Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
17810121335

Komentáře

• upraveno 30. července 2012
    Drobná informace o třetí řadě. Podle WIC bude 7. a 8. díl režírovat Michelle MacLaren. Čili se má ujmout epizody, kterou napsal sám Martin. Podle toho, jak MacLarenovou v komentářích vychvalují za Breaking Bad, to vypadá na nadějnou kombinaci. Až je škoda, že nebude točit RW, protože vypjaté momenty jí prý jdou víc než dobře ;)
    svoa00: Třeba jí bude točit ona. Myslela jsem, že D&D to budou chtít pro sebe, ale jestli MacLaren točí 7. a 8., a David Nutter 9. a 10. epizodu, tak by RW musela být někdy do šesté epizody, a to se mi zdá moc brzo. Tipovala bych to na tu osmou (pokud chtějí Joffreyho svatbu jako finále) a nebo devátou/desátou (pokud chtějí psychicky zničit co nejvíc diváků).
    sveva: Joffova svatba je až v druhé polovině Bouře, pochybuji, že jí dají už ve třetí sérii.
    sveva: D&D můžou RW točit, ať už bude v jakýmkoliv díle. Nejsem si tím jistá, ale pochybuju, že režisér, kterýmu přiřknuli epizodu, cestoval řekněme z Islandu na Maltu. Prostě v tom díle byly i scény, který režíroval někdo jinej. Už jsem psala, že RW by si nevyplýtvali někdy v polovině série. Čili si myslím, že to opravdu zahrajou na zdeptání co nejvíc díváků ;) Dokonce by mi dávalo smysl, kdyby to byla poslední scéna série, protože v desátým díle by divákům mohli dát jenom máloco, co by mohli v příští sérii vyhlížet.
    svoa: Čekám, že RW zabere alespoň půlku epizody, takže proč tu epizodu dávat někomu jinýmu, když by si půlku stejně chtěli natočit sami? No uvidíme, já bych radši, kdyby to točil někdo zkušenější, a podle ohlasů je ta MacLaren fakt dobrá. Třeba jí do toho budou jen intenzivně kecat. :-)
    Jestli ukončí třetí sérii RW, tak mám obavy, že část diváků ztratí chuť dívat se dál/čekat na čtvrtou.
    sveva napsal(a):

... Jestli ukončí třetí sérii RW, tak mám obavy, že část diváků ztratí chuť dívat se dál/čekat na čtvrtou.

Vždyť je to taková veselá událost! Copak nikdo nemá rád svatby?! ;D
    Já bych to viděla na devátý díl a v desátém zase nahodí pár udiček (něco se najde), aby to nevyznělo jako konec světa.
    sveva: Ona je ale otázka, jak by se mohli vyhnout tomu, aby část diváků nenaštvali. Pokud by byla RW v deváté epizodě (v obou předchozích byla klíčová událost právě v devítce), pak nevím, jak by si diváky mohli během jedné epizody udobřit, děj (vyjma Jona a Dany) tomu nějaký čas ani nenahrává. Možná prostě budou mít "koule" na to, aby tak sérii ukončili a nechali diváky hádat, jak to bude s Aryou (to hlavně), Sansou nebo kdovíkým (podle toho, jak si příběhy postav rozvrhnou).
    Miss Utahraptor napsal(a):

sveva napsal(a):

... Jestli ukončí třetí sérii RW, tak mám obavy, že část diváků ztratí chuť dívat se dál/čekat na čtvrtou.

Já bych to viděla na devátý díl a v desátém zase nahodí pár udiček (něco se najde), aby to nevyznělo jako konec světa.
    Udiček? No tak to mě opravdu napadá jenom Jon (pokud mu zrovna nezabijou Ygritte) a Dany. Arya je zdeptaná, Sansa uvězněná a v hrozný situaci, Tyrion frustrovanej... to by museli projevit hodně kreativity.
    svoa00 napsal(a):

sveva napsal(a):

