Uf, hustej díl... Zatím jsem to dala bez titulků a asi budu na druhý shlédnutí chvíli sbírat odvahu. Tak předně, Harrenov je super! Ještě ohořelejší a ruinovatější, než jsem si ho představovala, člověk úplně cítí tu spáleninu. Lechtání bylo ohavný, snesu ledacos, ale tohle už na mě bylo moc... příště přetáčím. Jo a ten novej Hora je nějakej vychrtlej, ne? Joffova „sex“ scéna, no... bohové, buďte dobří. On je fakt dobrá zrůdička. A Ros zas musí bejt u všeho :D U Jeyne/neJeyne si počkám, co se z ní vyvrbí, ale pokud té postavě trochu přidají grády, vůbec by mi to nevadilo. Tyrion boží jako vždy, scéna s bratránkem Lancelem mě zas dostala, seriálovej Lancel se moc povedl. Ta broskev tam fakt chyběla. A k závěru- tak už aspoň víme, kde se berou Mozkomoři :)))
Joff bude mať ťuťumuťu scénu? Keď som šiel pozerať 1. diel, skazila mi to predstava toho, že ako to skazia. Keď 2. diel, bál som sa toho ako dej ovplyvnia S+M "sex"... Keď 3. tak som čakal, kedy si mám pretočiť tú nechutnú scénu R+L a teraz sa bdem ,,tešiť" ako mi zážitok skazí scéna J+R... prosím, povedzte, že bude kkrátka
Lewandule: Ano, vůbec by mi nevadiloi, kdyby dodali postavě Jeyne koule... ale ona má takový koule, až se chová dementně. Citace z internetu:
"Prosím, řekněte mi, že ta ženská je jenom nějaká táborová běhna, laciná výmluva, jak v týhle sérii dostat Maddena ze šatů. Nevěřil bych, že to řeknu, ale já chci svojí Jeyne!"
Při tom mučení v Harrenově jsem si vzpomněl na jednoho mého spolužáka ze střední. Který měl doma knížku o mučících metodách. A nejvíce vždy básnil právě o tomto. "Vědro, krysa, oheň. Hádejte kudy se krysa prokouše ven."
Jo to já si zas vzpomínám na nějaký film, kde použili tuto metodu. Akorád tam měli ještě před tím přednášku, že krysy se v případě nebezbečí dokáží prokousat i přes 10 cm (nebo kolik to bylo) tlustý beton :).
Lewandule: Ano, vůbec by mi nevadiloi, kdyby dodali postavě Jeyne koule... ale ona má takový koule, až se chová dementně. Citace z internetu:
"Prosím, řekněte mi, že ta ženská je jenom nějaká táborová běhna, laciná výmluva, jak v týhle sérii dostat Maddena ze šatů. Nevěřil bych, že to řeknu, ale já chci svojí Jeyne!"
Takže - k Jayne už se vyjadřovat snad ani nebudu snad jenom: Robbe máš na víc... - zbití Sansy, dobré podle očekávání - Ohař byl super, a Ross je vážně štětka pro kažou příležitost - Joffrey má závažný psychycký potíže. Nic co bychom nevěděli - jenom připomínám. - začínám Natalii jako Marge zbožňovat - Lancel je krásná holčička, opravdu alá Cersei :-)) - Otázka: kolikrát ještě bude kamera objiždět Dany kolem dokola? Odpověď: Tolikrát, kolikrát se vzbudí Bran. - Quarth byl krásný (trochu Trója, hm?), bohužel Dany byla opět Dany. Tečka. - Harrenov nebyl podle očekávání, byl lepší a vlastně všechno kolem něj. - Tywin a Aryou, neměli chybu. - setkání brášků Baratheonů bylo perfektní, Renly nezklamal ale chtěla jsem broskev. (Briennina přilba byla ovšem k popukání.) - Davos a Mel jeli přesně podle knížky, ten stín se povedl.
Prosím prosím....nesehnal už někdo titulky? Jeden server hlásil 99% a najedno bác, spadlo to a ne a ne se to rozjed. Děkuju.
Na opětovný mačkání F5, by někteří jedinci měli brát prášky. Nic proti, nemyslím to konkrétně na tvou osobu. Jen prostě nechápu co je tak těžkýho, když tam vidím 99% hotovo, deset minut počkat, a neobnovovat jak blázen.
Prosím prosím....nesehnal už někdo titulky? Jeden server hlásil 99% a najedno bác, spadlo to a ne a ne se to rozjed. Děkuju.
