63. Emmy a šance Hry o trůny /aktualizace/

upraveno 19. září 2011 v Seriál Hra o trůny
Televizní ceny Emmy jsou za dveřmi. Jejich přímý přenos lze sledovatod 2:00 na HBO. http://www.hbo.cz/live Na webu HBO můžete do půlnoci tipovat vítěze a vyhrát tak nějaké ceny.

Pokud jde o...

Číst celý článek zde
1235»

Komentáře

• @Hildegarda Sansa vypadá jak v teplákách po větším bráchovi, nic moc. U Maisy se mi nelíbí ani účes, mikádo bylo lepší. Co experte @Everett_Young ?
  • @Hildegarda Emilia, to je vtip? :D zvlášť v kontrastu s Lenou Headey její neherecké výkony přímo mlátí do očí.
  • upraveno 21. září 2015
    Co se ohozu týče, sestry Starkovy tentokrát hrůza, Sophie vypadá jako by si vyšla na sraz zombíků, líčení ani oblečení jí nesedí a Maisie zase působí jakoby si po amputaci nohou zapomněla nasadit protézy.
  • @brbr Jo, kratší sestřih jí slušel podstatně víc.
  • A na afterparty tu mame novu pozu a prezutie sa do spinavych tenisiek :wall:
    image
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 22. září 2015
    image

image

:applause:
  • upraveno 22. září 2015
    @Hildegarda tady chce být někdo zoufale svůj, originální a cool, ale bohužel vůbec nemá cit pro módu, Maisie by si měla buď pořídit stylistu nebo vykopnout toho současného :wall: ta růžová bublinková fólie v nevhodné délce a střihu jí vůbec nedělá dobrou službu.
  • Ale aby tu bylo i něco pozitivního, tak Maisie se občas v oblékání trefí a dost jí to sluší, kéž by by se vykašlala na ty snahy být za módní rebelku, žabkokabelka je ta správná cesta, disko kouli prosím darovat Disco Stuovi.
    image

image

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já chci žabkokabelku i diskokouli!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nevedel som si spomenúť, čo mi Maisine ružové šaty pripomínali. Už viem. Podobný vzor mám na handričke na drez. Akurát tá je modrá. A nemá tie medzery medzi výpukmi.
  • JayJay
    upraveno 23. září 2015
    @Gepeto: Já měl jasno od začátku, u babičky jsme měli stejně vzorovanou (a i barevně shodnou) prošívanou deku... takové to co se dávalo do povlaku na peřinu, když člověk v podjaří nechtěl spát pod duchnou a na to spát pod samotným povlakem byla moc zima... :o)
    @Dreamer: S tou diskokoulí mi to trochu připomíná film Kill Bill (ale na "školačku" z osmaosmdesátky nemá...)
  • Kdybych byl žena, žabkokabelku bych musel mít :D :D :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.