Udiček? No tak to mě opravdu napadá jenom Jon (pokud mu zrovna nezabijou Ygritte) a Dany. Arya je zdeptaná, Sansa uvězněná a v hrozný situaci, Tyrion frustrovanej... to by museli projevit hodně kreativity.
    Té kreativity se tak trochu obávám... :D
    Kreativita = scéna s Ros :D *tadá*
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. července 2012
    sveva napsal(a):

svoa00: Třeba jí bude točit ona. Myslela jsem, že D&D to budou chtít pro sebe, ale jestli MacLaren točí 7. a 8., a David Nutter 9. a 10. epizodu, tak by RW musela být někdy do šesté epizody, a to se mi zdá moc brzo. Tipovala bych to na tu osmou (pokud chtějí Joffreyho svatbu jako finále) a nebo devátou/desátou (pokud chtějí psychicky zničit co nejvíc diváků).

A mne sa furt, ale furt zdá, že sa kdesi písalo, že GRRM má písať RW :/ Fakt, viem, že je to otravné, ale furt sa mi to zdá...

BTW: Bolo by to zaujímavé, finále ako Joff-wedding... Skončilo by to zatknutím Tyriona a mohli by to dať tak, že Sansa tajomne újde a Tyrion bude namrzený - ani diváci by nevedeli, či to náhodou naozaj nespáchali... V knhe sme to o Tyrionovi a Sanse vedeli, že nie, pretože sme čítali kapitoly z ich pohľadu... Ale v seriáli to vedieť nemusíme :P muhahááááá. A štvrtá séria by bola kombinácia Búrky a z časti aj Hostiny a pár vecí z Tanca :P
    sveva napsal(a):

svoa: Čekám, že RW zabere alespoň půlku epizody, takže proč tu epizodu dávat někomu jinýmu, když by si půlku stejně chtěli natočit sami? No uvidíme, já bych radši, kdyby to točil někdo zkušenější, a podle ohlasů je ta MacLaren fakt dobrá. Třeba jí do toho budou jen intenzivně kecat. :-)
    Jestli ukončí třetí sérii RW, tak mám obavy, že část diváků ztratí chuť dívat se dál/čekat na čtvrtou.

1. Pochybujem, že RW zaberie polovicu série. Predsa len Bitka na Blackwater bola opísaná pokiaľ viem vo viac než jednej kapitole a aj tá im zabrala tak... Povedzme polovicu epizódy... RW bol skôr emočný zážitok, ale hádam nebudú dávať polovicu epizódy o tom, ako tam cestujú, potom predstavia všetky chody, Catelyn začne nahlas premýšľať a predstaovvať všetkých zúčastnench a potom KILL... Myslím si, že to "skrátia"... Ale nie zas moc.

2. Ja to vidím tak, že Sandor bude Aryii hovoriť, že jej matka a brat sú mŕtvi a ona už vtedy utečie, bude vidieť vojakov, nu... Nejako to proste tak dajú, že bude musieť utiecť preč a Sandora nechá už tam. OSUD prvého vlka. Predtým môžu dať Rickona, ako s Ošou dorazil na Skagos (sa trebárs spýtajú GRRM, či to tak môžu dať, či tým nejako nezničia nejakú pointu ohľadne Rickona). OSUD druhého vlka. Predtým Bran, ako čaká vo veži, zatiaľ čo je búrka a bojí sa, že do tej veže prídu Divokí + Jonov útek = OSUD tretieho a štvrtého vlka (I keď táto scéna vyzerá skôr na epizódu Autumn Storms, keďže v troch kapitolách z pohľadu Brana, Jona a Aryii opisovali tie mračná, asi po nich aj epizódu pomenovali). Ďalej Sansina svatba = OSUD piateho vlka. Pomedzi to, ešte pár scéna a na konci epizódy RW ako OSUD šiesteho vlka. A ak to spravia tak, že Robb bude zranený padať na zem a skončia to skôr tým, že sa Cat zabije, môže to vytvoriť myšlienku, že možno sa Cat zabila, ale Robb bol len zranený (tí, čo nečítajú knihu v sebe ešte môžu mať nádej) a to ich bude nútiť pozerať si aj 4. sériu. A epizóda by sa volala Destinies of Volves :D... Alebo rovno Time for Vlves :D
    Gepeto: Spíš by to měl pojmenovat GMMR pěkně upřímně: "Jak rád nechávám topit vlky ve sra*kách" :D
    Kolikokoli napsal(a):

