Tanec s draky vyšel česky!

upraveno 31. května 2012 v Píseň ledu a ohně
Co se týče spoilerové politiky, nadále prosím udržujme spoilery z Tance s draky ve speciálně označených diskuzích. Poznáte je pomocí [Spoiler] v názvu. Dosavadní diskuze k Tanci najdete na http://icefire.cz/forum/42.

Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli do hrůzné dospělosti. Nyní, když je známo místo jejího výskytu, se...

Číst celý článek zde
145679

Komentáře

• upraveno 14. června 2012
    Jarla napsal(a):

Ale krátké :-)) Har!

Ono je to v originále krátké ! Jen překlad do engličtiny a češtiny to prodloužil do tří slov !
    To je známo ! ;-)
  • upraveno 14. června 2012
    May the force be with you...
    ;)
  • upraveno 15. června 2012
    Perun s tebou!
  • upraveno 30. června 2012
    No tak jsem dočetl Tanec s draky a musím říct, že to už od Hostiny pro vrány nemá takový náboj jako první tři díly. Zima za dveřmi a on pošle tři postavy na studium, která určitě neproběhnou ze dne na den (Aryia, Sam, Bran). Příběhy jednotlivých postav na pár stránek, děj celkem "bez děje". Prostě proti prvním dílům větší nuda. Myslím, že se do toho autor sám zamotal a neví jak dál.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. června 2012
    Já si myslím, že ví jak dál, jen potřebuje postavy došťouchat na startovní pozice pro závěrečný masakr.
  • upraveno 30. června 2012
    Na začátku vichrů se daji předpokládat hned tři zásadní bitvy ;) (Meeren, zimohrad a Bouřlivý konec) . Bude to docela masakr.
  • upraveno 1. července 2012
    To hej, Hostina a Tanec sú skôr o vývine situácie, asi ako Hra prvých 500 strán, kým nezomrel Robert a nezačala vojna. Čiže pri Víchroch sa môžeme tešiť na poriadnu haluz. Hlavne keď Tanec nám nejako ponechal samé cliffhangery a nikto nevie, ako to dopadne ďalej.
  • upraveno 2. července 2012
    Souhlasím. Ve hře se vše rozehrálo, ve střetu se polovina vytřískala, v bouři ta druhá polovina. Hostinu a tanec GRRM podle mě využívá k tomu, aby se znovu rozdaly karty na final fight.
    Akorát za Starky a (víceméně) Lannistery už nemá kdo hrát. Spíš to vidím tak, že ve Vichrech se pozabíjí většina ostatních hráčů a Sen o jaru může být (budu optimistka) o určitým narovnání situace.
    A Baretheoni také jsou pomalu na vymření. A čistokrevných Martelů také ubývá.
    BasarMilesTeg: Tak Georgovi moc nezáleží na manželským nebo nemanželským původu... Stannis nejspíš ságu nepřežije, ale počítám s tím, že Shireen, Edrik Bouře a Gendry ano. A Trystane Martell je dítě, takže ho Martin snad ušetří. Nejhůř to IMHO dopadne pro Lannistery - tam je relativně v bezpečí Lancel a možná, MOŽNÁ přežije Jaime. Lannistery z Lannisportu nepočítám - ty by odstavil každej silnější rod, Lancela už hůř (pokud se teda pochlapí).
    Já se bojím vlivu církve. :) Nemám rád žádné takové fanatiky.I s Lancelem to imho dopadne špatně.
    Pozor, nevytrieskalo sa toho až tak veľa. Pozrime si situáciu:
    100 000(minimálne) vojakov z Roviny, 10 000 na Severe(Biely prístav istí), aspoň 10 000 z Železných ostrovov, tisíce v KL, Búrkové krajiny majú celkom dosť mužov, je zu ZLaté spoločenstvo a Dany má oslobodených. A Údolie a Dorne sú stále v plnej sile. Na masakru stačí :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 2. července 2012
    Ale tady je řeč o hlavních šlechtických rodech, ne o obyvatelích Sedmi království celkově.
  • upraveno 10. července 2012
    figi napsal(a):

Alek napsal(a):

Jen ať ti ostatní viděj, že tady nic nedostanou...

