Co se ohozu týče, sestry Starkovy tentokrát hrůza, Sophie vypadá jako by si vyšla na sraz zombíků, líčení ani oblečení jí nesedí a Maisie zase působí jakoby si po amputaci nohou zapomněla nasadit protézy.
@Hildegarda tady chce být někdo zoufale svůj, originální a cool, ale bohužel vůbec nemá cit pro módu, Maisie by si měla buď pořídit stylistu nebo vykopnout toho současného :wall: ta růžová bublinková fólie v nevhodné délce a střihu jí vůbec nedělá dobrou službu.
Nevedel som si spomenúť, čo mi Maisine ružové šaty pripomínali. Už viem. Podobný vzor mám na handričke na drez. Akurát tá je modrá. A nemá tie medzery medzi výpukmi.
@Gepeto: Já měl jasno od začátku, u babičky jsme měli stejně vzorovanou (a i barevně shodnou) prošívanou deku... takové to co se dávalo do povlaku na peřinu, když člověk v podjaří nechtěl spát pod duchnou a na to spát pod samotným povlakem byla moc zima... :o) @Dreamer: S tou diskokoulí mi to trochu připomíná film Kill Bill (ale na "školačku" z osmaosmdesátky nemá...)
Komentáře
@Dreamer: S tou diskokoulí mi to trochu připomíná film Kill Bill (ale na "školačku" z osmaosmdesátky nemá...)