Kdyby GoT natočili češi

upraveno 23. listopadu 2011 v Rozličný pokec
Tudle mě u piva napadlo jak by asi vypadala Hra o trůny kdyby ji natočili češi :) a tak jsem udělal pár fotomontáží, nápadů mám víc, možná posléze doplním. Mě to docela pobavilo. Co vy na to?

Tyrion - Jiří Krytinář

Eddard Hanák

Jaime Vašut

Barristan Tříska

Robert Hraběta

Tywin Svěrák

Varys Landa
13»

Komentáře

• upraveno 27. listopadu 2011
    Všechno ostatní v pohodě (pokud se pod těžko definovatelnej pojem "v pohodě" dá vecpat něco jako Hraběta Robert nebo Vašut Jaime, ale to nechám...), jen k té Daenerys: má to bejt nejkrásnější žena světa a..Lucka Vondráčková?? To ne, to je ještě horší průměr (v kategorii relativně krásných žen, samozřejmě...ne v kategorii např. zdejších ošklivých obézních uživatelek) než Emilia Clarke v HBO verzi.
    Většina lidí nemá smysl pro krásu *arogantní úsměv na-přes-držku*
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 27. listopadu 2011
    Johnny Depp: E? Tobe nepřijde Emilia Clarke hezká? A koho bys dosadil na její pozici - nejkrásnější ženu světa? A to je kdo? (podle jednoho žebříčku to byla Kylie Minogue - ta Ti teda připadá lepší, mně tedy ne).
    Sice nejsem nejnádhernější a nějaké to kilo dolů by se hodilo, ale Lucie Vondráčková hezká paní podle mě je. Sice pro mě existují hezčí, ale ošklivá není. Což mne hodilo do kategorie zdejších ošklivých obézních uživatelek - jdu plakat do polštáře... Koho z tuzemských hereček bys teda jako Danny viděl? Zajímal by mne tvůj smysl pro krásu bez arogantního usměvu na-přes-držku...
    Mě se třeba emilia clarke líbí v civilu, ale s tím bílým obočím a bílou parukou ne. Vypadá jako by šlo o 70 letou babičku, na které nějaká kosmetická firma prováděla pokusy, a tak se jim nějak podařilo odstranit vrásky. Ale to samozřejmě trošku zveličuju, nijak mi to v seriálu nevadí a není to chyba tvůrců, těžko by s tím šlo něco udělat, když už to george takto nastavil. Je možné, že jiná herečka by s tím vypadala přirozeněji, kdo ví.

A co se týče Lucie Vondráčkové, nevím proč, nedovedu to popsat, ale je to pro mě asi ta nejnesympatičtější žena na světě už spoustu let a pořád to trvá. Mě se protiví její hlas, její mimika, její vzhled, její všechno :-D Nevím prostě proč, ale je to tak.
    Né že bych byl nějak vybíravý. Naopak. Ale ona je prostě vyjímka a nemůžu ji vystát, ačkoliv uznávám, že se spoustě lidem asi líbí.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Expendable: Souhlas, mě se v seriálu moc nelíbila a pak jsem viděl její civilní foto, kde jí to slušelo daleko víc (a ne, není v tom můj odpor k postavě). Domácí typ na Danýy nemám, protože si momentálně nevybavuju žádnou herečku odpovídajícího věku.
    Expendable, flanker.27: Vy totiž nejste ošklivé obézní uživatelky :))))
    Ja sa musím hrozne smiať, ako to niektorí oškliví obézni ľudia berú vážne :)) Teda niektorí z výberu by tam mohli hrať v pohode (Tříska, Trojan...) ale u iných očividne ide o nadhľad. To vám fakt pripadá, že Landa ako Varys, Liška ako Sníh, Vašut ako Jaime sú myslení smrteľne vážne? Seriously? :D
    Shirley: Však já to nemyslela, že mě JD smrtelně urazil, protože se mu nelíbí LV (což měla osvětlit věta, že jdu brečet do polštáře). Mě naopak pobavilo, že když mi přijde hezká, tak jsem ošklivá a obézní :))) Zajímal mě názor JD, kdo jemu přijde hezký, když mám tak "blbý vkus"... Já bych fakt potřebovala tlačítko "ironie", protože jsem byla opět nepochopena...
    Krisa: Však ja som reagovala výhradne na JD, nie na teba :)
    Krisa napsal(a):

Expendable, flanker.27: Vy totiž nejste ošklivé obézní uživatelky :))))

Pokud jde o mne, jsem krásný sportovně vyhlížející uživatel, a krom toho dokonale skromný.
    Shirley: Jo tak :), v tom případě se omlouvám za nepochopení. Teď mi to pomalu dochází - celý den dělám "posraný vanilkový rohlíky", takže mé mozkové funkce jsou sníženy na minimum.
    Flanker.27: O tom vůbec nepochybuji :)))
    Flanker: Driv jsi byl namyskeny. Ted jsi dokonaly, ze?:)
    upraveno 28. listopadu 2011
    Aqwarty: Ano, byl jsem velmi namyšlený, ale teď již nemám chybu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. listopadu 2011
    ROFL
  • upraveno 30. listopadu 2011
    Shirley->Krisa: Však ja som reagovala výhradne na JD, nie na teba :)

Kde vidíš, že to beru vážně? Píšu, že všechno ostatní v pohodě, ne? Až na tu Vondráčkovou, protože to neni ani zajímavý, ani vtipný...prostě se to sem vůbec nehodí. (Ty hnusná obézní machno se zatučněnym mozečkem..:))
    upraveno 30. listopadu 2011
    Proč se Vondráčková sem nehodí? Jsou to návrhy lidí, kteří mají různé představy...proč by někdo nemohl mít v hlavě Danny podobnou LV...???
    Přesně, dyť je to milá holka, všechno... ale ona už tři roky po sobě bere 600 tisíc každý rok. A další ne 600, milión, dva milióny berou." :-D
    Alek: Chvíli mi trvalo, než mi došlo o co vlastně jde :)))
    Alek: Klasika...koho by hrál on?:)
    Krisa: Nevim...primární účel byl stejně jenom rozproudit diskuzi...
    To byla taková asociace, páč jsem tu první část myslel docela vážně :-)
    Johnny Depp: S tou senilitou Velmistra Pycelleho :)
    Môj zatučnený mozoček detekuje trolla :))
  • upraveno 1. prosince 2011
    Shirley: Jsem rád, že jsem tě objevil. Tenhle způsob pravidelně vychází. Někdo se chytí. Někdo se vždycky chytí...
  • upraveno 27. března 2012
    Krisa napsal(a):

Shirley: Vzhledem k tomu, že Zlatu Adamovskou nesnáším asi tak stejně jako Catelyn, tak ta se tam hodí. A Liška je perfektní - vidíš, jedna fanynka Jona Snow Tě nezabila :)

Ale no tak Liška je perfektní (kéž by se totéž dalo říct o Jonovi). Viděli jste někdo tu pohádku s Liškou jak je tam ten lucifer s mini růžkama? Ta je boží.
  • upraveno 27. března 2012
    Né, tenhle topic už nikdy neměl uzřít světlo světa. :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. března 2012
    +1
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.