Kdyby GoT natočili češi

upraveno 23. listopadu 2011 v Rozličný pokec
Tudle mě u piva napadlo jak by asi vypadala Hra o trůny kdyby ji natočili češi :) a tak jsem udělal pár fotomontáží, nápadů mám víc, možná posléze doplním. Mě to docela pobavilo. Co vy na to?

Tyrion - Jiří Krytinář

Eddard Hanák

Jaime Vašut

Barristan Tříska

Robert Hraběta

Tywin Svěrák

Varys Landa
2

Komentáře

• upraveno 22. listopadu 2011
    A ešte:
    Trojan - Littlefinger
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. listopadu 2011
    A co Éva Vica Kerekes - Ygritte
    Jiří Pecha - Valder Frey
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Shirley: Vzhledem k tomu, že Zlatu Adamovskou nesnáším asi tak stejně jako Catelyn, tak ta se tam hodí. A Liška je perfektní - vidíš, jedna fanynka Jona Snow Tě nezabila :)
  • upraveno 23. listopadu 2011
    Montezuma3: Pecha jako starej Walder... tak to mě rozdrtilo :D To by byl tak rozzzzztomilej stařík - počkat, vlastně ne.

Krisa: Přesto je Zlata Adamovská jedna z mála, kdo v dabingu GoT za něco stojí.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Krisa: Proč? To je jedna z mejch nejoblíbenějších. A její dabing Atii v Římě byla lahůdka.
    Já Zlatu Adamovskou nesnáším jako herečku, dabérka je skvělá, to musím uznat... Prostě mám na ni přirozenou averzi, stejně jako na paní Šinkorovou - jen je vidím, otevírá se mi kudla v kapse. Pomohly tomu i rozhovory, co jsem s nima četla (ikdyž chápu, že rozhovor může být zkreslen autorem).
    Však práve, že sa na ňu hodí aj charakterovo :))
    A ako Catelyn si viem predstaviť (menej vysmiatu):

Catelyn Adamovská
    Nenapadl vás někdo, kdo by mohl hrát Danenerys? .)
    Lucie Vondráčková nebo Dominika Kadlčková
    Montezuma3 napsal(a):

Lucie Vondráčková nebo Dominika Kadlčková

Mě napadl Robb Stark. Ondřej Novák, když by se mu trošku nakroutily vlasy a nechal se trochu zarůst... :) A možná bych měla i Brana :)
    Já Brana po 40-ti letech, ale to by byl moc černej humor...
    Krisa napsal(a):

Já Brana po 40-ti letech, ale to by byl moc černej humor...

koho myslis? cierny humor zboznujem takze?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jan Potměšil
    Na FB má tento odkaz celkem úspěch. :D Přiznejte se, kdo v tom má prsty?
    Nevada napsal(a):

Jan Potměšil

Dobrý joke :)
    Montezuma3 napsal(a):

Tak třeba fantstránka Hra o trůny :)
    brunnerka napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

Tak třeba fantstránka Hra o trůny :)
    Podľa času v ktorom to uverejnili sa domnievam, že v tom má prsty môj blog :)
    jedinej kdo tam sedi fakt nejvic je Jan Tříska jako Ser Barristan Selmy
    upraveno 24. listopadu 2011
    Nevada: TREFA!!! :)))
  • upraveno 24. listopadu 2011
    Prsty v tom má HBO. Byli moc rychlý, chtěl jsem z toho udělat trochu víc na webu, třeba galerii, ale už to nechám, takhle si to aspoň může autor řídit. Nebo si Jokobro řekni, rád ti to tady víc zpropaguju, je to fakt dobrej nápad a dobře zpracovanej.

shirley: tak to ty? BTW, ještě včera tam byl odkaz sem, proč už neni? :-) Jinak nevim jestli je úplně ideální tam překlopit všechny ty obrázky - jako mě je to jedno, to je na tvý dohodě s autorem. To jen takovej můj postřeh ;-)
    Alek: Takže to si ty zverejnil na FB bez ohľadu na môj blog? Páč ja som to začala šíriť práve tak hodinu pred tým ako to bolo zverejnené na fanstránke HBO a nabralo to celkom virálny smer, takže som logicky predpokladala, že to je príliš veľká náhoda na to, aby to nesúviselo :) Ináč odkaz tam furt je, ale premiestnila som ho priamo do úvodu :) A čo sa obrázkov týka, nemám ich tam nahrané, všetko je iba prelinkované odtiaľto, ku každému uverejnený autor, Jokobrovi priznané autorstvo nápadu v úvode - tož ja som to vnímala ako propagáciu pre neho zadarmo, ale ak by vadilo, nie je problém úpraviť :)
    Hej, mám ještě dva typy. Vojta Kotek jako Jon Sníh a Jirka Mádl jako Robb Stark. Nejlepší kamarádi, ne? Neee?
    Nééé, už žádné Snowborďáky, Rafťáky ani Knighťáky
    Neeeeeeeeee, to jsou další 2, které z celého srdce nenávidím - už vidím Jona Kotka Snow a Robba Mádla Starka, jak si vyprávějí vtipné vtipy a pouštějí zábavná videa z youtube. Ble
    Krisa napsal(a):

Neeeeeeeeee, to jsou další 2, které z celého srdce nenávidím - už vidím Jona Kotka Snow a Robba Mádla Starka, jak si vyprávějí vtipné vtipy a pouštějí zábavná videa z youtube. Ble

LOL.
    Ale stále mi vŕta v hlave tá Lucka Vondráčková ako Daenerys - ono je to desivé, ale verím tomu, že by to u nás tak naozaj dopadlo. (A stará Vondráčková by mohla byť Kráľovna tŕňov :D)
    Stará Vondráčková by mohla byť leda tak Jon Arryn.
    Hmmm, Jan Budař jako Theon Greyjoy... Udělejte ten obrázek a já se počůrám :D
    Lucie the Sotmborned
    Co kdyby to Češi pojali jako muzikál? To by nám Lucka do toho mohla zazpívat.
    svoa00 napsal(a):

Hmmm, Jan Budař jako Theon Greyjoy... Udělejte ten obrázek a já se počůrám :D

To je výzva. Natočíš to a pošleš na YouTube?
    No tak když jsme se teda dostali do toho postaršení Dany herečkou kolem 30, tak já bych tam viděl potenciál pro Kláru Jandovou, případně Issovou :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.