Přesně tak, já si na Lorase také nemůžu zvyknout. Nejde o jeho vztah k Renlymu, to se dalo vyčíst i v knize, ale představitel vůbecnení to,co jsem si představovala.
No, kdyby byla o 40 let mladší, kdo ví... :)) BTW když o tom tak přemejšlim, tak Gendry vypadá tak trochu jako můj táta za mlada, teda pokud můžu z fotek posoudit :)
Já jsem ve svém životě zažila zhruba čtyři kluky, u nichž by bylo možno použít definice, že jim "padaly holky k nohám". Ačkoliv by se to asi nemělo psát, vždycky to byli kluci s hezkou tváří a sportovní postavou, ve třech případech vyšší, v jednom střední. A kromě hezké tváře a postavy na nich vždycky bylo ještě něco víc, takové...hm...charisma, které kolem sebe šířili. A to z obrazovky posoudit nelze.
Jinak bych řekla, že kdyby se na běžné střední zjevili Jon, Loras i Gendry, určitě by siz tohovětšina spolužaček, a někteří spolužáci, poslintali bryndák. Protože ve srovnání s běžnou populací jsou prostě nápadně hezcí. pokud jebudeme srovnávat s hereckou populací, tak tam už jsou vidět určité rozdíly.
Loras mi nesedí, ale nepopírám, že je to hezký herec. jen mi nesedí, možná mi připadá, že nějak přehrává. Prostě je na něm něco... protivného.
Komentáře
začínáme s 91 view
ještě to hodim ke mě a na pinterest
jsem zvědav, zda budeš příštím http://paper.li/GameOfThrones
BTW když o tom tak přemejšlim, tak Gendry vypadá tak trochu jako můj táta za mlada, teda pokud můžu z fotek posoudit :)
Loras mi nesedí, ale nepopírám, že je to hezký herec. jen mi nesedí, možná mi připadá, že nějak přehrává. Prostě je na něm něco... protivného.
Můj osobní bankéř v bance a finanční poradce. Aktuálně vedeme divný pracovně-soukromý vztah bez vyřčeného závazku.