupina, protože jsem na nich začínal (No dobře, začínal jsem na Visací zámek.. to byla má léta rebelie, takže se to jako nepočítá :D ). Ale furt se držím na ostrovech, takže další skupina kterou už mám v playlistu pár let je Franz Ferdinand (tenhle jejich klip miluju!! :D ):
Moc jsem si užil jejich koncert na Rock for people, bylo to odpoledne byl hic jak svině a já se opil mixem piva a vína se spritem (peklo na zemi), večer přišla mega bouřka, na stan mi spadnul něčí stůl, stan celej roztrhanej, já schovenej v dodávce našich sousedů. Všichni pak plakali že Faith no more nachcalo do aparatury a koncert zrušili. Skrillexovi napršelo do přístrojů, taky, ale ten to odehrál tenkrát v nějakém Božkov stanu, protože mu k tvorbě hudby stačí notebook :D Bylo to šílené, šíleně blátivé, ale i přes množství zraněných po bouřce to byla moc pěkná akce :D