Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
1246735

Komentáře

• upraveno 26. června 2012
    S Tyrionem bych třeba i na jedno zašel, o Písni se mi teda zatím nezdálo.
    Zato při té muchlovačce s Bronnem by se to překlopilo už do té noční můry, že :-)))

Mně se zdálo jen o Zdi a mrtvácích, nikdo známý tam nebyl (jen anonymní černí bratři)
  • upraveno 27. června 2012
    Tyna napsal(a):

Divný, že se člověku málokdy zdá, že někde v pohodě kalí s Tyrionem nebo se muchluje s Jonem/Rheagarem/Bronnem (nehodící se škrtni).

Furt nás ve snech něco ohrožuje, útočí na nás...

Som citala kadi namiesto kali a to by som teda v blizkosti Tyriona nechcela :) - nocna mora ako vysita
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. června 2012
    Ja som sa celú noc snažil predstaviť si, ako by mohla vyzerať scéna Aerona v kapitole Prorok v Hostine a keď som už konečne zaspal, tak sa mi snívalo o tom, že sa na to pozerám z diaľky... Desivejšie by bolo, keby Aeron topil mňa :D Niežeby som nedôveroval Utopenému bohu, ale...
    Na WIC se objevilo pár informací o třetí řadě oficiálně potvrzených od HBO:

1. Natáčet se bude i v Maroku (nejspíš dějová linka s Daenerys).
    2. Scénáristické složení: David Benioff & D.B. Weiss, Bryan Cogman, George R.R. Martin a Vanessa Taylor
    3. Režisérské složení: David Benioff & D.B. Weiss (!), Alex Graves, Michelle MacLaren, Dan Minahan, David Nutter a Alik Sakharov
    VAnesaaaaaa neeeee.
    Blackfish: Očekávála jsem, že první reakce bude přesně taková :D
    upraveno 27. června 2012
    Vanessa Taylor... Tá bude mať asi na starosti Rosinu dejovú linku :)))

Ale nejde odsudzovať, snáď to bude túto sezónu lepšie...
    upraveno 27. června 2012
    Začierni to svoa rýchlo :DDD
    Blackfish napsal(a):

VAnesaaaaaa neeeee.

Třeba to bude jenom jeden jediný malilinkatý nepodstatný díleček. Třeba se poučila a začne psát epizody ze všech nejlepší. Snad. Možná. Dobře, spíš ne.... :(
    D&D budou režírovat?! No, mám takový podezření, že celá jejich epizoda se zaměří na dění v bordelu.. :D
    Taky se bojím, aby se dění na RW nesmrsklo jen na Edmura a Roslin v ložnici :-)
    Ale no tak :) Mě se spíš nelíbí, že ty siamský dvojčata nemaj žádný režisérský zkušenosti. To jako chtěj ušetřít za režíséry? To by si moh už rovnou Benioff zahrát třeba Mance Nájezdníka a Weiss bleskurychlýho lorda :D
    svoa00 napsal(a):

Ale no tak :) Mě se spíš nelíbí, že ty siamský dvojčata nemaj žádný režisérský zkušenosti. To jako chtěj ušetřít za režíséry? To by si moh už rovnou Benioff zahrát třeba Mance Nájezdníka a Weiss bleskurychlýho lorda :D

Podle mě jde spíš o to, že u tohoto typu produkce nemá režisér až takové slovo. Je najímanej na konkrétní práci a nemůže do toho otisknout moc svůj rukopis. Pod palcem to nejvíc právě tihle dva, tak asi usoudili, že než aby tam měli někoho, kdo by se tam snažil něco měnit, raděj to natočí sami. Třeba s pomocí Taylora, který asi oficiálně nemůže ted nic vzít...
    Takže si taky myslíte, že si budou chtít zrežírovat Rudou svatbu?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. června 2012
    Tyna napsal(a):

Taky se bojím, aby se dění na RW nesmrsklo jen na Edmura a Roslin v ložnici :-)

Potvrzuješ mi moje obavy. Tohle podezření jsem pojala taky, psala jsem o tom už před pár měsíci :o)
    sveva napsal(a):

Takže si taky myslíte, že si budou chtít zrežírovat Rudou svatbu?

