Tanec s draky vyšel česky!
Co se týče spoilerové politiky, nadále prosím udržujme spoilery z Tance s draky ve speciálně označených diskuzích. Poznáte je pomocí [Spoiler] v názvu. Dosavadní diskuze k Tanci najdete na http://icefire.cz/forum/42.
Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli do hrůzné dospělosti. Nyní, když je známo místo jejího výskytu, se...
Číst celý článek zde
Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli do hrůzné dospělosti. Nyní, když je známo místo jejího výskytu, se...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
+ v Hostine sa zistilo, že Margaery už nie je panna, čiže buď má milencov, alebo bol Renly predsa len heterosexuál. Naozaj sa to však nedá povedať a s istotou to asi nikto nepovie. V seriáli to mohli zmeniť, rovnako ako veľa vecí.
prepocutprecitat :)a Loras sa proti tomu vobec neohradil :)
Zase mi chtějí nasadit psí hlavu, no totok. :-)
mě se do tance chce, i nechce....až to dočtu....co pak? nevytratí se mi spousta děje z hlavy než příjde další díl? mírnou útěchu vidím v seriálu, který mě aspoň trochu ponechá v tomto světě :-)