Tudle mě u piva napadlo jak by asi vypadala Hra o trůny kdyby ji natočili češi :) a tak jsem udělal pár fotomontáží, nápadů mám víc, možná posléze doplním. Mě to docela pobavilo. Co vy na to?
Shirley: Vzhledem k tomu, že Zlatu Adamovskou nesnáším asi tak stejně jako Catelyn, tak ta se tam hodí. A Liška je perfektní - vidíš, jedna fanynka Jona Snow Tě nezabila :)
Já Zlatu Adamovskou nesnáším jako herečku, dabérka je skvělá, to musím uznat... Prostě mám na ni přirozenou averzi, stejně jako na paní Šinkorovou - jen je vidím, otevírá se mi kudla v kapse. Pomohly tomu i rozhovory, co jsem s nima četla (ikdyž chápu, že rozhovor může být zkreslen autorem).
Prsty v tom má HBO. Byli moc rychlý, chtěl jsem z toho udělat trochu víc na webu, třeba galerii, ale už to nechám, takhle si to aspoň může autor řídit. Nebo si Jokobro řekni, rád ti to tady víc zpropaguju, je to fakt dobrej nápad a dobře zpracovanej.
shirley: tak to ty? BTW, ještě včera tam byl odkaz sem, proč už neni? :-) Jinak nevim jestli je úplně ideální tam překlopit všechny ty obrázky - jako mě je to jedno, to je na tvý dohodě s autorem. To jen takovej můj postřeh ;-)
Alek: Takže to si ty zverejnil na FB bez ohľadu na môj blog? Páč ja som to začala šíriť práve tak hodinu pred tým ako to bolo zverejnené na fanstránke HBO a nabralo to celkom virálny smer, takže som logicky predpokladala, že to je príliš veľká náhoda na to, aby to nesúviselo :) Ináč odkaz tam furt je, ale premiestnila som ho priamo do úvodu :) A čo sa obrázkov týka, nemám ich tam nahrané, všetko je iba prelinkované odtiaľto, ku každému uverejnený autor, Jokobrovi priznané autorstvo nápadu v úvode - tož ja som to vnímala ako propagáciu pre neho zadarmo, ale ak by vadilo, nie je problém úpraviť :)
Neeeeeeeeee, to jsou další 2, které z celého srdce nenávidím - už vidím Jona Kotka Snow a Robba Mádla Starka, jak si vyprávějí vtipné vtipy a pouštějí zábavná videa z youtube. Ble
Neeeeeeeeee, to jsou další 2, které z celého srdce nenávidím - už vidím Jona Kotka Snow a Robba Mádla Starka, jak si vyprávějí vtipné vtipy a pouštějí zábavná videa z youtube. Ble
LOL. Ale stále mi vŕta v hlave tá Lucka Vondráčková ako Daenerys - ono je to desivé, ale verím tomu, že by to u nás tak naozaj dopadlo. (A stará Vondráčková by mohla byť Kráľovna tŕňov :D)
Komentáře
Jiří Pecha - Valder Frey
Krisa: Přesto je Zlata Adamovská jedna z mála, kdo v dabingu GoT za něco stojí.
A ako Catelyn si viem predstaviť (menej vysmiatu):
shirley: tak to ty? BTW, ještě včera tam byl odkaz sem, proč už neni? :-) Jinak nevim jestli je úplně ideální tam překlopit všechny ty obrázky - jako mě je to jedno, to je na tvý dohodě s autorem. To jen takovej můj postřeh ;-)
LOL.
Ale stále mi vŕta v hlave tá Lucka Vondráčková ako Daenerys - ono je to desivé, ale verím tomu, že by to u nás tak naozaj dopadlo. (A stará Vondráčková by mohla byť Kráľovna tŕňov :D)
Co kdyby to Češi pojali jako muzikál? To by nám Lucka do toho mohla zazpívat.