Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

upraveno 13. června 2012 v Rozličný pokec
Máte niečo na srdci okrem šelestu? Alebo niečo na jazyku okrem slín? Chcete si pozdvihnúť ego alebo sa len tak vyrozprávať? Tak ráčte vstúpiť a otravovať...

Špeciálne vytvorené pre prasezlesa
17891012

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. června 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Čaj už jsem taky připálila.
    A nejlepší je: "... dokud ta jíška nezrůžoví..." (No vážně, už jste někdy viděli RŮŽOVOU jíšku?), "To je jednoduchý, to určitě zvládneš." (Udělat z mého čehosi knedlíky zabralo velmi zkušené kuchařce přes hodinu...), nebo "Čtvrt hodinky to pohlídáš a pak vypneš troubu. Na tom není co zkazit." (Výsledkem byly připálená mandle na lehce sušeném štrůdlu.). :D

Tak napíše vydavateľstvu tej kuchárky, že si ich kecy práve pokorila :D
    upraveno 19. června 2012
    Krisa napsal(a):

Krisa napsal(a):

Tyna napsal(a):

Krisa: Safra, asi jsem dala moc vody :-(

Dusit bez poklice, ono se to odpaří.

Lord Gepeto: Jop, je to překlep :D Ono to tak těžké nebylo, jednoduše se vypařila všechna voda a bylo to :)
    :D :D Potom si to určite musela vyliať, pretože takýto pripálený čaj by sa piť jednoducho nedal :D

BTW: Chvíľu som dokonca čítal, že si nad kanvicu dala časový pytlík a nebol som si istý, či si zo mňa uťahuješ alebo čosi také fakt existuje :D
    Tam právě nebylo CO vylít. Bylo to na kamnech v hrnci a všechna voda se vypařila, takže zbyl jenom ten pytlík...
    V tom bol môj vtip :D
    Tyna napsal(a):

tyna : ještě aby ne, když u toho stíháš psychologický rozbory :))

:-)
    Ano, i v tom by mohl být drobný problém :-) Když mě nebaví stát a koukat, jak to bublá
    :D Predstavujem si, ako tam stojíš a čumíš a chce sa ti spáááť.. chce sa ti spáááť.. :D Ja som takto hypnotizoval párky
  • upraveno 19. června 2012

Aha, tak to som rád, keby som mal vychovávať niekoho ako prasezlesa, napriek všetkej rodičovskej láske by som mu asi čosi spravil....

On se svou blbostí asi rodičům nechlubí, to bys musel synka přistihnout někde na fóru :) Víte někdo kolik tomu praseti bylo?
    Tu sú samé kuchárky :) Ja viem akrát tak spraviť praženincu a čosičosamáakožejesť...

Abych parafrázovala Śae, "každý muž, který někdy ochutnal, co jsem uvařila, řekl, že mám fakt velký prsa :-)"

Ale poslední dobou se snažím
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2012
    MU: Růžová jíška neexistuje - buď je to bílé nebo hnědé. Stejně jako cibule "dozlatova" - furt je to bílé zlato, tak to člověk trochu napálí a šup, je z toho ropa (černé zlato) :D
    upraveno 19. června 2012
    überkiller napsal(a):

Aha, tak to som rád, keby som mal vychovávať niekoho ako prasezlesa, napriek všetkej rodičovskej láske by som mu asi čosi spravil....

On se svou blbostí asi rodičům nechlubí, to bys musel synka přistihnout někde na fóru :) Víte někdo kolik tomu praseti bylo?
    Fyzicky alebo mentálne?

Je na střední
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2012
    Tyna napsal(a):

Je na střední
    Nó jo, na střední jsem taky byla chytrá jak rádio (teď už jen jak stádo opic)
    upraveno 19. června 2012
    Tyna napsal(a):

Tu sú samé kuchárky :) Ja viem akrát tak spraviť praženincu a čosičosamáakožejesť...

Abych parafrázovala Śae, "každý muž, který někdy ochutnal, co jsem uvařila, řekl, že mám fakt velký prsa :-)"

Ale poslední dobou se snažím
    ,,...že jsem dobrá kurva"... teda aspoň v dabingu.. ale nechcem šťuchať, možno to zle preložili :)

Ale neboj, ty si dobrá kuchárka, len to treba v sebe objaviť... to druhé rozhodne nie si.. .)

