Tanec s draky vyšel česky!

upraveno 31. května 2012 v Píseň ledu a ohně
Co se týče spoilerové politiky, nadále prosím udržujme spoilery z Tance s draky ve speciálně označených diskuzích. Poznáte je pomocí [Spoiler] v názvu. Dosavadní diskuze k Tanci najdete na http://icefire.cz/forum/42.

Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli do hrůzné dospělosti. Nyní, když je známo místo jejího výskytu, se...

Číst celý článek zde
1235710

Komentáře

• upraveno 5. června 2012
    1115 stran, z toho 100 stran popis jídelníčků na Zdi a v Meereenu a 15 stran slov, která jsou vitr, myšlenek na, kam chodí děvky, a ujišťování Jona, že pořád nic neví :)
    svoa00 napsal(a):

1115 stran, z toho 100 stran popis jídelníčků na Zdi a v Meereenu a 15 stran slov, která jsou vitr, myšlenek na, kam chodí děvky, a ujišťování Jona, že pořád nic neví :)

A dalších 50 obdivování Daaria/myšlení na Daaria/přemýšlení nad svatbou (ne s Daariem)/užívání si Daariovy přítomnosti (z různých vzdáleností).... ;D
    heavy_head napsal(a):

Prodavačka v Librexu: "A nechcete počkat do čtvrtku, máme tu 15% slevu?"
    "Peníze tu nehrajou roli, pani..."
    :-)

Výborný! Peníze, nebo život - dám cokoli, teď hned :-)
    Tak mi dnes taky konečně přišla vázaná verze :)

Vypadá skvěle a hodně mě potěšili ty nový mapy ;)
    Nevíte někdo kdy bude k dispozici v pdf? Nebo jakékoli verzi pro čtečky?
    Přesně tak, zbytek národa čeká na nějaké to mobi, epub... :-). Jinak jsem rád že to vyšlo, ale formát té knihy není pro lidi, ale pro nějaký velkoruký mimozemšťany.
    Alek napsal(a):

Jen ať ti ostatní viděj, že tady nic nedostanou...

omg, ty děláš jak kdybych chtěl někoho zavraždit... myslím že to jde říct i slušně, že prostě vzhledem k povaze webu neposkytneš ty a nikdo jiný pomoc... nebudu to hrotit, ale já opravdu nemám v plánu nikoho okrádat, klidně ti předešlé čtyři díly můžu v mojí knihovně vyfotit, ale já to nečtu v papírové formě, jelikož je pro mě pohodlnější ta elektronická... kdyby se dala někde koupit, klidně si ji i koupím, ale když je někdo zaujatý, tak se to asi těžko vysvětluje, že?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. června 2012
    figi: 1) to nepoznáš, že je to myšleno nadneseně? 2) je tady řečeno už několikrát, že odkazy tu prostě být nemohou 3) nikdo tě neosočil z okrádání a fotky nikoho nezajímají dost lidí tu přiznává, že stahuje, tak o co ti jde? 4) nebylo by rychlejší vyhledat si to, než čekat na odpovědi? Předpokládám, že znáš nějaký vyhledavač či nějaký známý český ukládací server :)
    a 5) bych řekla, že je ještě dost brzo, aby to někdo oskenoval či jinak zpřístupnil
    Radek napsal(a):

Třeba tehdy, až to naskenuješ, a převedeš do elektronické podoby TY !
    Propána , ptáš se jako blbej !
    Jak to může někdo tady vědět ? Myslíš, že tady je centrální ohlašovna skenování ?
    Nevyjadril sa náhodou Talpress tak, že v elektronickej podobe bude Tanec niekedy v prosinci/decembri? (niekde som to čítal)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. června 2012
    haladdin napsal(a):

Radek napsal(a):

Třeba tehdy, až to naskenuješ, a převedeš do elektronické podoby TY !
    Propána , ptáš se jako blbej !
    Jak to může někdo tady vědět ? Myslíš, že tady je centrální ohlašovna skenování ?
    S tou poslednou vetou musím súhlasiť - nejako som nepochopil pointe tej otázky, ako keby sme vedeli čo sa deje v každom skeneri .D
    Miss Utahraptor napsal(a):

svoa00 napsal(a):

