Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
@Everett_Young BT mám dost rád, byl jsem na nich na RfP před lety a měli super koncert. Letos mě štve že se tam nedostanu na Offspringy, ale je to hold přes celou republiku a ještě to mám na kémiš s prací.. Ale ten ročník co hráli Billy Talent hrála ještě švédská skupina Royal Republic, která tam bude i letos a ty mám taky dost rád :)
BT byli docela dobří, mě to nikdy až tolik nebralo, ale kouknout jsem se byla. Letos to bohužel taky nedám, což mě trochu mrzí, protože zas mají přijet Enter Shikari, na kterých si ujíždím (jejich koncerty jsou fakt skvělý).
Na Offspringách, když tu byli munule, jsem málem umřela - nějak jsem se v průběhu koncertu dostala do první řady a nikdy víc! Jinak hodně dobří mi tam přišli i Prodigy (až na moji haksnu v sádře, takže jsem se trochu bála, když jsem prolítla kotlem, že jsem šla raději trochu dozadu). A skvělí vždycky byli Dreadzone, Ginger Ninjas a ještě se mi strašně líbili japonští bubeníci, kteří byli na jednom z prvníh hradeckých RfP a už si úplně nepamatuju, jak se jmenovali.
Největší zklamání byli Killers, kteří celý koncert snad prospali nebo co (a ještě jedna podobná kapela, ale na jméno si taky nemůžu vzpomenout).
Kruci, já bych si zas něco takovýho dala, ale v posledních letech mě tolik kapel neláká, jako dřív :(.
BT byli docela dobří, mě to nikdy až tolik nebralo, ale kouknout jsem se byla. Letos to bohužel taky nedám, což mě trochu mrzí, protože zas mají přijet Enter Shikari, na kterých si ujíždím (jejich koncerty jsou fakt skvělý).
Na Offspringách, když tu byli munule, jsem málem umřela - nějak jsem se v průběhu koncertu dostala do první řady a nikdy víc! Jinak hodně dobří mi tam přišli i Prodigy (až na moji haksnu v sádře, takže jsem se trochu bála, když jsem prolítla kotlem, že jsem šla raději trochu dozadu). A skvělí vždycky byli Dreadzone, Ginger Ninjas a ještě se mi strašně líbili japonští bubeníci, kteří byli na jednom z prvníh hradeckých RfP a už si úplně nepamatuju, jak se jmenovali.
Největší zklamání byli Killers, kteří celý koncert snad prospali nebo co (a ještě jedna podobná kapela, ale na jméno si taky nemůžu vzpomenout).
Kruci, já bych si zas něco takovýho dala, ale v posledních letech mě tolik kapel z playlistu neláká, jako dřív :(.
A viete mi odporučiť niečo podobné ako vyššie vymenované skupiny? :D Nemám rád tie Hip-Hop shity :D
mně se poslední dobou hodně líbí hlavně Leprous
@Krisa Heleď Enter Shikari si odtam taky pamatuju! To byl dobrej ročník (jestli máme na mysli stejný). Zahráli Franz Ferdinand v parném odpoledni a večer přišla ta největší kruto-husto-přísná bouřka, zničila stanová městečka stejně tak i stage. Skrillexovi nateklo do notebooku tak nemohl dělat tu svojí "hudbu" dokud mu ho někdo nepůjčil a pak to neode"hrál" někde v Božkov-stanu. Faith no more se na to tenkrát vykašlali úplně a odjeli, protože jim nateklo do aparatury. Já se opil v dodávce kamarádky, protože jsme vždycky v tom městečku, kde máš u stanu i auto.. :)
Ta bouřka byla dost děsivá. Nejšílenější zážitek mám z toho, jak nás záchranáři vyhnali ze všech stanů, ale v jednom pivním stanu lidi zůstali a čuměli na to, jak na ně ten stan padá.
A nejsměšnější mi přišli lidi, kteří se hrozně vztekali a chtěli vrátit peníze, protože si koupili lístek "jen" na Faith no more.
My měli dost rozumu na to že jsme si řekli "asi jde bouřka" a šli jsme se vykalit do dodávky, pak se to auto začalo tak nějak divně chovat, a z miniokýnka jsme viděli apokalypsu.. Tak jsme ještě dovnitř přizvali dva sousedy a jeli (jeli jsme párty, ne že jsme jako někam jeli :D :D ) jsme dál.. :D Pamatuju si že jsme měli meloun napuštěný vodkou. Takže jsem měl následky spíš z toho melounu než z bouřky. Můj stan to přežil bez následků.. Asi umím líp stavět stan než jíst meloun :D