Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

upraveno 13. června 2012 v Rozličný pokec
Máte niečo na srdci okrem šelestu? Alebo niečo na jazyku okrem slín? Chcete si pozdvihnúť ego alebo sa len tak vyrozprávať? Tak ráčte vstúpiť a otravovať...

Špeciálne vytvorené pre prasezlesa
178101213

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. června 2012
    prasezlesa napsal(a):

Lord Gepeto Illar : Ano, znamená. Ty tu blbost jenom hraješ, že?

Nu, som dobrý herec no nie?

Avšak ty si zlý...
  • upraveno 19. června 2012
    Ne, to nemá s morálkou nic společného. A bavím se tu o biologickém hledisku, nepíšu, že to tak musí mít každý, jinak je to troska.

Takže tyse v zásadě bojíš jenom toho slova "morálka". Jinak jsi věrý, máš rád děti a projevuješ neškodné opovrhování lidským životem, aniž bys vraždil, což je v tomhle věku běžné. Slova jsou jen slova
    Zvláštní, jak jsou vždycky hloupí lidé přesvědčení, že mají pravdu, i když ji evidentně nemají. Ne, počkat, není to zvláštní, je to dost známé. Dunning-Kruger ..
    upraveno 19. června 2012
    Ako sa tak pozerám na Who-list, napadlo ma, či by sme nemohli spraviť taký ten modul do internetového prehliadača, ktorý akonáhle na úvodnej stránke nájde text "prasezlesa", vyhodí to okno "WARNING: There's someone who wants to call you 'idiot'... Enjoy..."
    Tyna : Ne, nebojím. Akorát tys vůbec nepochopila, jak jsem to myslel, když jsem psal proti morálce některých lidí.
    Zvláštní, jak jsou vždycky hloupí lidé přesvědčení, že mají pravdu, i když ji evidentně nemají.
    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Tyna: Tím jsem ale myslel i tebe, ne jenom všechny ostatní kromě sebe.
    upraveno 19. června 2012
    prasezlesa napsal(a):

Zvláštní, jak jsou vždycky hloupí lidé přesvědčení, že mají pravdu, i když ji evidentně nemají. Ne, počkat, není to zvláštní, je to dost známé. Dunning-Kruger ..

Ty si presvedčený, že máš pravdu...

Milujem, keď sa niekto sám nazve hlúpym, čo si ty spravil už 3. krát :) Aspoň to nemusím písať ja a byť vulgárny...
    Lord Gepeto Illar : Ne, od začátku jste o tom přesvědčení vy, i když nemáte argumenty, jen napadáte (já si to na rozdíl od vás můžu dovolit) a plácáte se po zádech, jak máte pravdu. Z hlediska pravděpodobnosti - co se stane spíš - v diskusi se sejde jeden génius a 100 idiotů, nebo 100 géniů a jeden idiot? Nápověda:
    http://expressiveepicurean.files.wordpress.com/2010/01/iq_bell_curve.gif
    upraveno 19. června 2012
    Alebo 100 priemerných ľudí, čo sa tu bežne bavia a vtipkujú a jeden trúpadúra, ktorý to kazí hlúpymi rečami? Nápoveda: Hodor...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2012
    prasezlesa: Zrovna na tom obrázku bys mohl najít, že idiot je na opačné straně, co génius, takže 100 idiotů je asi tak stejně pravděpodobné jako 100 géniů ;).
    Hellyeah! Právě jsem strávil půl hoďky času rozšiřováním si obzorů co se internetových přechytrařování týče. Gratuluju :))) Koukám už se to dostává do finále a už jsou tu jenom samí géniové a idioti. Fakt to stojí za to, nepřestávejte.
    ...
    Kolik tomu člověku je let? Určitě to tady už někde je,ale nechce se mi hledat kde se vyskytnul poprvé....
    prasezlesa napsal(a):

Oh, tá irónia :)
    Lord Gepeto Illar : Já bych spíš řekl, že 100 průměrných a jeden nadprůměrný. Ti průměrní toho nadprůměrného nechápou, nemají na to, tak se spolčí a táhnou za jeden provaz.
    Každopádně je to jedno, diskuse s vámi nikam nevede. Odcházím.

Krisa: Já vím. Ale to závisí jen na definici slova "idiot". Já jako génius mám právo oslovovat i ty průměrné "idioti". Jestli s tím máš nějaký problém, postěžuj si mamince.

