Renly&Loras...
Ku konci této linky v seriálové podobě Písní Ledu a Ohně, rozhodl jsem se tu prezentovat dlouho skládané dílo, které muselo přijít, pro nás, kteří četli knihy...a kteří vědí vše o Lorasovo smutku a truchlení. O jeho vzteku i odpuštění...a o tom, co znamená doopravdy milovat...a ztratit toho, kterého milujete, pro nesmyslnou příčinu tím nejtragičtějším způsobem.
Mnoho z nás je takovými Lorasi, hledících vstříc vlastnímu osamění, když slunce zapadlo...a žádné svíce jej již nikdy nenahradí...
Toto video mnohé z Vás pohorší...leč, láska je láskou, a srdce i lidi ničí nehledě na to, komu svou lásku věnujeme...
Odpočívej v pokoji, Renly...
(a i vy, jiní, kteří zemřeli, a zanechali nás tu čekající na společné shledání...)
Mnoho z nás je takovými Lorasi, hledících vstříc vlastnímu osamění, když slunce zapadlo...a žádné svíce jej již nikdy nenahradí...
Toto video mnohé z Vás pohorší...leč, láska je láskou, a srdce i lidi ničí nehledě na to, komu svou lásku věnujeme...
Odpočívej v pokoji, Renly...
(a i vy, jiní, kteří zemřeli, a zanechali nás tu čekající na společné shledání...)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
začínáme s 91 view
ještě to hodim ke mě a na pinterest
jsem zvědav, zda budeš příštím http://paper.li/GameOfThrones
Takže já odpovídám, že podle mne, tam nikdo takový, koho by ženské nekriticky obdivovaly není :-)) Tím nemyslím řazení podle toho, kdo z nich je "slavná" hvězdička, ale kdyby takového týpka ženské potkaly na ulici a byl to třeba řidič autobusu xy, kdo vypadá takto a takto..... Řada ženských totiž dokáže najít netušenou krásu v komkoliv slavném.....ostatně mi se kdysi líbil Alice Cooper :-D (protože se mi líbily jeho texty a věděla jsem, že si je skládá sám a hudbu taky)
BTW když o tom tak přemejšlim, tak Gendry vypadá tak trochu jako můj táta za mlada, teda pokud můžu z fotek posoudit :)
Loras mi nesedí, ale nepopírám, že je to hezký herec. jen mi nesedí, možná mi připadá, že nějak přehrává. Prostě je na něm něco... protivného.
"Ondřeji prosím!"
"Jdi si šukat s Tesařem."
"Ondřeji prosím!"
Můj osobní bankéř v bance a finanční poradce. Aktuálně vedeme divný pracovně-soukromý vztah bez vyřčeného závazku.
What the crack?