1115 stran, z toho 100 stran popis jídelníčků na Zdi a v Meereenu a 15 stran slov, která jsou vitr, myšlenek na, kam chodí děvky, a ujišťování Jona, že pořád nic neví :)
Přesně tak, zbytek národa čeká na nějaké to mobi, epub... :-). Jinak jsem rád že to vyšlo, ale formát té knihy není pro lidi, ale pro nějaký velkoruký mimozemšťany.
Ach, takže knížečka už leží doma v poličce a je na ni moc hezký pohled. Původně jsem si ji šla jenom okoukat do dobrovskýho s tím, že si ji půjčím od kamarádky, ale já jsem ji tam chudinku prostě nemohla nechat ležet. S jejím vražedným tempem bych se k tomu dostala tak v listopadu. A ty její sliby: jé promiň lído, já sem na tebe nějak zapomněla, právě to má sestřenice a její kluk to má zamluvený po ní. No nějak se za ty maturity odměnit musím.
Vike je můj miláček. Čtu to pořád dokola a čím jsem starší, tím mi to přijde vtipnější. Když se vyloženě nudím, možná, že i raději sáhnu do vikovi než po písni, ale to jak kdy.
Krisa ale já se taky neurazil, jen mě pobavila ta reakce... každopádně pdf jsem našel, to problém není, ale komfortnější formát pdb by se mi líbil víc, ale tam nestačí scanovat :)
Komentáře
Vypadá skvěle a hodně mě potěšili ty nový mapy ;)
ale já se taky neurazil, jen mě pobavila ta reakce... každopádně pdf jsem našel, to problém není, ale komfortnější formát pdb by se mi líbil víc, ale tam nestačí scanovat :)