Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
18081838586121

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No Lindsey to sice není ale jinak taky dobrý :P
  • Vec, ktorá ma ohromne zaujala: Ludovico Einaudi napísal novú skladbu, a na stránke má aplikáciu kde ju môžete sami zahrať. Sú tam vyznačené tóny a vy ich stláčaním klávesy hráte (rozostupy medzi jednotlivými tónmi značia, ako to "má byť", ale nič vám nebráni vymyslieť si vlastný rytmus) :)
    Link
    upraveno 18. října 2015
    To je hodně dobrý. Ale já mám strašný hudební hluch, takže já radši když ta mě kliká originál :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. října 2015
    Tá skladba mi čosi pripomína. Aj viem čo, ale neviem toho názov :D
    EDIT: V originále to až tak neznie, ale ten klavír v pozadí 4:50 mi pripomína niečo, čo azda zložil aj on sám. :-k
    EDIT2: Mám to, Ludovico Einaudi - Divenire
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pokud by tady byli nadšenci do filmové hudby, tak kromě Ennia Morriconeho v lednu, bude v květnu v Praze koncertovat i Hans Zimmer.

A za pozornost stojí i projekt Film Music Prague.
  • K-pop nebo J-pop? :D
    upraveno 2. listopadu 2015
    Tak podle tohodle videa je to jednoznačně K-pop. Není tak úchylnej a mají hezčí holky :-) Každopádně mě nepřestává překvapovat, kolik tam existuje skupin a že se v tom vůbec někdo vyzná aby byl schopen dát do kupy takovéhle video.

btw: postrádám tam skupinu Orange Caramel. Ale na druhou stranu, jediný poslouchatelný 4minute je tam dvakrát :-k
  • Mně to právě přijde jako pořád jedna a ta samá skupina, jen s jinými kostýmy :D
    @Dreamer Ty rasistka! :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Dreamer aj ja mam taky nazor
  • Je to strašně návykový a nejde to dostat z hlavy :D

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!

@Dreamer Si zlo. :D
  • @Gepeto @Dreamer :dance: Ó! Ó! totus floreo :dance: teď se toho nezbavim :-x

upraveno 16. listopadu 2015
    @Tyrion Lannister
    image
    Z traileru na Huntsmana :-)

Nostalgické ohlédnutí za dobou, kdy Naruto ještě za něco stál
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tyrion Lannister napsal(a):

Spoiler, spoiler, SPOILER, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
    (Já vím, nemám čumět po vejrech a dokoukat to)
    upraveno 26. listopadu 2015
    @Krisa
    Krisa napsal(a):

Pardon, nevěděl jsem, že po cca 3 letech, kdy to vyšlo najevo v manze i anime, to někdo neví, pro mne už je to zhruba stejný SPOILER, jako že Darth Vader je Lukeův otec :D Co se týče dokoukávání, nevím, kde si skočila, ale radím OKAMŽITĚ PŘESTAT, pokud si chceš na Naruta zachovat dobré vzpomínky. Ten konec je příšerný, kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak je to zhruba stejné, asi jako kdyby v Písni ledu a ohně vyšlo najevo, že Sansa celou dobu manipulovala Malíčka, aby se stala vladyní Severu se Sansou manipuloval Bran, jeho manipulovala Tříoká vrána a jí manipulovala šílená králíčí matka velkého Jiného :D.

• upraveno 26. listopadu 2015
    Ať tu furt nepostujete soundtracky a ty divný geekovský věci :D :D tak Imagine Dragons vypustili nové album a je moc pěkný. Dlouho se mi nestalo že bych v podstatě začal žrát na ráz celé album na místo jednotlivých písniček. Nejoblíbenější je asi tahle:

@Tyrion Lannister Já se děsně courám, jsem v Shippuudenu kolem 190. dílu (mám v seriálech děsný resty, tak to doháním postupně). Koukat nepřestanu, mám to skoro jako rodinnou povinnost :D, ale já bych se toho nebála, mě baví i drtivá většina fillerů, i když dost často je chci mít za sebou, protože potřebuju vědět, co se stane dál v příběhu (přeskakování by byl podvod a srabárna).

A abych nebyla úplně totálně offtopic, tak můj nejoblíbenější theme je Paineův:
    upraveno 26. listopadu 2015
    @Krisa Varování jsem předal, dále na vlastní nebezpečí :D. Já zase hrozně miluji tenhle:
    Chceš odpověď na to, jak nastolit světový mír? Je velice jednoduchá. Znič všechny a všechno
    :twisted:

@Krisa

Krisa napsal(a):

Pardon, nevěděl jsem, že po cca 3 letech, kdy to vyšlo najevo v manze i anime, to někdo neví, pro mne už je to zhruba stejný SPOILER, jako že Darth Vader je Lukeův otec :D Co se týče dokoukávání, nevím, kde si skočila, ale radím OKAMŽITĚ PŘESTAT, pokud si chceš na Naruta zachovat dobré vzpomínky. Ten konec je příšerný, kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak je to zhruba stejné, asi jako kdyby v Písni ledu a ohně vyšlo najevo, že Sansa celou dobu manipulovala Malíčka, aby se stala vladyní Severu se Sansou manipuloval Bran, jeho manipulovala Tříoká vrána a jí manipulovala šílená králíčí matka velkého Jiného :D.

Myslím, že som práve pochopil jeden vtip z FB, kde bol obrázok ako boli bábky riadené bábkami od nejakej postavy k inej (nepamätám si poradie). :) Daj do spoileru (alebo lepšie do PM) ako presne to skončilo (videl som len pár prvých sérií, ale zaujímalo by ma to.)
  • Pozná tu niekto hudobníka menom Terje Isungset?

Ukážka
  • Takhle si jedu autem, poslouchám Radiožurnal a oni mi tam napálí tohle:

Moje mládí milované.
  • Hmmm, v sobotu jsme se slezli na vínko u kytary a krom vlastní tvorby (u které jsme vážně zvažovali, že bychom dotyčného procpali do rádia :o)) zazněly i "krásné" vánoční. Třeba na klasické "Rolničky" hodně starý (a geniální) text od Greenhornů, který hodně pobavil (neznal jsem).

• némáte něco dobrého na poslouchání při dělaní nějaké práce (v CADu třeba) ? ja zatím poslouchám tohle a dobrý docela to jde :)
    @DanielSvatoš Já při "práci" (psaní seminárek, bakalářek, diplomky) poslouchala soundtrack z Trona: Legacy a pak i z LOTR a Hobbita.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.