Tanec s draky vyšel česky!
Co se týče spoilerové politiky, nadále prosím udržujme spoilery z Tance s draky ve speciálně označených diskuzích. Poznáte je pomocí [Spoiler] v názvu. Dosavadní diskuze k Tanci najdete na http://icefire.cz/forum/42.
Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli do hrůzné dospělosti. Nyní, když je známo místo jejího výskytu, se...
Číst celý článek zde
Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli do hrůzné dospělosti. Nyní, když je známo místo jejího výskytu, se...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To je známo ! ;-)
;)
100 000(minimálne) vojakov z Roviny, 10 000 na Severe(Biely prístav istí), aspoň 10 000 z Železných ostrovov, tisíce v KL, Búrkové krajiny majú celkom dosť mužov, je zu ZLaté spoločenstvo a Dany má oslobodených. A Údolie a Dorne sú stále v plnej sile. Na masakru stačí :D
zdraví Lori
Nikdo vám neříká, co máte dělat a co ne, jen prostě říkám, že tady na tomhle webu to tak prostě nefunguje. Hledejte to na warez forech, na sdílecích službách, na googlu, ...
Co jsem našla já: Tanec s draky je prozatím v hájení, ke stažení od 29.11.2012.
myslím, že je aj štvrtá a piatá skupina, ale škoda slov.
(Pro nechápavé Jardy: Nečílím se nad ilegálním šířením jako takovým. Pozastavuju se nad jeho šířením tady, kde si to majitel webu výslovně nepřeje. Už jednou byl web mimo provoz, kvůli stížnosti od Talpressu.)
Jenže jde mi o to, že jsou tři skupiny lidí.
Jedni veřejně řeknou, že chcou ebook.
Druzí se veřejně pohoršujou, jak je to nemorální a že by si nikdy ebook od nikoho zdarma nevzali.
Budiž - ani píp.
Ale pak je tu třetí kategorie, která se neozve na obranu těch prvních, když do nich buší ti druzí...a to jsou pokrytci! A ti si nic nezaslouží, není-liž pravda ? :-) a takových se štítím...tot vše :-)
Svevo - ovšem :-)
edit - správně - pak to editnout a přepsat :-)