Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)
Máte niečo na srdci okrem šelestu? Alebo niečo na jazyku okrem slín? Chcete si pozdvihnúť ego alebo sa len tak vyrozprávať? Tak ráčte vstúpiť a otravovať...
Špeciálne vytvorené pre prasezlesa
Špeciálne vytvorené pre prasezlesa
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale poslední dobou se snažím
Ale neboj, ty si dobrá kuchárka, len to treba v sebe objaviť... to druhé rozhodne nie si.. .)
Co děláš za omáčku?
Proč ste všichni zlí na prase?
Za mých dob, v hlubokém socíku, by takovéhle individua okamžitě vykopli !
A to už nemluvím o tom pofidérním oboru.
Važ si ho, většina nás chlapů naprosto vystačí se 4 barvami -karetními :-D ;-)
Ještě větší problém byl rozpor kompy×realita. Před pár lety se mě a jednu mou kamarádku pokoušeli naši tři kamarádi-"počítačáři" přesvědčit o tom, že zelená je základní barva a nebyli s to pochopit, že co namíchají s počítačem, nemusí nutně fungovat i u pastelek a temper. Sranda byla, když jsem jim pastelkami tu zelenou vytvořila a jim žlutá "namíchat" nešla. Ten šok v jejich tvářích! :D
Překvapivě to dopadlo nad očekávání dobře. krisa měla pravdu. Bez pokličky se omáčka vyvařila, a to co zbylo, se dalo celkem bez studu servírovat ke knedlíkům a špenátu.
ad prase
neřekla bych, že je to úplně jednoduché, takové chování může být prostě volání o pomoc. Dospívání je málokdy jednouché a internetová identia umožňuje člověku být středem pozornosti, což se mu v reálném životě třeba nedaří. Lidé, kteří ho obklopují, se o něj asi dostatečně nezajímají. Tak hledá pozornost na internetu. Když někam přijde se zjevně nepřijatelným názorem "třeba můj vzor je Adolf Hitler a Josef Fritzl", tak obvykle vyvolá bouři nevole a debatu, jejímž je středem. Zjevně ho obvykle po čase vyhodí. Tady ovšem nevzbuzoval ani tak nevoli,jako spíš pobavení a soucit, tak šel o dům dál sám.
Nejsem žádný zvláštní samaritán, jen bych o úplně neodepisovala. Vždycky je naděje, že se ztoho dostane. Dokud nepřejde od slov k činům, má šanci :-) i když je to k dospělosti dlouhá a otravná cesta lemovaná kompromisy a složenkami :-)