omg, ty děláš jak kdybych chtěl někoho zavraždit... myslím že to jde říct i slušně, že prostě vzhledem k povaze webu neposkytneš ty a nikdo jiný pomoc... nebudu to hrotit, ale já opravdu nemám v plánu nikoho okrádat, klidně ti předešlé čtyři díly můžu v mojí knihovně vyfotit, ale já to nečtu v papírové formě, jelikož je pro mě pohodlnější ta elektronická... kdyby se dala někde koupit, klidně si ji i koupím, ale když je někdo zaujatý, tak se to asi těžko vysvětluje, že?
    JJ přesně tak, knihu mám doma, ale tahat s sebou vkabelce 1200 stran každej den je tak na zničení zad nebo tý knihy. Marně se snažím najít elektronickou verzi, abych si to mohla číst i jinde než doma, kam se dostanu až skoro v noci... Kupovat si legálně elektro verzi, když mám doma legálně všechny papírové díly mi přijde jako blbost, ale někteří si prostě musí hrát na moralisty všude, že?
    zdraví Lori
    Takže když tenhle web nepodporuje sdílení kradeného obsahu jsme moralisti? To se to pěkně vyvíjí...

Nikdo vám neříká, co máte dělat a co ne, jen prostě říkám, že tady na tomhle webu to tak prostě nefunguje. Hledejte to na warez forech, na sdílecích službách, na googlu, ...
    Na e-booky jsou speciální fora, stejně jako na jiné downloady. Kvůli tomu, že dneska chce každý všechno naservírované na podnose, se vymýšlejí Acty, Sopy apod.

Co jsem našla já: Tanec s draky je prozatím v hájení, ke stažení od 29.11.2012.
    První část tance s draky mám už 14 dní! v češtině.
    díky za info. Pokud chcete Jarlu oslovit, učinte tak přes soukromou zprávu :-)
    Každý si může říct - ráda přepošlu, ale pokrytce neberu, takže mail přes soukromou zprávu, ale "Pošli mi to" chci slyšet nahlas :-)
    tady to budu mazat, to jsem tím chtěl naznačit
    wtf?
    myslím, že je aj štvrtá a piatá skupina, ale škoda slov.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. července 2012
    Čtvrtá je Sarven a pátá Jarla :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A šiesta som ja.. Pozor na to!!!
    sarven napsal(a):

wtf?
    myslím, že je aj štvrtá a piatá skupina, ale škoda slov.

To nic, to je Jarla.
    Nejste tak trochu natuplí? Alek jasně (několikrát) napsal, že tady žádné šíření nechce a vy si to s klidným úsměvem veřejně zařizujete?
    (Pro nechápavé Jardy: Nečílím se nad ilegálním šířením jako takovým. Pozastavuju se nad jeho šířením tady, kde si to majitel webu výslovně nepřeje. Už jednou byl web mimo provoz, kvůli stížnosti od Talpressu.)
    No, myslim, že Alekovi šlo právě o to, aby to tu nebylo "slyšet" nahlas :-) To nemá nic společného s pokrytectvím, ale tenhle web logicky nemůže podporovat jakoukoliv formu nelegálního šíření.
    Alek to klidně může průběžně mazat. To je v pořádku - Alek musí mít alibi.
    Jenže jde mi o to, že jsou tři skupiny lidí.
    Jedni veřejně řeknou, že chcou ebook.
    Druzí se veřejně pohoršujou, jak je to nemorální a že by si nikdy ebook od nikoho zdarma nevzali.
    Budiž - ani píp.
    Ale pak je tu třetí kategorie, která se neozve na obranu těch prvních, když do nich buší ti druzí...a to jsou pokrytci! A ti si nic nezaslouží, není-liž pravda ? :-) a takových se štítím...tot vše :-)

Svevo - ovšem :-)

edit - správně - pak to editnout a přepsat :-)
  • upraveno 11. února 2013
    -
  • upraveno 11. září 2012
    Tanec s draky mne zklamal. Mám pocit, že autorovi jde hlavně o vydání co největšího počtu stran - za to je asi placený. Mohl by to být vcelku napínavý a strhující příběh, kdyby byl na čtvrtině své stávající délky. Obávám se, že z příštího dílu mi bude stačit pouze souhrn děje na dvou stránkách v nějaké recenzi.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.