Renly má dobrej look, jestli byl záměr od počátku mít ho v první sérii jako ucho a ukázat rychlý přerod v krále, tak klobouk dolu. Docela se povedlo, aspoň podle vzhledu.
No pro mě je Malisandra teda výrazná hodně, až mě to překvapilo, jakou bleduli z ní udělali.
Nakopávání Theona - to mi připomnělo výrok GRRM z aktuální SFX magazínu, kde vyzdvihl 3 herce a říká, že napsal představiteli Joffreyho dopis, v kterém mu vzdal hold: „Skvělá práce, dokázal jsi, že tu postavu teď celý svět nenávidí.“ :-)
Jinak když už jsem ten SFX magazín načal - je tam velký rozhovor s GRRM a taky recenze toho DVD setu (a taky velký materiál k Hobitovi) - tak jsem udělal výjimku a koupil si iPad vydání.
Co se týče IF, zajímavá je zmínka GRRM, že bitvu na Černovodě uvidíme z části z pohledu Stannise. A taky prý GRRM už započal práce na Vichrech zimy, přičemž tam teda plácá něco o tom, že doufá, že ho HBO nedožene a počítá, že bude mít aspoň 4 roky (2 série Bouře, Hostina, Tanec) - no jo, ale to chce poslední díl napsat za rok, srandista? :-)
Stannis mi na pohled přijde mnohem sympatičtější než jsem si ho představovala, ale to mi vůbec nevadí. Nějak se nemůžu popasovat s Melisandrou, koukám na její fotku každou chvíli, ale nic. Snad to přijde až se seriálem... :) U mě vede Brienne-ta se nesmírně povedla, Davos a Renly..
2 otázky: Kdo je na obrázku 12? Bude hrát Brana stejný herec jako v první sérii? Tady mi přijde nějaký jiný, ale to může být jen fotkou...
Pozn. jak jsem poprvé najela na fotku s Aryou, tak jsem se lekla, že se tu zatoulala fotka z Pottera, protože tam vypadá jako Ron, nemůžu si pomoct, sorry Aryo :D
V tom video to Jackovi sluší mnohem víc než v roli Joffa, hlavně díky teda těm delším vlasům. Ale díky bohům za to, že hraje Joffreyho právě on, hraje ho dobře, tak, že ho prostě nejde mít rád ;)
fotka 12 je Balon, tatík Theona ( musím říct, že martin vykreslil podle mého rod greyjoyu jako šupáky, kteří žijí na vlhkém a smradlavém místě, no když se kouknu jak vypadá "král" tohoto místa:D:D) škoda, že není fotka jeho sestry, při jejich "seznamování" jsem byl lehce nabuzen:D V druhém díle jsem měl jednoznačně nejradši Tyriona a pak Davose(vyběr herce chválím na 150%) nedávno jsem viděl nějaký rozhovor sním o této roli, a dlouho jsem se tak u normálního rozhovoru nezasmal:D
Mellisandra by měla mít červenější vlasy, až by to tlouklo do očí. Vypadá dosti obyčejně. Ale je to kočka a jelikož si tu ještě nikdo pubertálně nezaslintal, udělám to já a doufám že jí dají pořádnej honorář :)) A Jaquen pořád nikde, panchart.
Červené vlasy bude mít možná Ygritte, tak aby se to pak divákům nepletlo (když už se jim plete Aša a Oša). U Melissandrina odstínu věřím, že ve slunečním svitu (v plamenech hranice) budou její vlasy krásně zářit.
A to je škoda.. jinak hodně povedená Brienne a Davos. Jinak k Joffreymu - ještě jednu serii tak a nejaký fantatický fanoušek ho ubodá cestou na natáčení :D
Cunningham mi připadá typologicky na Davose moc drsnej. Přeci jen tento herec má spíš vzhled válečníka než skromného a nenápadného pašeráka. To však těm co nečetli knihy logicky nevadí a já se s tím taky smířím. Jako herce ho neznám, takže jsem zvědavej. Jelikož představitelé Renlyho i Roberta jsou úplně out, tak mi Dillane připadá jako Stannis relativně OK. Dany a Arya jsou na fotkách moc sladké. Každá ale trochu jinak:-)
Chudák Hodor teď je Branovi cca 11 let ,až budou točit Tanec s draky tak mu bude mít min. 15 roků( cca 60kg hmotnost) možná víc, to se pod ním Hodor pěkně prohne :) .
Jinak z postav bych rád viděl i Lady Mormont a její dcery, uvidíme jestli budou v dalších sériích.
Komentáře
Balon Greyjoy se taky vyvedl :)
A Theona mám pořád chuť nakopnout pokaždé, když ho vidím. Hajzl jeden.
Melisandra mi taky přijde málo "výrazná" (jo, vím, že to pro seriál není důležité).
Nakopávání Theona - to mi připomnělo výrok GRRM z aktuální SFX magazínu, kde vyzdvihl 3 herce a říká, že napsal představiteli Joffreyho dopis, v kterém mu vzdal hold: „Skvělá práce, dokázal jsi, že tu postavu teď celý svět nenávidí.“ :-)
Co se týče IF, zajímavá je zmínka GRRM, že bitvu na Černovodě uvidíme z části z pohledu Stannise. A taky prý GRRM už započal práce na Vichrech zimy, přičemž tam teda plácá něco o tom, že doufá, že ho HBO nedožene a počítá, že bude mít aspoň 4 roky (2 série Bouře, Hostina, Tanec) - no jo, ale to chce poslední díl napsat za rok, srandista? :-)
U mě vede Brienne-ta se nesmírně povedla, Davos a Renly..
2 otázky: Kdo je na obrázku 12? Bude hrát Brana stejný herec jako v první sérii? Tady mi přijde nějaký jiný, ale to může být jen fotkou...
Pozn. jak jsem poprvé najela na fotku s Aryou, tak jsem se lekla, že se tu zatoulala fotka z Pottera, protože tam vypadá jako Ron, nemůžu si pomoct, sorry Aryo :D
A ano, Brana hraje stejný kluk.
V druhém díle jsem měl jednoznačně nejradši Tyriona a pak Davose(vyběr herce chválím na 150%) nedávno jsem viděl nějaký rozhovor sním o této roli, a dlouho jsem se tak u normálního rozhovoru nezasmal:D
A Jaquen pořád nikde, panchart.
U Melissandrina odstínu věřím, že ve slunečním svitu (v plamenech hranice) budou její vlasy krásně zářit.
Jelikož představitelé Renlyho i Roberta jsou úplně out, tak mi Dillane připadá jako Stannis relativně OK.
Dany a Arya jsou na fotkách moc sladké. Každá ale trochu jinak:-)
Jinak z postav bych rád viděl i Lady Mormont a její dcery, uvidíme jestli budou v dalších sériích.