Ramsay Bolton

upraveno 14. července 2012 v Postavy a bytosti
Ramsay Bolton je synem lorda Roose Boltona.
Byl narozen jako Ramsay Snow, ale jeho vynikající vůdčí schopnosti spolu s loajalitou králi Tommenovi mu vynesly glejt právě od krále Tommena, který ho legitimizoval jako syna lorda Boltona a tedy se stal oficiálně pokračovatelem tohoto slavného rodu a právoplatným dědicem Hrůzova.

V současné době již podruhé vstoupil do posvátného svazku manželského, po nešťastném úmrtí své první ženy, která onemocněla záhadnou nemocí a záhy skonala, což Ramsaye stále trápí a denně se modlí za spásu její duše, si vzal, před starými bohy Prvních lidí a před zraky skoro všech významných lordů Severu, Aryu Stark, dceru zrádce Eddarda Starka a sestru lžikrále Robba, kterého museli Freyové usmrtit poté, co se proměnil ve vlka a chtěl zabít svého hostitele, lorda Waldera Freye, a tak ukázal svojí velkorysost a dobrotivost, když chce rod Starků i nadále, alespoň skrz ženskou linii, zachovat u moci.

Ramsay má mnoho rozličných zálib, v zásadě se nelišicích od zájmů běžného mladého muže urozeného původu. Mezi jeho zájmy patří pořádání honů v lesích svého panství; krmení svých psů; vždy statečně a rád bojuje, klidně i proti mnohonásobné přesile a vyniká schopností dobývat významné hrady Severu.
V neposlední řadě je šlechetným věznitelem, který natolik oplývá vrozenou filantropií, že svým vězňům po určité době často dopřeje odchod z cely a potěšení své přítomnosti; se svými nepřáteli jedná se ctí, chová vzorný respekt ke svému otci a je velkým podpůrcem rozvoje průmyslu, zejména kožedělnictví.
Snad jedinou jeho chybičkou je fakt, že se za svůj z poloviny prostý původ nestydí, naopak se hrdě hlásí ke své spřízněnosti s prostým lidem; to je jistě i důvodem vynikajících vztahů se svými sluhy, které zná tak dobře, že jim dokonce může udělovat přátelské přezdívky podle jejich výrazných vlastností a sloužicí mu za to vždy vřele děkují.

Velmi mě zarazilo, když jsem se doslechl, že Ramsay je pro některé postavou, kterou přímo nezbožňují, dokonce se prý najdou i tací, kterým je osud Ramsaye tak nějak ukradený...
Co vy, jaký je váš názor na Ramsay Boltona, syna Strážce Severu a právoplatného dědice Hrůzova?
1235

Komentáře

• Cosplay mám na pomyslném seznamu všeobecně oblíbeného zla, ale tenhle se povedl:
    image
  • Škoda,že je Ramsey takový magor.Kdyby kromě proradnosti podědil po otci i jiné vlastnosti,tak by snad měl šanci Severu nakonec vládnout.Takhle můžeme akorát hádat jakou strašnost pro něj Martin chystá.Jak je svět Písně tak temný jak je,tak psychopati tohodle typu se trestu vesměs dočkali.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor Bojím se jít spát!
  • Vypadá trochu jako Arya. :-o
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @heavy_head Neprohlubuj mi noční můru!
  • Jasná fotomontáž Víta Bárty.
  • Zfetovaná Arya. :-o
  • @heavy_head Vidíš? Takhle vypadá pravá Lady ze Zimohradu =D
  • počítám, že tohle asi byla Ramsayho nejoblíbenější ukolébavka... ;)))

