Já jsem tipoval 198!!! Teda aspoň doufám. Debatovali jsme s přítelkyní a teď jen doufám, že mě nezbla a já nenapsal něco jiného :) Kdy přijde to potvrzení mailem? Nic tam nemám.. Tak nevím, jestli se můžu radovat..
Néééé.. Opravdu? Tak to si můžu jít rvát vlasy. To jsem se přepsal. Říkal jsem, že to bude kolem 2stovek, váhal jsem mezi 198a 199.. Za to může ta moje holka jedna ukecaná. Jduu rvát vlasy jí.
Prý si za to můžu sám, že jsem si to měl překontrolovat - říká ta moje drahá povička. Fakt je, že to zamrzí. Kdbych měl jiný tip, tak bych se s tím smířil líp. Tohle si budu dlouho vyčítat.. A teď mi drahá říká, že mi z půlky na DVDčka přispěje. Tak to je také dobré. Jdu to objednat :). Díky Aleku, alespoň nečekám jako trubka na mail :)
jj, to jsem se docela bavil, když jsme se tu bavili o triviálnosti otázek a já realtime koukal, jak jedno velké jméno zdejších diskuzí za druhým odpovídá špatně :-D
Rikal jsem si, ze dam 186, 286, 386 nebo 486 (informatici pravdepodobne vedi, jak tato cisla spolu souvisi), takze jsem z meho pohledu zvysil svoji pravdepodobnost na vyhru na 1/4. Nakonec jsem bohuzel dal 286 :)
No když oni to jsou zrovna lidi z řad anonymů, takže nemaj zdejší účet. A jejich e-maily tu zveřejňovat nechci. Dva už se mi ozvali, třeba se pochluběj i zde :-)
negůglové otázky - to se lehko řekne, ale hůř vymejšlí. Ale jo, nějaký dějovky snad vymyslim, ať si zalistujete i knížkou :-)
Oki, tak já se dobrovolně přihlásím, že jsem vyhrála. :-) Opravdu jsem to nečekala a ani si nepamatuji svůj tip kolik se do soutěže zapojí. :D Ale jsem moc ráda. Děkuji.
Komentáře
Kdy přijde to potvrzení mailem? Nic tam nemám.. Tak nevím, jestli se můžu radovat..
Honza: u tebe mám 98, je mi líto
Fakt je, že to zamrzí. Kdbych měl jiný tip, tak bych se s tím smířil líp. Tohle si budu dlouho vyčítat..
A teď mi drahá říká, že mi z půlky na DVDčka přispěje. Tak to je také dobré. Jdu to objednat :). Díky Aleku, alespoň nečekám jako trubka na mail :)
negůglové otázky - to se lehko řekne, ale hůř vymejšlí. Ale jo, nějaký dějovky snad vymyslim, ať si zalistujete i knížkou :-)
A jak to uděláme s tím mečem teda? :-)