Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
1235735

Komentáře

• upraveno 28. června 2012
    ,Všetko bude v poriadku, neboj sa.

Keď toto povie tak sa naozaj nebude nikto báť: D Aj keby som nečítal knihu tak spoznám že sa niečo chystá: D
    Když už to takhle změnili, mohla by na svatbu jet s Robbem.... Láska až za hrob... :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. června 2012
    MU: Smeješ sa, ale myslím si, že je to pravdepodobné. Keď to nie je Jeyne, ale Talisa, možno vynechajú tú časť, že Westerlingovia to zosnovali s Tywinom a nechajú dve hrdličky, nech zormú spolu. Bol by to ešte emočnejší zážitok. :)
    Lord Gepeto Illar: Tak ona celá Jeyne Westerling znamená pro Robba hlavně únik od starostí, ale aspoň vidíme, že mu na ní záleží, a z toho, co Jeyne říká Catelyn (aniž by jí k tomu nutila nějaká vypočítavost), i jí záleží na něm. Je to taková pubertální love story, ale v seriálu nám naservírovali něco ještě primitivnějšího. Mimochodem je to nehodno Maddena i Chaplinky, kteří rozhodně uhrajou i víc. A že přijodu optimistický řečičky, tím jsem si jistá. Martin je v tomhle troll a používaj to v seriálu :D
    No ano, taky mě napadlo, že Talisa taky pojede do Dvojčat. Ta postava by v dalším ději neměla uplatnění, ostatně nemá ho ani Jeyne Westerling.
    Mě se furt nezdá že Talisa je Talisa a není to zamaskovaná Jeyne, vždyť je to dobrá linka a je kolem ní hafo spekulací :)
    upraveno 28. června 2012
    svoa00 napsal(a):

Lord Gepeto Illar: Tak ona celá Jeyne Westerling znamená pro Robba hlavně únik od starostí, ale aspoň vidíme, že mu na ní záleží, a z toho, co Jeyne říká Catelyn (aniž by jí k tomu nutila nějaká vypočítavost), i jí záleží na něm. Je to taková pubertální love story, ale v seriálu nám naservírovali něco ještě primitivnějšího. Mimochodem je to nehodno Maddena i Chaplinky, kteří rozhodně uhrajou i víc. A že přijodu optimistický řečičky, tím jsem si jistá. Martin je v tomhle troll a používaj to v seriálu :D

To poznám :) Iba mi tam chýba už len jedna knižná vec: Rhaegar Jaimemu: ,,Vyriešime to, keď sa stretneme po boji" Bol to boj na Trojzubci :D
    svoa00 napsal(a):

No ano, taky mě napadlo, že Talisa taky pojede do Dvojčat. Ta postava by v dalším ději neměla uplatnění, ostatně nemá ho ani Jeyne Westerling.

Mno počkej na Vichry až se dozvíme, že čeká Robbovo dítě.
    Blackfish napsal(a):

Keď toto povie tak sa naozaj nebude nikto báť: D Aj keby som nečítal knihu tak spoznám že sa niečo chystá: D

"Všechno bude v pořádku, neboj se" a odpověď by byla "Počkej tady, hned se vrátím" :D
    upraveno 28. června 2012
    Blackfish napsal(a):

Mě se furt nezdá že Talisa je Talisa a není to zamaskovaná Jeyne, vždyť je to dobrá linka a je kolem ní hafo spekulací :)

Ja už som z toho tak unavený, že ani radšej nešpekulujem, a už ani by som necítil žiadne prekvapenie, ak by bola Talisa preoperovaný magister Illyrio Mopatys...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 28. června 2012
    ale zabitím Talisi By definitivně pohřbyli teorii o tom že Black Fish někde vyčaruje Robovo dítě
    upraveno 28. června 2012
    svoa00 napsal(a):

Blackfish napsal(a):

"Všechno bude v pořádku, neboj se" a odpověď by byla "Počkej tady, hned se vrátím" :D
    :D Tywin: ,,Počkaj Šae, len si odskočím"
    upraveno 28. června 2012
    Durexxx napsal(a):

svoa00 napsal(a):

:D Nepila náhodou tú mesačnú šťanku?

