Soutěž o DVD Hra o trůny 1. série

upraveno 28. března 2012 v Novinky
Ve spolupráci s Magic Box, vydavatelem a distributorem DVD Hra o trůny v ČR, jsme pro vás přichystali soutěž o 3 kusy tohoto vydání 1. řady Game of...

Číst celý článek zde
2

Komentáře

• upraveno 18. března 2012
    ÁÁÁno prosím, je to psané o jeden post výš.
    kedy budú vyhlasený výhercovia?
    Přesně tak. Děkuji všem za účast. Výherce kontaktuji mailem a adresy pak předám Magic Boxu.

Co se týče otázek:
    Co znamenají iniciály R. R. autora George R. R. Martina? - Raymond Richard
    Která herečka hrála Catelyn v pilotním díle a byla přeobsazena? - Jennifer Ehle
    Kdy dostala první série zelenou od HBO? - 02.03.2010
    Kdo měl původně skládat hudbu k první řadě a kdo ho nahradil? - Stephen Warbeck - Ramin Djawadi
    Kolik soutěžících se do soutěže zapojí? - Bylo vás 198

Pro zajímavost průměr tipů 998 díky hraničním i tipům 1 a 22778 :-) Nic si z toho nedělejte, já se taky slušně seknul.
    tak to so svojim tipom 153 asi nevyhrám :/ ale nevadí možno nabudúce :) Ďakujem za súťaž.
    Hm s 531 to asi taky nevyjde :-D škoda :) i ta "1" je blíž jak já :)
    198??? Tak málo? Chjo, tak mám zase po srandě, prostě si to budu muset koupit :-))
    Já jsem tipoval 198!!! Teda aspoň doufám. Debatovali jsme s přítelkyní a teď jen doufám, že mě nezbla a já nenapsal něco jiného :)
    Kdy přijde to potvrzení mailem? Nic tam nemám.. Tak nevím, jestli se můžu radovat..
    Néééé.. Opravdu? Tak to si můžu jít rvát vlasy. To jsem se přepsal. Říkal jsem, že to bude kolem 2stovek, váhal jsem mezi 198a 199.. Za to může ta moje holka jedna ukecaná. Jduu rvát vlasy jí.
    chuděra, se jí omlouvám, měl jsem mlčet :-)
    198 tipoval jeden člověk, bohužel bez správných ostatních odpovědí.

Honza: u tebe mám 98, je mi líto
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. března 2012
    Tak jsem tipovala blbě. Aspoň si nemusím vyčítat, že jsem spletla odpověď - zvlášť, když jsem předtím tvrdila že je to brnkačka...
    Prý si za to můžu sám, že jsem si to měl překontrolovat - říká ta moje drahá povička.
    Fakt je, že to zamrzí. Kdbych měl jiný tip, tak bych se s tím smířil líp. Tohle si budu dlouho vyčítat..
    A teď mi drahá říká, že mi z půlky na DVDčka přispěje. Tak to je také dobré. Jdu to objednat :). Díky Aleku, alespoň nečekám jako trubka na mail :)
    jj, to jsem se docela bavil, když jsme se tu bavili o triviálnosti otázek a já realtime koukal, jak jedno velké jméno zdejších diskuzí za druhým odpovídá špatně :-D
    A teď mi drahá říká, že mi z půlky na DVDčka přispěje. Tak to je také dobré. Jdu to objednat :). Díky Aleku, alespoň nečekám jako trubka na mail :)
    Neni zač, klidně použijte podobnou argumentaci i ostatní, zneužijte mé jméno pro dobrou věc! :-D
    Tak já jsem také tipovala špatně. Opravdu jsem to hodně nadhodnotila. Myslela jsem si to, už když jsem to psala.
    Gratulace vítězům!
    Alek napsal(a):

jj, to jsem se docela bavil, když jsme se tu bavili o triviálnosti otázek a já realtime koukal, jak jedno velké jméno zdejších diskuzí za druhým odpovídá špatně :-D

Jestli to Aleku nebude tím, co se mi taky stalo, ale stačila jsem si toho všimnout - zaškrtla jsem správnou odpověď a když jsem pak chtěla sjet níže, zmáčkla jsem šipku dolů, tak odpověď přeskočila. Jinak si to nedokážu vysvětlit :)
    Opravdu jsem to hodně nadhodnotila. Myslela jsem si to, už když jsem to psala.
    Asi jsem vás trochu zmátl tou návštěvností - která např. neodráží unikátní návštěvníky. Ale i já jsem čekal víc - měl jsem to nechat dýl. Příští soutěž poběží déle a zkusím promo i mimo běžné trasy.
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 18. března 2012
    Rikal jsem si, ze dam 186, 286, 386 nebo 486 (informatici pravdepodobne vedi, jak tato cisla spolu souvisi), takze jsem z meho pohledu zvysil svoji pravdepodobnost na vyhru na 1/4. Nakonec jsem bohuzel dal 286 :)
    ta u mě to (myslim) bylo 86, takže taky prd
    doufám, že další soutěž bude brzy. já jsem si říkala, kolik mám do dnešní půlnoci času. to je tak, když se nečte pořádně :-(
    btw - priste kdyztak odeslat hlasujicimu jeho odpovedi na mail
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. března 2012
    Alek napsal(a):

A to jsem si krátce po zveřejnění ověřovala jestli si pamatuju dobře, že je to datum dohledatelné tady v souhrnném článku. Pamatovala. Jenže na datum samotné už jsem se nepodívala, hloupě přesvědčená o tom, že si pamatuju i to :o/

Jinak já tipovala 149, tuším. Takže zas až tak daleko jsem neustřelila.
    knedle napsal(a):

btw - priste kdyztak odeslat hlasujicimu jeho odpovedi na mail

hmm, co zkusit jinou variantu. Mrkni nahoru k nadpisu článku, měla by tam být záložka webform a v ní bys měl vidět svůj záznam odpovědí. Je to tak? Funguje?
    Aspoň, že bude ještě ten kinomaraton. Doufám, že se tam stihnu zaregistrovat a ukojím své choutky alespoň takto, když už DVD nebudou..
    A bude vyhlášení vítězů spíš tajné anebo spíš veřejné?
    (Aby mě někdo nepodezíral z protekce). :-)
    ja som tipol niečo okolo sto ľudí, ostatné so vygoogloval asi správne. ale nabudúce (bude-li) radšej negúglove otázky, každopádne vďaka za súťaž.
    No když oni to jsou zrovna lidi z řad anonymů, takže nemaj zdejší účet. A jejich e-maily tu zveřejňovat nechci. Dva už se mi ozvali, třeba se pochluběj i zde :-)

negůglové otázky - to se lehko řekne, ale hůř vymejšlí. Ale jo, nějaký dějovky snad vymyslim, ať si zalistujete i knížkou :-)
    Tak aspoň nebude nikdo nikomu závidět.
    A jak to uděláme s tím mečem teda? :-)
    Oki, tak já se dobrovolně přihlásím, že jsem vyhrála. :-) Opravdu jsem to nečekala a ani si nepamatuji svůj tip kolik se do soutěže zapojí. :D Ale jsem moc ráda. Děkuji.
    Dítě štěstěny. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.