Někde ve sranda topič to bylo linkovaný, ale na youtube bys to našel, něco jako drsnej rozchod v Praze. Osobně lituju každý z těch asi 20 vteřin, co jsem to vydržel.
Hmmm poslední herec, při pohledu na jehož postavu jsem měla sucho v puse byl Lurtz z Pána prstenů :-) Má fantastická stehna a když jde, tak "něco" jde....ale Haldir je hezčí - ovšem jedině nalíčený pro Dvě věže - v civilu bych si nevšimla, že žije.....:-)) Lurtzových stehen a chůze bych si v civilu VŠIMLA :-))
tak ja som isla do kolien naposledy, ked som mala asi 12 a dvaja herci boli na pricine: Michael Praed z anglickeho Robina Hooda a Palko Habera :). Ale to je daaaaaavno :)
Tak Lurtze jsem si musela vygooglit a docela jsem se pobavila. Z něho bych šla asi taky do kolen, ale z úplně jiných důvodů :) Ale za takovým Khalem bych se stopro otočila i v civilu a věřím, že každá, která by na té ulici byla :). Tomu stopro věřím vyhrané bitvy a bojový um. To u Lorase opravdu nemůžu říct.. Hildegarda: Palko? No to se snad né? :))))
Paľo Habera byl k sežrání, když nosil ty kraťoučké vyšisované džínové kraťasy, co tak krásně odhalovaly chlapská stehna...(začíná to vypadat, že se profláklo, že mne zrovna tato část na chlapech fascinuje :-))
Gadget - u Lurtze si nesmíš všímat ksichtu nalíčeného do filmu :-)) Mne bere jeho chůze :-D Lurtz jde (špízovat Eddarda) a já sleduji jen ty nohy jak zdrogovaná myška :-D (poznámka pro Chmura - je to Maor :-)) )
Ne bez kapsiček samozřejmě :-)) A nesmí ty nohy být moc chlupaté a hubené :-p Dneska je to u řeky hrůza - chlapi se koupou v příšerných monterkách made in prudérov z emeriky...čekám, kdy se budou koupat ve štramplích ..... fuj!
v Písku na Hradišti u sámošky stojí jeden, léto, zima, pořád v ultrakrátkých džínových kraťáskách. jenom nejsou vyšisované :-) jinak Drogo mi příjde v civilu mnohem lepší než v seriálu (podle fotek samozřejmě). nevím, Loras je taková sušinka necharismatická, žádný lamač dívčích srdcí. to už i Renly je lepší (asi to bude tím vousem :)
Chmur: Za svůj pohled heterosexuálního muže se nemusíš stydět, vůbec není mimo. Já mám navíc velkou úchylku na mužský hlasy a Waldau, Glen a Madden by mi mohli... číst pohádky :D
Komentáře
Ale za takovým Khalem bych se stopro otočila i v civilu a věřím, že každá, která by na té ulici byla :). Tomu stopro věřím vyhrané bitvy a bojový um. To u Lorase opravdu nemůžu říct..
Hildegarda: Palko? No to se snad né? :))))
Gadget - u Lurtze si nesmíš všímat ksichtu nalíčeného do filmu :-)) Mne bere jeho chůze :-D Lurtz jde (špízovat Eddarda) a já sleduji jen ty nohy jak zdrogovaná myška :-D
(poznámka pro Chmura - je to Maor :-)) )
Dneska je to u řeky hrůza - chlapi se koupou v příšerných monterkách made in prudérov z emeriky...čekám, kdy se budou koupat ve štramplích ..... fuj!
jinak Drogo mi příjde v civilu mnohem lepší než v seriálu (podle fotek samozřejmě). nevím, Loras je taková sušinka necharismatická, žádný lamač dívčích srdcí. to už i Renly je lepší (asi to bude tím vousem :)
Miss Utahraptor: Jo, jak dneska kluk neni upír nebo vlkodlak, tak si neškrtne :)
nejcharizmatičtější herec:
1. Sam Neill.
2. EDIT: Jeff Goldblum
3. Michael Emerson
Nejhezčí herec:
1. Nestor Carbonell
2. Richard Armitage
3. Jensen Ackles