Snad ne.
  • upraveno 28. června 2012
    Mno já bych řekla, že B+W budou režírovat epizodu nebo epizody, které sami napsali, a epizoda s příslušnou scénou bude nejspíš jedna z nich. Navíc v rozhovoru říkali, jak jsou z tý scény nadšený ;)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. června 2012
    No právě... (ale pořád lepší než Nanessa) :o(
    Nedělejte si srandu, že by z RW udělali jen "šukačku" Edmura s tou Freykou. Vždyť to je vlastně největší nálož od začátku ságy. RW podle mě strčila do kapsy i popravu Neda.
    upraveno 28. června 2012
    baltim napsal(a):

Nedělejte si srandu, že by z RW udělali jen "šukačku" Edmura s tou Freykou. Vždyť to je vlastně největší nálož od začátku ságy. RW podle mě strčila do kapsy i popravu Neda.

Edmure v tej scéne pravdepodobne strčí niečo iné niekam inam...

Ale tiež sa bojím, že budú chcieť tú scénu takto rozšíriť o pár minpt naviac touto scénou.. ale myslím si, že aj oni si uvedomujú, že by to pokazilo ten emočný zážitok ./
    Ale no tak vychladneme, mládeži, nejspíš tam bude odvedení na lože, Roslin se (možná) svlíkne a pak hurá zpátky do hlavní síně. To jsem nevěděla, že tu k Benioffovi a Weissovi panuje až taková nedůvěra :)
    upraveno 28. června 2012
    :D Robb: ,,Svůj život bych jim svěřil, ale né tvůj" :D
    Lord Gepeto Illar: Heh...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. června 2012
    Já jim, co se týče RW, celkem věřím - myslím si, že si nenechaj pokazit takovej ždímák nevhodně přidanými hodnotami (taky předpokládám, že bude trocha Roslininy a Edmurovy nahoty a pak střih do sálu a šup, šmik, fik, bum).
    upraveno 28. června 2012
    svoa00 napsal(a):

Lord Gepeto Illar: Heh...

A čo s tým ? :D Ospravedlňujem sa, ale som to nepochopil
    Lord Gepeto Illar: Omlouvám se, špatný odkaz nebo spíš přesměrování...
    prdy, keci...RW bude jejich vrchol!, už předtím v rozhovoru uvedli, že to bude jedna z nej scén v hostorii tv show...v tomhle jím budu věřit
    upraveno 28. června 2012
    svoa00 napsal(a):

Lord Gepeto Illar: Omlouvám se, špatný odkaz nebo spíš přesměrování...

:) To nič
    Popravdě mi mnohem větší starosti dělá jejich nezkušenost... Určitě si na tom dají hodně záležet, když do natáčení seriálu šli hlavně kvůli natočení téhle scény/svatby, ale to neznamená, že se jim to povede. :D Asi bych jim měla víc věřit, uznávám...
    Ta scéna samotná bude určitě dobrá a bude vypadat nějak SPOILER takhle. Spíš bych si dělala starosti o okolnosti, co k tej události povedou, a o to, že v zájmu emocionálního dopadu musej příslušnou dějovou linku správně vybudouvat. A tady ve druhej sérii moji víru dost nahlodali. Ne že by už nenapáchali škody, ale aspoň ve třetí sérii bych ráda viděla Catelyn a její smutek a Robba s tou jeho ženskou v trochu dospělejším stylu (ráda bych jim ten "vztah" konečně věřila).
    upraveno 28. června 2012
    Oni ten ľúbostný príbeh Robba a Jeyne zmenili na aférku Robb a Talisa. Vyzerá to tak, že Robb si chcel len užiť a že to, čo cítil k Talise bolo len mladodetinské zabuchnutie. Nie žeby to vyzeralo inak v Búrke, tam toho veľa k J+R nedali, len bolo vidno, že Jeyne mu chce byť dobrou kráľovnou, ale to predsa slýchame aj od Margaery, takže ten ich sobáš pripomínal skôr povinnosť, než lásku.

Verím, že za celú sériu v podobe desiatich dielov tam toho dajú veľa ohľadne Robba a Talisy, aby ukázali, že chcú čeliť problémom spoločne a že sa milujú a aby to vyzeralo, že budú mať sťastný koniec. Dokonca môžu prísť také optimistické rečičky typu Talisa: ,,Všetko bude v poriadku, neboj sa...". A potom zrazu to ukončia cez RW...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.