jen asi nepochopil, že jde o recesi a začal to realizovat...
    :-D
  • nááádhera - ty seriálový scény s mladým lordem Boltonem, to je prostě pecka... - krásně udělaný, tak nějak jsem si to představoval!
    ;-)
  • image
    Jak vyhrát soutěž s Ramsíčkem:
    image
    ... It was a contest in one group where you had to win your headphones and draw the characters in the situation with them. I chose the Rams, who tortures loud sounds of your favorite Theon and say something like - Uh, do you like my bass, I know. By the way, I won - these headphones now for me ...
  • image
    Muhahahahah :D
  • @Tom Ten už je tu, tuším, aspoň dvakrát- v Odkazech, obrázcích a ?Sranda topičovi?. :)
    Aspoň je vidět, jak si ho všichni představují- jako dobrou vílu. =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ramgay
  • Další Ramlidumil:
    s tatínkem
    image
    jako wallpaper
    image
    rozohněný
    image
    na koni
    image
    a společné foto dědice Hrůzova s Jeho Veličenstvem (R.I.P.)
    image
  • @MissUtahraptor teda, podla vačšiny ramsaičkovich obrazkov - takto vyzerá maximálna "slizkosť" :twisted: :-)
  • @Alef_peAlef Ramsík je holt "fešák". :D
  • v podstate ma autor članku pravdu .. Ramsay je proste charakter ...
    :wall:
  • @Depresor Autor článku má pravdu i bez podstaty... :D
  • i bez podstaty
    Ježiš, já četl něco jiného...

@MissUtahraptor Podle obrázků, které sem postuješ, bych tipoval, že tě Ramsay jakýmsi zvláštním temným nevysvětlitelným způsobem fascinuje. :-P
  • @heavy_head Jo, bojím se ho jak čert kříže. :D
  • @MissUtahraptor ... ak sa bojíš odovzdaj sa najvyššiemu septonovi, priznaj svoje hriechy a uľaví sa ti .. Cersey by nam o tom vedela porozprávať =D
  • @Depresor Zpovídat se nemám z čeho- mé "svědomí" má teflonovou vlastnost- jakékoli svinstvo se na něj ne a ne přilepit. ;)
    A nechápu, jak by mi nejvyšší septon mohl pomoci- pochybuji, že je ramsayvzdorný. =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. října 2013
    Bych řekla, že s tím skrčkem by si jen tak neporadil ani Bast...Ramsay.
  • Ramsey je nyuu...chtěl bych ho za českého prezidenta :D
  • @Tom Prečo ??? ...ved väčšina českeho naroda by sa zdokonalila v mysliveckej činnosti, v kynológii a v kožných preparátoch pre histologické účely ... =D
  • AvivAviv
    upraveno 6. prosince 2014
    Stark z hor napsal(a):

počítám, že tohle asi byla Ramsayho nejoblíbenější ukolébavka... ;)))

jen asi nepochopil, že jde o recesi a začal to realizovat...
    :-D

Nechce mi to prehrať.

• AvivAviv
    upraveno 6. prosince 2014
    Fanart ste našli v skutku skvostné, slúchadlá a duo s Joffom vedú, ale tá odstrašujúca víla ma bude v noci budiť zo sna.
  • AvivAviv
    upraveno 27. listopadu 2015
    Ja som si nejakú dobu plánovala ff s Ramsayom, Jeyny a Theonom. Chápu Poolovic holku a nic ji nevyčítám, ale stejně mě mrzelo jak bezmocná byla.
    Takže som si predstavila tie Theonove kapitoly z jej pohľadu a so značnou modifikáciu deja a jej povahy. Takže zmenená Jeyny vždy Sanse a Aryi trocha závidela, udalosti od zatknutia Neda ju donútili byť trocha horšou osobou, vidí, že Theon už nie je čo býval a že je jej na nič, Ramsay ju desí a tak si z hostiny vezme nôž a počas svadobnej noci ho krásne ubodá a celé to hodí na Theona, ktorého potom čaká poprava a ešte by tam bol nejaký rozhovor s Roosom a končilo by to Jeyniným dumaním v božom háji, veľmi podobnom tomu Theoovmu, že je síce teraz falošnou paňou Zimohadu vo veľmi vratkej pozícii a že dosiahla miniatúrne víťazstvo, ale vlastne jej to uspokojenie neprináša a vie, že Zimohrad nie je jej, že sem nepatrí.
    Veľmi nepravdepodobné, veľmi nezrealizovateľné, ale vážne ma lákalo to napísať.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.