Hra o trůny 2x04 - Zahrada kostí

upraveno 22. dubna 2012 v 2. řada
Čtvrtou epizodu dostali na starost dva nováčkové ve štábu Hry o trůny. Vanessa Taylor jako scénáristka a režijně David Petrarca.

imageČíst celý článek zde
1246713

Komentáře

• upraveno 23. dubna 2012
    Uf, hustej díl... Zatím jsem to dala bez titulků a asi budu na druhý shlédnutí chvíli sbírat odvahu.
    Tak předně, Harrenov je super! Ještě ohořelejší a ruinovatější, než jsem si ho představovala, člověk úplně cítí tu spáleninu. Lechtání bylo ohavný, snesu ledacos, ale tohle už na mě bylo moc... příště přetáčím. Jo a ten novej Hora je nějakej vychrtlej, ne?
    Joffova „sex“ scéna, no... bohové, buďte dobří. On je fakt dobrá zrůdička. A Ros zas musí bejt u všeho :D
    U Jeyne/neJeyne si počkám, co se z ní vyvrbí, ale pokud té postavě trochu přidají grády, vůbec by mi to nevadilo.
    Tyrion boží jako vždy, scéna s bratránkem Lancelem mě zas dostala, seriálovej Lancel se moc povedl.
    Ta broskev tam fakt chyběla. A k závěru- tak už aspoň víme, kde se berou Mozkomoři :)))
    Lewandule napsal(a):

... A k závěru- tak už aspoň víme, kde se berou Mozkomoři :)))

Někdo by měl Harrymu vysvětlit, že posílá Patrona na děti světla. :D
    Lewandule napsal(a):

Uf, hustej díl... Zatím jsem to dala bez titulků a asi budu na druhý shlédnutí chvíli sbírat odvahu.

Dovolím si radu do budoucna - anglické titulky jsou vždy k nalezení na addic7ed.com.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 23. dubna 2012
    Joff bude mať ťuťumuťu scénu? Keď som šiel pozerať 1. diel, skazila mi to predstava toho, že ako to skazia. Keď 2. diel, bál som sa toho ako dej ovplyvnia S+M "sex"... Keď 3. tak som čakal, kedy si mám pretočiť tú nechutnú scénu R+L a teraz sa bdem ,,tešiť" ako mi zážitok skazí scéna J+R... prosím, povedzte, že bude kkrátka
    Lord Gepeto: Zklamu tě, je celkem dlouhá. Ale zase- není to erotická scéna v pravém slova smyslu. Joffrey by se na nic takového nezmohl.
    upraveno 23. dubna 2012
    Chvala bohu, dúfam, že to vykompenzujú nejakými vtípkami...
    Hmm... Třeba ten na začátku :/
    upraveno 23. dubna 2012
    :D Tak to sa teším...
    Khadgar napsal(a):

Dovolím si radu do budoucna - anglické titulky jsou vždy k nalezení na addic7ed.com.

Jj, vím, díky :)
    Lewandule: Ano, vůbec by mi nevadiloi, kdyby dodali postavě Jeyne koule... ale ona má takový koule, až se chová dementně. Citace z internetu:

"Prosím, řekněte mi, že ta ženská je jenom nějaká táborová běhna, laciná výmluva, jak v týhle sérii dostat Maddena ze šatů. Nevěřil bych, že to řeknu, ale já chci svojí Jeyne!"
    paul-cz napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

Při tom mučení v Harrenově jsem si vzpomněl na jednoho mého spolužáka ze střední. Který měl doma knížku o mučících metodách. A nejvíce vždy básnil právě o tomto. "Vědro, krysa, oheň. Hádejte kudy se krysa prokouše ven."

Jo to já si zas vzpomínám na nějaký film, kde použili tuto metodu. Akorád tam měli ještě před tím přednášku, že krysy se v případě nebezbečí dokáží prokousat i přes 10 cm (nebo kolik to bylo) tlustý beton :).
    Ten film byl Rychle a zběsile 2
    svoa00 napsal(a):

Lewandule: Ano, vůbec by mi nevadiloi, kdyby dodali postavě Jeyne koule... ale ona má takový koule, až se chová dementně. Citace z internetu:

"Prosím, řekněte mi, že ta ženská je jenom nějaká táborová běhna, laciná výmluva, jak v týhle sérii dostat Maddena ze šatů. Nevěřil bych, že to řeknu, ale já chci svojí Jeyne!"

Jak říkám, uvidíme ;)
    Takže
    - k Jayne už se vyjadřovat snad ani nebudu snad jenom: Robbe máš na víc...
    - zbití Sansy, dobré podle očekávání
    - Ohař byl super, a Ross je vážně štětka pro kažou příležitost
    - Joffrey má závažný psychycký potíže. Nic co bychom nevěděli - jenom připomínám.
    - začínám Natalii jako Marge zbožňovat
    - Lancel je krásná holčička, opravdu alá Cersei :-))
    - Otázka: kolikrát ještě bude kamera objiždět Dany kolem dokola? Odpověď: Tolikrát, kolikrát se vzbudí Bran.
    - Quarth byl krásný (trochu Trója, hm?), bohužel Dany byla opět Dany. Tečka.
    - Harrenov nebyl podle očekávání, byl lepší a vlastně všechno kolem něj.
    - Tywin a Aryou, neměli chybu.
    - setkání brášků Baratheonů bylo perfektní, Renly nezklamal ale chtěla jsem broskev. (Briennina přilba byla ovšem k popukání.)
    - Davos a Mel jeli přesně podle knížky, ten stín se povedl.
    Elanne napsal(a):

... - Otázka: kolikrát ještě bude kamera objiždět Dany kolem dokola? Odpověď: Tolikrát, kolikrát se vzbudí Bran. ...

