Tanec s draky vyšel česky!

upraveno 31. května 2012 v Píseň ledu a ohně
Co se týče spoilerové politiky, nadále prosím udržujme spoilery z Tance s draky ve speciálně označených diskuzích. Poznáte je pomocí [Spoiler] v názvu. Dosavadní diskuze k Tanci najdete na http://icefire.cz/forum/42.

Na východě, sužována svými nepřáteli, vládne jako královna města postaveného na prachu a smrti Daenerys, poslední potomek rodu Targaryenů, jejíž draci vyrostli do hrůzné dospělosti. Nyní, když je známo místo jejího výskytu, se...

Číst celý článek zde
1356710

Komentáře

• upraveno 1. června 2012
    Doporučuji nějkou evolučně biologickou literaturu :-) Tam žádné morální společenské pravidlo nenajdeš :-)
    Celá tahle debata vznikla proto, že se někdo podivil, zda byl Renly pedofil, když měl vztah s o čtyři roky mladším Lorasem.

Společnost je v tomhle protektivnější vůči chlapců než vůči dívkám. Obvykle se otcové synů velmi rozčilují, že vůbec existuje nějaká ochranná hranice, když se dívky podle nich chovají jako ....hm...rajdy. Kdyžjim však vysvětlíte, že v případě jejího zrušení by mohl kterýkoliv dospělý muž přesvědčit jejich třináctiletého syna k sexu (což v době internetu není nic nereálného), jdou do vrtule, protože to je něco jiného, je to ještě dítě, neví, co dělá, musí vyzrát a sexuálně se zorientovat :-)
    Začínám číst Tanec v rodném jazyce a i když mám dobrou angličtinu tak jsem si všechno nevyvodil z originálu, třeba to že nemám rád Targeryeny ne jen kvůli tomu že jsou to genetičtí mrzáci po několik století incestu ale i proto že Daenerys je tupá jak tágo.
    oblíbená fráze je zpět ty nic nevíš Jone Sněhu, po úmrtí ohněm políbené zastává její úlohu kněžka ohně - asi to mají v krvi :)
    Thanatos napsal(a):

oblíbená fráze je zpět ty nic nevíš Jone Sněhu, po úmrtí ohněm políbené zastává její úlohu kněžka ohně - asi to mají v krvi :)

nééé, to mi nerob toto.. to tu knížku asi roztrhám a spálim :-(
  • upraveno 2. června 2012
    nevíte někdo, jestli půjde i tenhle díl sehnat v pdb formátu? případě i nějakém jiném elektronickém, ale pro mě je to pohodlnější než tahat velkou knihu... tu kupuju vždycky otci k nějaké příležitosti, typu narozeniny :) už se na ni taky třese...
    figi: Určitě půjde, ale vzhledem k tomu, že tohle je oficiální fórum, tak radši pst. ;)
    Mylí stahovači, toto si řešte soukromě a se strejdou google.

To Alek, nechceš to tu trošku z cenzurovat ohledně těch stahovačů knih?
    Jen ať ti ostatní viděj, že tady nic nedostanou...
    Já dostala a neřeknu od koho :-p
    Zdravim, není někde nějaký článek, kde by byly kapitoly jak jsou v knize za sebou a co se v kazde stalo jenom tak zhruba dve tri vety na pripomenuti... hlavne jine knihy nejenom tanec s draky.. klidne anglicky
    A už ji mám taky ! :-)
    Sakra, to je ale bichle !
    Zdravim, není někde nějaký článek, kde by byly kapitoly jak jsou v knize za sebou a co se v kazde stalo jenom tak zhruba dve tri vety na pripomenuti... hlavne jine knihy nejenom tanec s draky.. klidne anglicky
    Dora napsal(a):

http://icefire.cz/souhrn-hry-o-truny-1
    a pak dál- vždycky souhrn- další kniha- souhrn... (Tanec snad ještě není.)
    Plho, tedy Doro - nauč se číst aspoň tam, kde vlezeš!
    Přemýšlím, že bych to napsala ještě jednou červeně... Kdybych věděla jak... ;D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 2. června 2012
    Řekla bych, že se jí jen sekl net. Často tohle opakované vkládání příspěvků dělá připojení přes mobil.
    to čo napísala, bolo pridané 12:53 a to či pridala Miss Utahraptor bolo pridané 12:57... časová trhlina xD """!
    upraveno 2. června 2012
    Ne, Miss U. si svůj příspěvek dodatečně opravovala. To je tady běžné.
    Nevada napsal(a):

Ne, Miss U. si svůj příspěvek dodatečně opravovala. To je tady běžné.

Aha, to som netušil. Myslel som, že keď niečo opravíš, nemení sa dátum pridania, ale dátum opravy...
    Původně tam byla odpověď se jménem: . Pak jsem dodatečně vkládala přímo citaci, aby to bylo ještě jasnější. :)
    Jarla napsal(a):

Já dostala a neřeknu od koho :-p

Ahoj, nemohla by si mi ho pls poslať? Preklad Tanec s draky....Maťo
    brnak333@seznam.cz
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. června 2012
    Mato: Existuje aj taká vec, ktorá sa volá že... Súkromná pošta.. A tá slúži na súkromnú komunikáciu, cez ktorú môžeš poslať aj takú vec ako je.. Tvoja mailová adresa.. NIKDY nepíš svoju mailovú adresu otvorene na net, inak môžeš byť s výsledkom spokojný asi rovnako ako Dany s Mirri...
    upraveno 2. června 2012
    Jenže to by se on a jemu podobní museli obtěžovat aspoň zaregistrovat. Pokud tady nemá účet, tak interní poštu nepošle.
    Dík za info, ale dal som ju sem kvôli tomu, aby mi to mohol poslať aj niekto ďalší, ak by ju mal a chcel mi to poslať....
    no povedzme, ze asi nechcel, ale nestracaj nadej :), nadej umiera poslednaaaaaaaaaaa :)
    Tohle sem musím dát. Recenzent Time o Tanci s draky kriticky poznamenal:

Stejně jako v Hostině jsou zde části, u kterých by byl zapotřetí editor. V některých kapitolách se najednou ocitnete v podivné zemi s postavou, na které vám pramálo záleží, jako byste zůstali na party příliš dlouho poté, co vaši přátelé odešli.

Líp bych svoje kritický připomínky nevystihla.
    svoa00 napsal(a):

... Stejně jako v Hostině jsou zde části, u kterých by byl zapotřetí editor. V některých kapitolách se najednou ocitnete v podivné zemi s postavou, na které vám pramálo záleží, jako byste zůstali na party příliš dlouho poté, co vaši přátelé odešli.
    ...

Přesně můj pocit z Quentyna a Griffa.
    A asi ma tu zničíte, ale koľko z Vás si niekedy nestiahne knižku alebo hru z netu? Alebo keby bol aspoň online obchod s elektronickými knižkami, v ktorom by bolo dostať nové tituly v cz/sk a za kúsok normálne ceny...
    brnak333 napsal(a):

A asi ma tu zničíte, ale koľko z Vás si niekedy nestiahne knižku alebo hru z netu? Alebo keby bol aspoň online obchod s elektronickými knižkami, v ktorom by bolo dostať nové tituly v cz/sk a za kúsok normálne ceny...

O morální stránku teď nejde, jde o to, že tohle je oficiální fórum Hry o trůny v ČR, proto tady logicky nemohou být zveřejněny linky na warez.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.