A kdyby mě ještě někdo čekal, tak smůla, tohle je vážně můj poslední příspěvek na tomto fóru.
    Tak, a teď nám to natřel! prasezlesa dokázal svou genialitu a Gepetovo jméno nezkomolil, ale zkopíroval!! Úspěch!!! ;D
    upraveno 19. června 2012
    prasezlesa napsal(a):

Lord Gepeto Illar : Já bych spíš řekl, že 100 průměrných a jeden nadprůměrný. Ti průměrní toho nadprůměrného nechápou, nemají na to, tak se spolčí a táhnou za jeden provaz.
    Každopádně je to jedno, diskuse s vámi nikam nevede. Odcházím.

Krisa: Já vím. Ale to závisí jen na definici slova "idiot". Já jako génius mám právo oslovovat i ty průměrné "idioti". Jestli s tím máš nějaký problém, postěžuj si mamince.

A kdyby mě ještě někdo čekal, tak smůla, tohle je vážně můj poslední příspěvek na tomto fóru.

Mission Accomplished
    foto...
    prseazlesa: Průměrných? Ještě před chvílí jsme byli idioti! Naše inteligence roste závratnou rychlostí!!!
    upraveno 19. června 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Tak, a teď nám to natřel! prasezlesa dokázal svou genialitu a Gepetovo jméno nezkomolil, ale zkopíroval!! Úspěch!!! ;D

:D :D Kúzlo Cétérél
    prasezlesa napsal(a):

Já jako génius mám právo oslovovat i ty průměrné "idioti".

A to prej Češi stůňou na malý sebevědomí :))
    upraveno 19. června 2012

prseazlesa: Průměrných? Ještě před chvílí jsme byli idioti! Naše inteligence roste závratnou rychlostí!!!

:D :D xD Ja osobne som na to hrdý... Z nuly na sto za jedno prasa

Brrrmmm! Brrrrrrrmmm!!! :D
    Z hlediska pravděpodobnosti - co se stane spíš - v diskusi se sejde jeden génius a 100 idiotů, nebo 100 géniů a jeden idiot?
    :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    upraveno 19. června 2012

Brrrmmm! Brrrrrrrmmm!!! :D
    Presne brrrrrrrrm.... Počkať, chudák si bude myslieť, že je to nejaký primitivný jazyk, ktorým na dohovárajú idioti ako sme my a teraz ho potajme ohovárame... Hodorbmmmmmmmmmmmmmm :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2012
    prasezlesa napsal(a):

Ach můj bože! Jak dospělé a geniální (pardon, tohle si nemohu odpustit). 1. házíš tady termíny a pak je ani sám nedodržuješ, kdo se v tom má vyznat, 2. průměrná inteligence je mezi (dejme tomu, všude je to jiné) 90 - 110 body IQ, což většina přítomných pravděpodobně přesahuje (odhaduji dle studia VŠ), 3. inteligence se nevyznačuje pouze IQ, ale á více složek, takže označit se jako génia/idiota/atd. jen podle IQ je poněkud "omezené".
    prasezlesa: a nechceš svoji genialiu použít ve prospěch celého lidstva, mohl by ztebe být skvělý vedec, lékař, komik...
    A není vám ho teď líto? Zas aby hledal fórum, kde bude dost lidí, který se s nim budou bavit?
    Gepeto : Hodor hodor doprovodor :)
    přátelé, když jsme tu všichni géniové, může mi někdo poradit, jestli z vepřové kýty udělám omáčku? nějak se mi to nedaří

z hovězího mi to šlo
    upraveno 19. června 2012
    überkiller napsal(a):

A není vám ho teď líto? Zas aby hledal fórum, kde bude dost lidí, který se s nim budou bavit?
    Gepeto : Hodor hodor doprovodor :)

čo také hojko.com... Prase, choď tam, tam našťastie nie sú takí ako my.. jednak sú tam samí ITči a jednak sú tam takí, čo ťa hneď pošlú Kde bolo tam bolo a admin, čo ťa zabanuje ani sa nestihneš regnúť .P
    upraveno 19. června 2012
    Tyna napsal(a):

prasezlesa: a nechceš svoji genialiu použít ve prospěch celého lidstva, mohl by ztebe být skvělý vedec, lékař, komik...

:))) Keď tým štveš ľudí a smeješ sa tomu len ty, to nie je komik ale... Nu, to, kam ani renly nechodí..

INU, ale áno, komik z neho by bol zaujímavý... :)
    A kolik mu teda je? Píše bez hrubek a s chytrýma slovama ale názory má vážně sobí...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.