No, to je citováno z popisu epizody výše. "Tyrion přinutí královnina muže, aby se stal jeho očima a ušima. " Nejsem si vědom, že by Tyrion využíval Lancela jako špeha.
Muhehe, tak 4. epizoda je zatím nejlepší. I když několik výhrad teda mám to jo: 1. Sansa zase dostala pár ran přes hubu. Ale v knize Joff chtěl aby obličej vynechali, že se mu líbí když je pěkná. A Dontos s melounem také nikde. 2. Kde je věhlasná Quartská móda? Že by se v HBO báli odhalit kozy? 3. Oni z té Melisandry udělali jen další štětku. Ale abych jen nekritizoval: Harrenov byl epic. Tyrion stále válí, a finále v Renlyho stánku bylo děsivé jak se sluší a patří.
ale hov** českej dabing je dobrej... tak jistě, že jsou titulky lepší, ale pokud si chvilku zvykneš na dabing tak ti to ani nepříjde.. a hlavně dabing je pohodlnější.....
Ano je pravda že když začneš koukat na seriál s dabingem tak ti to nevadi, ale jakmile se jednou podíváš na titulky už se ti dabing nebude zdát tak dobrý. A pohodlnější možná, ale dabing ve většině případů kazí dojem ze seriálu či filmu. Tedy já to tak mám. Jindy super film,ale s dabingem je horší než ve skutečnosti je.
Takže - opět velmi dobrá epizoda. Není tak věrná předloze jako třetí epizoda a zhruba v prvních deseti minutách jsem naší známou story stěží poznávala. Nebudu ale vypisovat všechny dílčí změny, postrádalo by to smysl. Ze scén bych vypíchla setkání obou Baratheonů a samotný závěr - na konci zalitujete, že nepřidali ještě pět minut a nedotáhli "to" do konce. Zmínit musím ještě vynikajícího Roose Boltona a naopak divnou ne-Jeyne, která je vlastně opakem knižní verze její postavy. Hlavou mi projala jedna hlavní myšlenka - kdo je ta cizí ženská?
Komentáře
A co jsem tak vypozorovala z reakcí, tak HBO tady moc lidí nemá ;o))
I když několik výhrad teda mám to jo:
1. Sansa zase dostala pár ran přes hubu. Ale v knize Joff chtěl aby obličej vynechali, že se mu líbí když je pěkná. A Dontos s melounem také nikde.
2. Kde je věhlasná Quartská móda? Že by se v HBO báli odhalit kozy?
3. Oni z té Melisandry udělali jen další štětku.
Ale abych jen nekritizoval:
Harrenov byl epic. Tyrion stále válí, a finále v Renlyho stánku bylo děsivé jak se sluší a patří.
prohnal kopí hrudí sera Stafforda