Na opětovný mačkání F5, by někteří jedinci měli brát prášky. Nic proti, nemyslím to konkrétně na tvou osobu. Jen prostě nechápu co je tak těžkýho, když tam vidím 99% hotovo, deset minut počkat, a neobnovovat jak blázen.
vidíš, já třeba nevím, že F5 k něčemu takovému je. Prostě mu to třeba jen spadlo.....
vidíš, já třeba nevím, že F5 k něčemu takovému je. Prostě mu to třeba jen spadlo.....
Předpokládala jsem, že je řeč o tom serveru co padá každý týden, v den co mají vydat titulky. Minulý týden měli oznámení na hlavní stránce, ať laskavě všichni neobnovují každých pět sekund a kontrolují místo toho facebook atd. Server nespadl. Tenhle týden? Oznámka nebyla a tak mačkáme F5...
můžete mi někdo vysvětlit ten konec? Knihy jsem sice četl, ale vždyť nejdřív zemře Renly a až pak počlou stín na bouřlivý konec ne? A ani snad o bouřlivym konci v seriálu nepadlo ani slovo ne? jsem z toho docela zmatenej, a chudák ten kdo to nečet :D
Můžu se jen zeptat (nechci být troll, opravdu mě to zajímá) - proč tak všichni zbožňují Robba a nesnáší Daenerys? :D
jason: nn, Mel porodí stín, který zabije Renlyho. Doufám, že si to pamatuju dobře :D.
Robb se nechová povýšeně. Daenerys se stává nebezpečně šílenou. Vyhrožuje vypalováním měst (která jí nic neudělala, popřípadě si dovolila jí nepadnout k nohám) a neustále trpí utkvělou představou o své nebetyčné úžasnosti a nároku na vše, jen proto, že je "krev draka". (I když uznávám, že to je částečně výchovou, částečně genetickými dispozicemi.)
kolikokoli: kolik knížek si přečetl? u Dany se stupňuje nudnost jejich kapitol, které jsou plné nebetyčné hlouposti (její). zato Robb zhyne bídnou smrtí poté, co se zachoval čestně k jedné slečně (a není ani tak otravný jako Dany).
Komentáře
Tak předně, Harrenov je super! Ještě ohořelejší a ruinovatější, než jsem si ho představovala, člověk úplně cítí tu spáleninu. Lechtání bylo ohavný, snesu ledacos, ale tohle už na mě bylo moc... příště přetáčím. Jo a ten novej Hora je nějakej vychrtlej, ne?
Joffova „sex“ scéna, no... bohové, buďte dobří. On je fakt dobrá zrůdička. A Ros zas musí bejt u všeho :D
U Jeyne/neJeyne si počkám, co se z ní vyvrbí, ale pokud té postavě trochu přidají grády, vůbec by mi to nevadilo.
Tyrion boží jako vždy, scéna s bratránkem Lancelem mě zas dostala, seriálovej Lancel se moc povedl.
Ta broskev tam fakt chyběla. A k závěru- tak už aspoň víme, kde se berou Mozkomoři :)))
- k Jayne už se vyjadřovat snad ani nebudu snad jenom: Robbe máš na víc...
- zbití Sansy, dobré podle očekávání
- Ohař byl super, a Ross je vážně štětka pro kažou příležitost
- Joffrey má závažný psychycký potíže. Nic co bychom nevěděli - jenom připomínám.
- začínám Natalii jako Marge zbožňovat
- Lancel je krásná holčička, opravdu alá Cersei :-))
- Otázka: kolikrát ještě bude kamera objiždět Dany kolem dokola? Odpověď: Tolikrát, kolikrát se vzbudí Bran.
- Quarth byl krásný (trochu Trója, hm?), bohužel Dany byla opět Dany. Tečka.
- Harrenov nebyl podle očekávání, byl lepší a vlastně všechno kolem něj.
- Tywin a Aryou, neměli chybu.
- setkání brášků Baratheonů bylo perfektní, Renly nezklamal ale chtěla jsem broskev. (Briennina přilba byla ovšem k popukání.)
- Davos a Mel jeli přesně podle knížky, ten stín se povedl.
http://www.sub-titles.net/en/ppodnapisi/podnapis/i/1601038/game-of-thrones-2011-titulky
jason: nn, Mel porodí stín, který zabije Renlyho. Doufám, že si to pamatuju dobře :D.
Daenerys se stává nebezpečně šílenou. Vyhrožuje vypalováním měst (která jí nic neudělala, popřípadě si dovolila jí nepadnout k nohám) a neustále trpí utkvělou představou o své nebetyčné úžasnosti a nároku na vše, jen proto, že je "krev draka". (I když uznávám, že to je částečně výchovou, částečně genetickými dispozicemi.)