Soutěž o cestu do Dubrovniku na premiéru

upraveno 28. března 2012 v Novinky
Stejně jako české HBO pořádá předpremiéru prvních dvou dílů druhé řady, totéž pořádají i jejich kolegové v Chorvatsku. Vzhledem k tomu, že se druhá řada natáčela mimo jiné i v...

Číst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 23. března 2012
    No, tomu říkám výzva pro milovníky tipování :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. března 2012
    Zase tipovačka, to je (pro mě) ještě horší než soutěž "pošlete obrázek na téma..." :D
    A to fakt máte radši než tipování soutěže na rychlost nebo čirou náhodu? Nějaký rozhodující klíč tam musí být. V Respektu třeba ještě používáme že vítězí 50. a 100. odpověď. To by se vám líbilo víc? Ptám se pro případné další soutěže.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. března 2012
    Tipovačky jsou zlo. Je to jen další verze hry na náhodu.
    Osobně dávám přednost znalostním soutěžím.
    Ale přece nejde rozhodnout soutěž na základě znalostí? Tak propracovaný to nikdy neuděláš, aby ti z toho vzešel jednoznačný vítěz - musí tam být nějaké určující kritérium - náhoda, čas, pořadí, tip...
    Nemluvě o zákonný pravidlech - kde je třeba už los poměrně na hraně a vlastně bys k otmu ěla mít notáře, pokud dobře vím. Proto jsou ideální ty tipy, pořadí apod.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. března 2012
    Alek: Já to chápu, tipovačka je jedno z nejpravedlivějších rozhodování o vítězi, ale z mého pohledu to je zlo, protože nejsem schopná se nikdy trefit (ani přibližně) :D
    Tak jsem si tipla, ale vzhledem k minule, kdy jsem tipovala a o pár stovek víc, výhru nečekám :-))

Soutěže se vůbec dělaj blbě, když jde o něco uměleckýho ,,vytvoř wallpaper, video" je třeba porota, čistě jenom hádání je taky na pendrek... mě vyhovovalo to co bylo minule, otázky + odhad. Jen bych pro příště dala otázky co se nedaj tak rychle vygooglovat :-)
    Nenavidim tipovacky, predevsim proto, ze nemam ani odhad a ani stesti. Rozhodne mi to neprijde fer, to uz radsi nahodne losovani ze vsech spravnych doslych odpovedi na zaludnou otazku.
    1 tipovacka je ok, ale 2 tipovacky je dost hloupe - jak to chteji vyhodnocovat?
    je to HBO, víc než televize, nějak to zvládnou ;-)
  • upraveno 24. března 2012
    Mě by se víc než dvě tipovačky líbila kombinace vědomostní + tipovačka. Jako to bylo tady minule (soutěž o DVD). Tipování mi sice taky moc nejde, ale když se nejdřív v prvním kole oddělí zrno od plev, tak pak je ta šance přeci jen větší :)
  • upraveno 24. března 2012
    Jedná se o zájezd pro jednu osobu nebo si výherce může vzít někoho s sebou? A ty dva díly budou jenom anglicky nebo i s nějakými titulkami?
  • upraveno 25. března 2012
    nema zmysel tipovat to teraz, staci v noci 27.3., vtedy sa to bude dat najlepsie odhadnut
  • upraveno 25. března 2012
    Alek napsal(a):

A to fakt máte radši než tipování soutěže na rychlost nebo čirou náhodu? Nějaký rozhodující klíč tam musí být. V Respektu třeba ještě používáme že vítězí 50. a 100. odpověď. To by se vám líbilo víc? Ptám se pro případné další soutěže.

To, že vyhraje Xtá odpověď se mi líbí víc než tipovačka. Ty mi prostě nejdou:-)
  • upraveno 27. března 2012
    Tak dnes je poslední šance se zapojit do soutěže, pokud jste váhali a čekali na přesnější čísla.
    Málem jsem zapomněla. Tak jsem to zkusila. Jsem zvědavá o kolik stovek jsem se sekla tentokrát :)
    Around 8100 I guess...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. dubna 2012
    Tak příště na Island :)
  • upraveno 10. dubna 2012
    Hm, a tanhle ciste propagacni material maji jako byt jeho autenticke dojmy, jo? :))))
    Já si docela dobře počet a jsem rád, že to Jirka sepsal. Ale když myslíš... :-)
    Ta poušť uměle vytvořená místními dětmi mě teda dostala :((
    Myslím. Zvlášť "minirecenze" začátku druhé řady nemá s takovými věcmi jako PR pranic, ale skutečně pranic společného ;)
    sorry, jsem na tyhle PR obvinění alergickej, páč se s nima setkávám v práci každou chvíli...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.