:D
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 23. dubna 2012
    Jsem jediny, nebo je tady vice lidi, kteri se dnes dozvedeli, ze Quarth se cte Karth (IPA - /kɑː(r)θ/)? :)
    Prosím prosím....nesehnal už někdo titulky? Jeden server hlásil 99% a najedno bác, spadlo to a ne a ne se to rozjed. Děkuju.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. dubna 2012
    Elanne napsal(a):

- Quarth byl krásný (trochu Trója, hm?), bohužel Dany byla opět Dany. Tečka.

Já mám Qarth už od knihy zafixovaný jako Babylón. A i v seriálu mi tak připadá. Jen kdyby měl tu tří vrstvou hradbu jako v knize.
    AnachisSensual napsal(a):

Prosím prosím....nesehnal už někdo titulky? Jeden server hlásil 99% a najedno bác, spadlo to a ne a ne se to rozjed. Děkuju.

Na opětovný mačkání F5, by někteří jedinci měli brát prášky. Nic proti, nemyslím to konkrétně na tvou osobu. Jen prostě nechápu co je tak těžkýho, když tam vidím 99% hotovo, deset minut počkat, a neobnovovat jak blázen.

Elanne napsal(a):

Na opětovný mačkání F5, by někteří jedinci měli brát prášky. Nic proti, nemyslím to konkrétně na tvou osobu. Jen prostě nechápu co je tak těžkýho, když tam vidím 99% hotovo, deset minut počkat, a neobnovovat jak blázen.
    vidíš, já třeba nevím, že F5 k něčemu takovému je. Prostě mu to třeba jen spadlo.....
    janice napsal(a):

Elanne napsal(a):

vidíš, já třeba nevím, že F5 k něčemu takovému je. Prostě mu to třeba jen spadlo.....
    Předpokládala jsem, že je řeč o tom serveru co padá každý týden, v den co mají vydat titulky. Minulý týden měli oznámení na hlavní stránce, ať laskavě všichni neobnovují každých pět sekund a kontrolují místo toho facebook atd. Server nespadl. Tenhle týden? Oznámka nebyla a tak mačkáme F5...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 23. dubna 2012
    Nevěděl jsem, že na Harrenově vymysleli místnost 101.
    upraveno 23. dubna 2012
    Vena napsal(a):

Jsem jediny, nebo je tady vice lidi, kteri se dnes dozvedeli, ze Quarth se cte Karth (IPA - /kɑː(r)θ/)? :)

? To máš odkiaľ? Z nejakého verného zdroja? Ja to čítam kuarth, normálne a páči na mi to, žiadny karth nechcem :D
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 23. dubna 2012
    Lord Gepeto napsal(a):

? To máš odkiaľ? Z nejakého verného zdroja? Ja to čítam kuarth, normálne a páči na mi to, žiadny karth nechcem :D

Z dnesniho dilu. Ten obchodnik co mluvil s Daenerys, ji opravil, kdyz to vyslovila spatne (v 35. minute). :)
    můžete mi někdo vysvětlit ten konec? Knihy jsem sice četl, ale vždyť nejdřív zemře Renly a až pak počlou stín na bouřlivý konec ne? A ani snad o bouřlivym konci v seriálu nepadlo ani slovo ne? jsem z toho docela zmatenej, a chudák ten kdo to nečet :D
    Můžu se jen zeptat (nechci být troll, opravdu mě to zajímá) - proč tak všichni zbožňují Robba a nesnáší Daenerys? :D

jason: nn, Mel porodí stín, který zabije Renlyho. Doufám, že si to pamatuju dobře :D.
    Kolikokoli napsal(a):

Můžu se jen zeptat (nechci být troll, opravdu mě to zajímá) - proč tak všichni zbožňují Robba a nesnáší Daenerys? :D

jason: nn, Mel porodí stín, který zabije Renlyho. Doufám, že si to pamatuju dobře :D.

Robb se nechová povýšeně.
    Daenerys se stává nebezpečně šílenou. Vyhrožuje vypalováním měst (která jí nic neudělala, popřípadě si dovolila jí nepadnout k nohám) a neustále trpí utkvělou představou o své nebetyčné úžasnosti a nároku na vše, jen proto, že je "krev draka". (I když uznávám, že to je částečně výchovou, částečně genetickými dispozicemi.)
    kolikokoli: kolik knížek si přečetl? u Dany se stupňuje nudnost jejich kapitol, které jsou plné nebetyčné hlouposti (její). zato Robb zhyne bídnou smrtí poté, co se zachoval čestně k jedné slečně (a není ani tak otravný jako Dany).
    Kolikokoli napsal(a):

Ptát ses neměl, protože tady má Dany i pár nekritických obdivovatelů ale za mě: Dany je šílenec nebezpečný sobě a svému okolí - Robb nikoliv.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.