Gepeto: Spíš by to měl pojmenovat GMMR pěkně upřímně: "Jak rád nechávám topit vlky ve sra*kách" :D

:D Alebo The episode that will make you mad :D
    Kolikokoli napsal(a):

:D Posílám virtuální objetí.
    Myslím, že najlepšie by bol odať koniec RW v origináli. Catelyn prosí Waldera, aby pustil Robba, on odmietne, príde Bolton, zabije to ručne aj verbálne(Jaime Lannister sends his regards) a potom catelyn zabije Aegona Freya, roztrhá si tvár a skončí to tým, že jej podrežú hrdlo. A diváci budú pozerať štvrtú sériu, lebo budú chceť vedieť, kao dopadla Arya, ktorá bola vonku.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Vy jste ještě pořád přesvědčení, že ho zabil Bolton osobně?
    Nevada napsal(a):

Pamatuju si, žes v jednom topiku vysvětlovala, že to tak být nemusí, ale v seriálu to tak IMHO bude. Pokud teda celou scénu úplně nepřekopou, což by mě po druhej sérii moc nešokovalo.
    Nevada napsal(a):

Ja hej. Je tiež možné že prišiel nezainteresovaný vojak č. 125, lenže pochybujem, že po takom niekom by poslali tak... vážny odkaz. Odkaz, kvôli ktorému chce Mačička zabiť Jaimeho a kvôli ktorému temer sejmula Brienne
    svoa00 napsal(a):

Nevada napsal(a):

Pamatuju si, žes v jednom topiku vysvětlovala, že to tak být nemusí, ale v seriálu to tak IMHO bude. Pokud teda celou scénu úplně nepřekopou, což by mě po druhej sérii moc nešokovalo.
    Počkať... Akože ho zabije Ros? ;D
    Myslím si to, keďže povedal tú vetu: Jaime Lannister sends his regards. Myslím, že niekto ako Bolton by nepovedal celému oddielu, čo majú poveda, keď niekto z nich zabije Robba. A hlavne, koľko obyčajných vojakov má plášte? Tie majú osobné stráže, rytieri a lordi(a Mestská hliadka). Čiže áno, s najväčšou pravdepodobnosťou to bol Bolton.
    Další fotky z natáčení...
    Už nabarvené rybičky:
    tullyrybicky
    Nebarevné byly hezčí... :(
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...

Nebarevné byly hezčí... :(

Byly :o(
    Takhle ale aspoň nepůsoběj na první pohled jako sádrovej odlitek.
    svoa00 napsal(a):

Takhle ale aspoň nepůsoběj na první pohled jako sádrovej odlitek.

Pravda :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 31. července 2012
    Mně se to víc líbí takhle.
  • upraveno 31. července 2012
    jednoznačně lepší
  • upraveno 9. srpna 2012
    ÁCH, MŮJ BOŽE!!!! BURN!!! BURN GORMAN!!!! Já se snad radostí zblázním!!! Můj milovaný OWEN!!! AAAAaaaaa!!!! <3

(odpusťte můj výbuch emocí :D)
  • upraveno 9. srpna 2012
    Pár informací ohledně průběhu natáčení a možný další casting

• upraveno 30. srpna 2012
    Hmm, podle WIC mají někteří herci už pro třetí sérii dotočeno, zatímco další budou točit až za pár měsíců. Zrovna se natáčí jenom v Severním Irsku. Vypadá to, že tentokrát točí naráz celé dějové linky. Je to určitě výhoda, co se týče financí, a opatrně pro tenhle přístup zvedám palec nahoru.
  • upraveno 5. září 2012
    Kdyby měl někdo zájem poslechnout si podcast s rozhovorem s naší oblíbenou Vanessou Taylor, tak je na něj odkaz v tomhle článku.
    Já ho ještě neslyšela, ale chystám se...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.