Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
18283858788121

Komentáře

• @Monte Karstark Haha, dobrý :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Dreamer Hmm, not bad! :-k
    Diggy Diggy Hole! image
  • @Monte Karstark už si to zpívám tři dny :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Dreamer To je v pohode, aj tak som svoju príčetnosť nepotreboval. Hoci, neviem či mi nejaká zostala po tomto:

Yukiyukiyukiyukiyukiyuki
    @Gepeto Peklóó! Tohle je kawaii v čistě surové hudební podobě. Už jen stačí začít to stáčet do lahví a prodávat... :-k Ale na trpaslíky to stejně nemá.

"I am a dwarf and I'm digging a hole!"
    image
    @Monte Karstark Nestačilo? :twisted: There's more.... So much more...

• Necháte toho?! Tohle je fórum! Ne Qyburnova podzemní mučírna! :evil:
    :D
  • @undefined trpaslík nikoho nemučí :-P trpaslík si jenom...digging a hole, diggy diggy hole.
  • ...Into someone's flesh?
  • 75 % - rock
    15 % - metal
    5 % - mainstream a dnb
    5 % - Katy Perry
    No shit :-D
  • @DeathTheKid Rockem a Katy Perry sis mě získal... :D
  • Katy Perry? Hmm, to jako i se zapnutým zvukem? :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Dreamer Má miliardu shlédnutí na youtube, tak jí někdo herdek poslouchat musí :twisted:
  • Na zapnutém zvuku nezáleží, ale co nesmí být zapnuté je blůzka :D Ale klidně mě kamenujte. Guilty pleasure maximálních rozměrů vím co je na tom příšernýho a stejně se mi to líbí. Je to popina no a co, ale z těch všech nejpřijatelnější.. Nemůžu pořád poslouchat Franze Ferdinanda, Imagine Dragons, Killers, Enter Shikari apod.. Málo ženských prvků, tak to musím kompenzovat :D
  • upraveno 17. února 2016
    Po té, co jsem náhodou zaslechla nějaké živé vystoupení Katy Perry, never ever...to se nedalo vydržet to hýkání :D hudební guilty pleasure je pro mě momentálně K-pop a nesmějte se mi, ale někdy na to prostě přijde nálada. :anxious:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    image
  • @Dreamer Rozumim ti s tou Taylor.. Někdy dělám to samé co pan policista

i v autě :D
  • upraveno 17. února 2016
    @Dreamer Tak jako 4minute mám v playlistu celé album, tady se není za co stydět :D Takovouhle rozvědku jen tak někdo nemá.

No a u Katy Perry jsou důležitější jiné věci, než ty písničky ;-)
    image
  • AvivAviv
    upraveno 18. února 2016
    sfik napsal(a):

Na zapnutém zvuku nezáleží, ale co nesmí být zapnuté je blůzka :D Ale klidně mě kamenujte. Guilty pleasure maximálních rozměrů vím co je na tom příšernýho a stejně se mi to líbí. Je to popina no a co, ale z těch všech nejpřijatelnější.. Nemůžu pořád poslouchat Franze Ferdinanda, Imagine Dragons, Killers, Enter Shikari apod.. Málo ženských prvků, tak to musím kompenzovat :D

Ženské prvky má Within temptation, Evanescence, Florence and the machine, Adele, Paramore, Lindsey Stirling, Christina Perri (ikeď od tej som počula málo), Lorde (a od nej ešte menej)... Ženských prvkov je naokolo spústa. ;-)
  • Dreamer napsal(a):

Wonderful!
  • @Aviv Když slyším Adele a její kravský hlas, mám pocit že mi exploduje mozek
    (asi takto)

A takový ty metalový chorály vážně moc nemusím teda..
  • upraveno 18. února 2016
    Mně u Adele začaly dosti otravovat ty texty, fakt nemusím hodinu a půl poslouchat o tom jak dostala kopačky, rozdávala kopačky, vzpamatovávala se z toho že dostala/dala někomu kopačky =D a o tom je vlastně každé album od Adele...
  • AvivAviv
    upraveno 18. února 2016
    O tom moc nevím, až tolik pozornosti ji nevěnuju. Jen se mi ten její hlas líbí. Třeba Skyfall se poslouchá výtečně.
    Hmm... Čo Sia, Siouxsie, Fever Ray, Cocteau twins, prípadne Alanis Morissette?
    @Dreamer Barely Production si z toho väčšinou robia srandu (že všade je ona obeť) a teraz keď Hello je o tom, ako nie je obeť, v ich paródií v refréne ,,I'm the Dumper this tiiimeeeee..." :D
    Ale inak sa mi Adelin hlas celkom páči.
  • Ono za to můžou rádia. V autě už to vůbec nepouštím a tvořím nějakej vlastní mixtape :)
  • Mně se dobře poslouchá Lissie

....pak ještě Metric, Florence už mě moc neba a Fever Ray, jen když je někdy nálada, a ta už dlouho nebyla :D to si radši na depku pustím Massive Attack nebo Lanu del Rey.
  • upraveno 18. února 2016
    Jinak pokud se vám nechce v příštích pár hodinách spát a máte po ruce nějakou pěknou temnou knihu, doporučuju tuhle spolupráci, kde má každý zneklidňující šum v pozadí, táhlý nářek odněkud z dálky nebo nesrozumitelný šepot své místo :twisted:

...dá se u toho hezky zasnít :D
  • Zajímalo by mě teda o čem @Dreamer sní... :D

Já dřív poslouchal hodně Oasis. Asi pro mě budou už navždycky TOP skupina, protože jsem na nich začínal (No dobře, začínal jsem na Visací zámek.. to byla má léta rebelie, takže se to jako nepočítá :D ). Ale furt se držím na ostrovech, takže další skupina kterou už mám v playlistu pár let je Franz Ferdinand (tenhle jejich klip miluju!! :D ):

Moc jsem si užil jejich koncert na Rock for people, bylo to odpoledne byl hic jak svině a já se opil mixem piva a vína se spritem (peklo na zemi), večer přišla mega bouřka, na stan mi spadnul něčí stůl, stan celej roztrhanej, já schovenej v dodávce našich sousedů. Všichni pak plakali že Faith no more nachcalo do aparatury a koncert zrušili. Skrillexovi napršelo do přístrojů, taky, ale ten to odehrál tenkrát v nějakém Božkov stanu, protože mu k tvorbě hudby stačí notebook :D Bylo to šílené, šíleně blátivé, ale i přes množství zraněných po bouřce to byla moc pěkná akce :D

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.