Máááám ji!!!!!!!! A mám prosím jeden dotaz. Jsem na začátku Hostiny pro vrány (čtu celou ságu po prví). Můžete mě říct, podle čeho se dá soudit, že ten Loras a Renly jsou (byl :( ) teplí???? Jsou tam sice řeči, který na to sedí, ale podle toho, se to nikdy nedalo zjistit. Pouze to v tom vidí ten, kterej už viděl serial.... děkuji za odpověď
No, ono to nikde v knihe potvrdené nebolo, najviac narážok na to mal Jaime, ktorý bol úplne v inej časti krajiny. Tiež je tam to, keď Stannis povedal, že v Renlyho posteli Margaery zostane navždy pannou, ale inak to potvrdené nebolo. Je však pravda, že Loras mal dosť silnú reakciu po Renlyho smrti, asi viac, než by mal pri obyčajnom priateľovi. Naisto sa to však povedať nedá, možno tam nič nebolo, len boli veľmi dobrí priatelia. + v Hostine sa zistilo, že Margaery už nie je panna, čiže buď má milencov, alebo bol Renly predsa len heterosexuál. Naozaj sa to však nedá povedať a s istotou to asi nikto nepovie. V seriáli to mohli zmeniť, rovnako ako veľa vecí.
To hej. Ale s istotou to nikdy nebudeš môcť povedať. Toto je inak aj dobré na Martinových knihách, niektoré veci sa zrejme nikdy nepotvrdia a aj po konci(ak sa ho Martin dožije a bude ho teda môcť napísať) bude stále priestor na diskusie.
heavy_head: si vúčší pokrytec ako Tywin :D Hanbi sa, už len z princípu by si po zverejnení toho článku(inak, bol fakt dobrý) nemal okolo seriálu ani ísť a nie ešte ho pozerať :)
Heavy přece zmiňoval, že viděl úplně první díl a pak první tři z druhý řady, Loras a Renly se muchlujou ve třetím díle druhý řady. Nemyslím si, že tohle v seriálu změnili, prostě je to tam jako dost jiných věcí explicitně.
netuším ve kterém to je dílu, protože nečučím. a vůbec nekomentuji jestli to je nebo není podle předlohy. jen čekám, jak mi to heavy vysvětlí osobně :-p
Pouze první komentář se vztahuje k názvu topicu.....
mě se do tance chce, i nechce....až to dočtu....co pak? nevytratí se mi spousta děje z hlavy než příjde další díl? mírnou útěchu vidím v seriálu, který mě aspoň trochu ponechá v tomto světě :-)
Komentáře
+ v Hostine sa zistilo, že Margaery už nie je panna, čiže buď má milencov, alebo bol Renly predsa len heterosexuál. Naozaj sa to však nedá povedať a s istotou to asi nikto nepovie. V seriáli to mohli zmeniť, rovnako ako veľa vecí.
a Loras sa proti tomu vobec neohradil :)
mě se do tance chce, i nechce....až to dočtu....co pak? nevytratí se mi spousta děje z hlavy než příjde další díl? mírnou útěchu vidím v seriálu, který mě aspoň trochu ponechá v tomto světě :-)