Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
A viete mi odporučiť niečo podobné ako vyššie vymenované skupiny? :D Nemám rád tie Hip-Hop shity :D
@Krisa Heleď Enter Shikari si odtam taky pamatuju! To byl dobrej ročník (jestli máme na mysli stejný). Zahráli Franz Ferdinand v parném odpoledni a večer přišla ta největší kruto-husto-přísná bouřka, zničila stanová městečka stejně tak i stage. Skrillexovi nateklo do notebooku tak nemohl dělat tu svojí "hudbu" dokud mu ho někdo nepůjčil a pak to neode"hrál" někde v Božkov-stanu. Faith no more se na to tenkrát vykašlali úplně a odjeli, protože jim nateklo do aparatury. Já se opil v dodávce kamarádky, protože jsme vždycky v tom městečku, kde máš u stanu i auto.. :)
Ta bouřka byla dost děsivá. Nejšílenější zážitek mám z toho, jak nás záchranáři vyhnali ze všech stanů, ale v jednom pivním stanu lidi zůstali a čuměli na to, jak na ně ten stan padá.
A nejsměšnější mi přišli lidi, kteří se hrozně vztekali a chtěli vrátit peníze, protože si koupili lístek "jen" na Faith no more.
My měli dost rozumu na to že jsme si řekli "asi jde bouřka" a šli jsme se vykalit do dodávky, pak se to auto začalo tak nějak divně chovat, a z miniokýnka jsme viděli apokalypsu.. Tak jsme ještě dovnitř přizvali dva sousedy a jeli (jeli jsme párty, ne že jsme jako někam jeli :D :D ) jsme dál.. :D Pamatuju si že jsme měli meloun napuštěný vodkou. Takže jsem měl následky spíš z toho melounu než z bouřky. Můj stan to přežil bez následků.. Asi umím líp stavět stan než jíst meloun :D