Durexxx napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Říká se to ale slova jsou vítr xD
    upraveno 28. června 2012
    Durexxx napsal(a):

Durexxx napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Slová sú Vichry .D

Durexxx napsal(a):

Durexxx napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Slová sú Vichry .D
    Ale Vichry slova postrádají. (Nebo jich zatím mají příliš málo. ;)
    Ten čo nečítal tretiu knihu sa musí zblázniť z tých čiernych riadkov :)
    upraveno 28. června 2012
    sarven napsal(a):

Ten čo nečítal tretiu knihu sa musí zblázniť z tých čiernych riadkov :)

Čo? :D
    Nevem o čom hovoríš, ty vidíš nejaké čierne riadky? Ja nie... :D
    Hodor Hodor Hodor

BTW: Ja som už aj premýšľal so spolužiakom, či by sa to nedalo upraviť tak, aby sa namiesto textu spoilu (kým sa naň neprejde myšou) namiesto čiernych riadkov zobrazovalo HODOR! :D
    Aby GRRM nedokončil takhle ty slavné vichry z hor. ostatně to co je předtím by ty velmi křehké vztahy zdařile kopírovalo :D
  • upraveno 2. července 2012
    Mimochodem (i když to nepatří k 3. řadě... :D)... myslíte, že scény z Braavosu se budou natáčet v Benátkách? :)
    Sajn: Bylo by to logické. Pokud nenajdou lepší město na vodě protkané spoustou kanálů atd. Já si Braavos vždycky představovala jako Benátky. :)
    Z druhé strany by se tam natáčení asi dost prodražilo, tak spíš počítám s nějakým podobným, méně známým městem.
    To už by vyšlo levnější postavit odpovídající kulisy.
    No, Braavos bude až v piatej sérii, čiže nad tým sa zrejme ani tvorcovia ešte nezamýšľajú.
    Anglachel: Jestliže na konci třetí série bude Rudá svatba, tak Arya dopluje do Braavosu někdy ke konci čtvrté řady a dovedu si živě představit, že jejím rozhodnutí začít trénink jako asasínka bude její poslední scéna ve čtvrté řadě. Ale to je holt jenom moje ideální verze.
    svoa00 napsal(a):

Anglachel: Jestliže na konci třetí série bude Rudá svatba, tak Arya dopluje do Braavosu někdy ke konci čtvrté řady a dovedu si živě představit, že jejím rozhodnutí začít trénink jako asasínka bude její poslední scéna ve čtvrté řadě. Ale to je holt jenom moje ideální verze.

Vidím, že nejsem jediný, kdo si Muže bez tváře připodobnil k asasínům.
    Miss Utahraptor napsal(a):

Sajn: Bylo by to logické. Pokud nenajdou lepší město na vodě protkané spoustou kanálů atd. Já si Braavos vždycky představovala jako Benátky. :)
    Z druhé strany by se tam natáčení asi dost prodražilo, tak spíš počítám s nějakým podobným, méně známým městem.

Třeba Benátky nad Jizerou.
    Skôr by som povedal, že posledná scéna štvrtej série s Aryou bude jej odchod zo Západozeme.
    Kanály IMHO nejsou pro tvůrce důležité, a tak použijou stejné město jako pro Dany nebo Královo přístaviště.
    upraveno 2. července 2012
    Anglachel napsal(a):

No, Braavos bude až v piatej sérii, čiže nad tým sa zrejme ani tvorcovia ešte nezamýšľajú.

No, to nevieš. V Búrke je síce veľa dobrých a dôležitých scén, ale ak 3. ukončia cez RW, zas tak veľa scén im na celú 4. nezostane a tudíž nie je v Hostine veľa scén pre samostatnú sériu, takže by som si vedel predstaviť, že 4. séria bude časť Búrky a časť Hostiny a ostatok Hostiny bude zmiešaný so začiatkom Tanca v 5.
    svoa00 napsal(a):

Pekný koniec, ale myslím si, že by to bolo zbytočné vyhodenie peňazí, ak by ako-tak naimitovali Braavos kvôli krátkym scénam na koniec série, pričom oni nemajú isté, či im bude schávlené natáčanie tej ďalšej, aby to plne využili. Skôr si to prenesú do ďalšej série.
    Sajn napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Vidím, že nejsem jediný, kdo si Muže bez tváře připodobnil k asasínům.
    Ja som ich považoval za Asasínov pred Hostinou, po opise skôr takých Deathbringerov. A počas Hostiny skôr za takých Asasínov, čo ospravedlňujú svoje činy a branie peňazí ako "obetu za dar"
    Miss Utahraptor napsal(a):

Já si Braavos představuju jako takový Amsterdam. :) Ta poloha vůči Westerosu (Anglii) by i odpovídala... Ovšem tam by měli problém schovat ty kola, který se válí všude možně i nemožně. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.