A dalších 50 obdivování Daaria/myšlení na Daaria/přemýšlení nad svatbou (ne s Daariem)/užívání si Daariovy přítomnosti (z různých vzdáleností).... ;D
    JJ, krom toho nesčetně stran popisujících jídelníček Illyria Mopatyse, popisy vzhledu bílého přístavu, Volantisu a dalších míst... A přes to všechno to hltám závratným tempem. Od čtvrtka do neděle jsem kromě chození do práce dal tuším 480 stránek... Takhle budu mít o víkendu hotovo a konečně se odvážím do diskusí o tanci... :-) A posléze začnu od úplného začátku ságy... :-) A pak znovu a znovu a znovu a znovu a znovu, dokud nevyjdou Vichry zimy.
    Třeba Radek myslel oficiální prodejnou verzi Tance :-) Myslíte hned na to nejhorší
    Už jsem někde psala, že slušní skeneři (e-bookaři) čekají půl roku, než zpřístupní novinku. Jinak by to vydavatelství mohla brzo zabalit.
    Když chci něco zadarmo, tak si ráda počkám. Čtiva je všude dost.
    Ben Nevis napsal(a):

Už jsem někde psala, že slušní skeneři (e-bookaři) čekají půl roku, než zpřístupní novinku. Jinak by to vydavatelství mohla brzo zabalit.
    Když chci něco zadarmo, tak si ráda počkám. Čtiva je všude dost.

A nebylo by co skenovat.
    Ach, takže knížečka už leží doma v poličce a je na ni moc hezký pohled. Původně jsem si ji šla jenom okoukat do dobrovskýho s tím, že si ji půjčím od kamarádky, ale já jsem ji tam chudinku prostě nemohla nechat ležet. S jejím vražedným tempem bych se k tomu dostala tak v listopadu. A ty její sliby: jé promiň lído, já sem na tebe nějak zapomněla, právě to má sestřenice a její kluk to má zamluvený po ní. No nějak se za ty maturity odměnit musím.
    Lady Sansa napsal(a):

... ale já jsem ji tam chudinku prostě nemohla nechat ležet. ...

To znám. Člověk by neřekl, jak takový soucit leze do peněz... ;)
    Tohle se mi běžně nestává, řeknu si půjčím si to v knihovně. Ale píseň je prostě něco jinýho, už na to mám doma na poličce se skvostama místečko. Viking Vike a Saturnin dostanou brášku.
    Lady Sansa napsal(a):

... Viking Vike a Saturnin dostanou brášku.

Vike vedle Písně! To bude krásně ladit. Tematicky. ;D
    Vike je můj miláček. Čtu to pořád dokola a čím jsem starší, tím mi to přijde vtipnější. Když se vyloženě nudím, možná, že i raději sáhnu do vikovi než po písni, ale to jak kdy.
    upraveno 5. června 2012

Lady Sansa napsal(a):

Tohle mám u knížek a štěňátek :D:D:D
    Krisa napsal(a):

Lady Sansa napsal(a):

Tohle mám u knížek a štěňátek :D:D:D
    Čert vem štěňata, ty knížky tě potřebují ! ;)
    upraveno 5. června 2012
    Griff: Jenže štěňátka mají roztomilejší čumáčky, čož se o většině knižních obálek říci nedá :)))
    Krisa napsal(a):

Griff: Jenže štěňátka mají roztomilejší čumáčky, čož se o většině knižních obálek říci nedá :)))

Knížky se zas dají číst, což se o většině štěňat taky říct nedá ;)))
    Griff napsal(a):

Krisa napsal(a):

Stačí správný nůž a věštec... :D

Griff napsal(a):

Krisa napsal(a):

:D
    upraveno 5. června 2012

Griff napsal(a):

Krisa napsal(a):

:D Tohle jsem nečetla!!! :D
    Krisa
    ale já se taky neurazil, jen mě pobavila ta reakce... každopádně pdf jsem našel, to problém není, ale komfortnější formát pdb by se mi líbil víc, ale tam nestačí scanovat :)
    figi napsal(a):

Krisa
    ale já se taky neurazil, jen mě pobavila ta reakce... každopádně pdf jsem našel, to problém není, ale komfortnější formát pdb by se mi líbil víc, ale tam nestačí scanovat :)

Zkuste program Calibre.....
    svoa00 napsal(a):

(stále na knihu čekám a už jsem tak nedokčává, že čtu spoilery..) já myslela, že jedna přechytračelá zrzka stačila.. :-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.