Tanec s draky vyšel česky!
Co se týče spoilerové politiky, nadále prosím udržujme spoilery z Tance s draky ve speciálně označených diskuzích. Poznáte je pomocí [Spoiler] v názvu. Dosavadní diskuze k Tanci najdete na http://icefire.cz/forum/42.
Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli do hrůzné dospělosti. Nyní, když je známo místo jejího výskytu, se...
Číst celý článek zde
Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli do hrůzné dospělosti. Nyní, když je známo místo jejího výskytu, se...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vypadá skvěle a hodně mě potěšili ty nový mapy ;)
a 5) bych řekla, že je ještě dost brzo, aby to někdo oskenoval či jinak zpřístupnil
Propána , ptáš se jako blbej !
Jak to může někdo tady vědět ? Myslíš, že tady je centrální ohlašovna skenování ?
Když chci něco zadarmo, tak si ráda počkám. Čtiva je všude dost.
ale já se taky neurazil, jen mě pobavila ta reakce... každopádně pdf jsem našel, to problém není, ale komfortnější formát pdb by se mi líbil víc, ale tam nestačí scanovat :)