Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
18687899192121

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young Green Day jsem dřív celkem poslouchal.
  • upraveno 9. června 2016
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer Tý vogo Nickleback, to jsem úplně zapomněla, že existuje =D
    @Dreamer Linkin Park jsem neposlouchal a o Nickleback slyším prvně :) Rozhodně ale ani Green Day nabyli prvořadý objekt zájmu. V 90. jsem nejvíc poslouchal (vedle klasické hudby, samozřejmě :) ) Cranberries, posléze přidal na Queeny a kolem roku 2000 Floydy :)
    @Arutha Ještě mě donutíš zjišťovat, co jsou zač :)
    @flanker.27 Takoví cukroví rockeři :P
    upraveno 10. června 2016
    @Arutha No tak to jsi mi doplnil vzdělání, to jsem skutečně v rádiu párkrát slyšel, nevěda tu partu čímanů, co za tím stojí :)
  • Keďže sa moc do hudby nevyznám :D ak počúvam Skillet, Korn, Disturbed, Five Fingers Death Punch :D tak počúvam Rock alebo Metal alebo čo? :D :D
    A viete mi odporučiť niečo podobné ako vyššie vymenované skupiny? :D Nemám rád tie Hip-Hop shity :D
  • hip hop shity hej? ...blbe no
  • upraveno 10. června 2016
    Tak Nickleback byli takový pro holky spíše, prostě kluci s melírama no.. :D To já se po Green Day, Offspring, Visacím zámku (i toto období mě, přes nesouhlas rodičů, potkalo :D ) dostal do klidnějších vod jako FranzFerdinand, občas to zneklidním třeba Foo Fighters. Jinak Imagine Dragons ze současníků, občas si pomůžu i něčím od Duffy, ale ta spíš zamrzla v sedmdesátých letech (a vůbec to neva). Jinak se přikláním k flankerovi a Pink Floydům, někdy AC/DC ale dost jsem si oblíbil kytarové Dire Straits :)

@Krisa Heleď Enter Shikari si odtam taky pamatuju! To byl dobrej ročník (jestli máme na mysli stejný). Zahráli Franz Ferdinand v parném odpoledni a večer přišla ta největší kruto-husto-přísná bouřka, zničila stanová městečka stejně tak i stage. Skrillexovi nateklo do notebooku tak nemohl dělat tu svojí "hudbu" dokud mu ho někdo nepůjčil a pak to neode"hrál" někde v Božkov-stanu. Faith no more se na to tenkrát vykašlali úplně a odjeli, protože jim nateklo do aparatury. Já se opil v dodávce kamarádky, protože jsme vždycky v tom městečku, kde máš u stanu i auto.. :)
    upraveno 11. června 2016
    @sfik To, co popisuješ, byla jejich druhá účast na RfP. Původně jsem myslela ten ročník, jak po nich hráli Offspringové (teda aspoň myslím, už se mi to nějak slévá dohromady :) ).
    Ta bouřka byla dost děsivá. Nejšílenější zážitek mám z toho, jak nás záchranáři vyhnali ze všech stanů, ale v jednom pivním stanu lidi zůstali a čuměli na to, jak na ně ten stan padá.
    A nejsměšnější mi přišli lidi, kteří se hrozně vztekali a chtěli vrátit peníze, protože si koupili lístek "jen" na Faith no more.
  • upraveno 11. června 2016
    @Krisa Nehledě na to že za vliv počasí se vratka nevztahuje, to mi dojde i z logiky věci i bez znalosti kupní smlouvy resp. jejich obchodních podmínek.
    My měli dost rozumu na to že jsme si řekli "asi jde bouřka" a šli jsme se vykalit do dodávky, pak se to auto začalo tak nějak divně chovat, a z miniokýnka jsme viděli apokalypsu.. Tak jsme ještě dovnitř přizvali dva sousedy a jeli (jeli jsme párty, ne že jsme jako někam jeli :D :D ) jsme dál.. :D Pamatuju si že jsme měli meloun napuštěný vodkou. Takže jsem měl následky spíš z toho melounu než z bouřky. Můj stan to přežil bez následků.. Asi umím líp stavět stan než jíst meloun :D
  • Narazila jsem na Progres 2 a nějak zvrhle se mi to líbí.
  • Počúva niekto System of a Down?
    Já už ne (jako spoustu dalších věcí, co jsem poslouchala na gymplu).
  • Já musím říct že už taky ne, nějak mě to přešlo...
  • @DonPadre Tak mě se fakt líbili, ale z dnešního pohledu mi to přijde strašně pubertální skupina. Jako nemyslím pubertální jak Backstreetboys, ale tak jinak pubertální :D chybí mi k tomu slova, zkrátka jsem z nich vyrostl.
  • @DonPadre z moderny imagine dragons, franz ferdinand, killers (dost jsem se uklidnil :D ) z retro věcí pink floyd, ac/dc, trochu rolling stones, ale ty zase tak moc ne..
  • upraveno 14. června 2016
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.