A to fakt máte radši než tipování soutěže na rychlost nebo čirou náhodu? Nějaký rozhodující klíč tam musí být. V Respektu třeba ještě používáme že vítězí 50. a 100. odpověď. To by se vám líbilo víc? Ptám se pro případné další soutěže.
Ale přece nejde rozhodnout soutěž na základě znalostí? Tak propracovaný to nikdy neuděláš, aby ti z toho vzešel jednoznačný vítěz - musí tam být nějaké určující kritérium - náhoda, čas, pořadí, tip...
Nemluvě o zákonný pravidlech - kde je třeba už los poměrně na hraně a vlastně bys k otmu ěla mít notáře, pokud dobře vím. Proto jsou ideální ty tipy, pořadí apod.
Alek: Já to chápu, tipovačka je jedno z nejpravedlivějších rozhodování o vítězi, ale z mého pohledu to je zlo, protože nejsem schopná se nikdy trefit (ani přibližně) :D
Tak jsem si tipla, ale vzhledem k minule, kdy jsem tipovala a o pár stovek víc, výhru nečekám :-))
Soutěže se vůbec dělaj blbě, když jde o něco uměleckýho ,,vytvoř wallpaper, video" je třeba porota, čistě jenom hádání je taky na pendrek... mě vyhovovalo to co bylo minule, otázky + odhad. Jen bych pro příště dala otázky co se nedaj tak rychle vygooglovat :-)
Nenavidim tipovacky, predevsim proto, ze nemam ani odhad a ani stesti. Rozhodne mi to neprijde fer, to uz radsi nahodne losovani ze vsech spravnych doslych odpovedi na zaludnou otazku.
Mě by se víc než dvě tipovačky líbila kombinace vědomostní + tipovačka. Jako to bylo tady minule (soutěž o DVD). Tipování mi sice taky moc nejde, ale když se nejdřív v prvním kole oddělí zrno od plev, tak pak je ta šance přeci jen větší :)
Komentáře
Osobně dávám přednost znalostním soutěžím.
Soutěže se vůbec dělaj blbě, když jde o něco uměleckýho ,,vytvoř wallpaper, video" je třeba porota, čistě jenom hádání je taky na pendrek... mě vyhovovalo to co bylo minule, otázky + odhad. Jen bych pro příště dala otázky co se nedaj tak rychle vygooglovat :-)
http://jirijanak.florbal.com/dubrovnik-aka-kings-landing-etc
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150670309122572.393134.558912571&type=3&l=41f626683a