Soutěž o DVD Hra o trůny 1. série
Ve spolupráci s Magic Box, vydavatelem a distributorem DVD Hra o trůny v ČR, jsme pro vás přichystali soutěž o 3 kusy tohoto vydání 1. řady Game of...
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Co se týče otázek:
Co znamenají iniciály R. R. autora George R. R. Martina? - Raymond Richard
Která herečka hrála Catelyn v pilotním díle a byla přeobsazena? - Jennifer Ehle
Kdy dostala první série zelenou od HBO? - 02.03.2010
Kdo měl původně skládat hudbu k první řadě a kdo ho nahradil? - Stephen Warbeck - Ramin Djawadi
Kolik soutěžících se do soutěže zapojí? - Bylo vás 198
Pro zajímavost průměr tipů 998 díky hraničním i tipům 1 a 22778 :-) Nic si z toho nedělejte, já se taky slušně seknul.
Kdy přijde to potvrzení mailem? Nic tam nemám.. Tak nevím, jestli se můžu radovat..
Honza: u tebe mám 98, je mi líto
Fakt je, že to zamrzí. Kdbych měl jiný tip, tak bych se s tím smířil líp. Tohle si budu dlouho vyčítat..
A teď mi drahá říká, že mi z půlky na DVDčka přispěje. Tak to je také dobré. Jdu to objednat :). Díky Aleku, alespoň nečekám jako trubka na mail :)
Gratulace vítězům! Jestli to Aleku nebude tím, co se mi taky stalo, ale stačila jsem si toho všimnout - zaškrtla jsem správnou odpověď a když jsem pak chtěla sjet níže, zmáčkla jsem šipku dolů, tak odpověď přeskočila. Jinak si to nedokážu vysvětlit :)
Jinak já tipovala 149, tuším. Takže zas až tak daleko jsem neustřelila.
negůglové otázky - to se lehko řekne, ale hůř vymejšlí. Ale jo, nějaký dějovky snad vymyslim, ať si zalistujete i knížkou :-)
A jak to uděláme s tím mečem teda? :-)