A nejlepší je: "... dokud ta jíška nezrůžoví..." (No vážně, už jste někdy viděli RŮŽOVOU jíšku?), "To je jednoduchý, to určitě zvládneš." (Udělat z mého čehosi knedlíky zabralo velmi zkušené kuchařce přes hodinu...), nebo "Čtvrt hodinky to pohlídáš a pak vypneš troubu. Na tom není co zkazit." (Výsledkem byly připálená mandle na lehce sušeném štrůdlu.). :D

To byly dobře míněné rady zkušených kuchařek ve chvíli, kdy dostaly záchvat optimismu a myslely si, že se přece jen něco naučím... :D
    upraveno 19. června 2012

To byly dobře míněné rady zkušených kuchařek ve chvíli, kdy dostaly záchvat optimismu a myslely si, že se přece jen něco naučím... :D
    Tak si im mala jednu vraziť so slovami: ,,Takže sa nedá nič zbabrať?!!!!!" :D Viem si ťa pri tom úplne predstaviť.. A potom príde ďalšia a povie ti: ,,Veď na to pečení koláčikov nemôžeš nič.. au.. oh.. auauau" :D
    Lord Gepeto Illar: Vždyť píšu, že Šae parafrázuji, nikoliv cituji :-)
    Krisa napsal(a):

MU: Růžová jíška neexistuje - buď je to bílé nebo hnědé. Stejně jako cibule "dozlatova" - furt je to bílé zlato, tak to člověk trochu napálí a šup, je z toho ropa (černé zlato) :D

Přesně to mám na mysli. Kdybych to neslyšela z úst vlastní matky, myslela bych, že mi radí chlap (Nic proti, ale barvy obvykle vnímají o něco hůř.). :D
    upraveno 19. června 2012
    Tyna napsal(a):

Lord Gepeto Illar: Vždyť píšu, že Šae parafrázuji, nikoliv cituji :-)

joj tak prepáč :) To som sa musel robiť chytrý, vieš už sa na mňa dostáva vírus prasus z lesuziumic
    Nó jo, na střední jsem taky byla chytrá jak rádio (teď už jen jak stádo opic)

To jsem mu taky napsala hned jako první .-)

Tak si im mala jednu vraziť so slovami: ,,Takže sa nedá nič zbabrať?!!!!!" :D Viem si ťa pri tom úplne predstaviť.. A potom príde ďalšia a povie ti: ,,Veď na to pečení koláčikov nemôžeš nič.. au.. oh.. auauau" :D
    Za koho mě máš? Já jsem mírné, pokorné děvče! A nezkoušej se o tom hádat!!! ;D
    Stále mám místo omáčky polívku....
    Stále mám místo omáčky polívku....
    Asi ji musíš zahustit

Co děláš za omáčku?

Proč ste všichni zlí na prase?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. června 2012
    Nevím co je tohle za topic, ale mám nutkání těch 300 nových příspěvků za posledních pár hodin alespoň takto stručně okomentovat &-) Har!
    Prošvihli jste luxusního středoškoláka-génia amatéra, kterej všechno zná, všude byl třikrát, randí s modelkama a s nikým nesoiuhlasí, všem to hrozně hrne a všichni mu to hrozně žerou...
    Teď si teda nejsem moc jistej, ale nenapsal v nějakem jinem topicu, že má IQ 139? Já měl pocit že genius je od 140
    No , po pravdě mi docela dělá vrásky,jak hluboko klesla moje Alma mater ! :-(
    Za mých dob, v hlubokém socíku, by takovéhle individua okamžitě vykopli !
    A to už nemluvím o tom pofidérním oboru.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. června 2012
    Genius? To je ten člověk co ti za půl minuty vypočítá úlohu o třech proměnných. Ale když ho pošleš vedle do města autobusem. Tak uvízne na nádraží, protože mu ta zatracená číselná posloupnost v jízdním řádu nedává smysl.

Přesně to mám na mysli. Kdybych to neslyšela z úst vlastní matky, myslela bych, že mi radí chlap (Nic proti, ale barvy obvykle vnímají o něco hůř.). :D

Nic proti? :). Ten moj pozna 6 farieb, okrova, terakotova a ina ova su nad jeho moznosti :)
    Hildegarda napsal(a):

Nic proti? :). Ten moj pozna 6 farieb, okrova, terakotova a ina ova su nad jeho moznosti :)
    Až tolik ?
    Važ si ho, většina nás chlapů naprosto vystačí se 4 barvami -karetními :-D ;-)
    Hildegarda napsal(a):

Oni za to nemůžou. Taky jsme se kdysi jednomu kamarádovi snažily vysvětlit, že to, na co se dívá je doopravdy světle růžová a ne červená, skoro červená, načervenalá apod.

Ještě větší problém byl rozpor kompy×realita. Před pár lety se mě a jednu mou kamarádku pokoušeli naši tři kamarádi-"počítačáři" přesvědčit o tom, že zelená je základní barva a nebyli s to pochopit, že co namíchají s počítačem, nemusí nutně fungovat i u pastelek a temper. Sranda byla, když jsem jim pastelkami tu zelenou vytvořila a jim žlutá "namíchat" nešla. Ten šok v jejich tvářích! :D
    ad večeře
    Překvapivě to dopadlo nad očekávání dobře. krisa měla pravdu. Bez pokličky se omáčka vyvařila, a to co zbylo, se dalo celkem bez studu servírovat ke knedlíkům a špenátu.

ad prase
    neřekla bych, že je to úplně jednoduché, takové chování může být prostě volání o pomoc. Dospívání je málokdy jednouché a internetová identia umožňuje člověku být středem pozornosti, což se mu v reálném životě třeba nedaří. Lidé, kteří ho obklopují, se o něj asi dostatečně nezajímají. Tak hledá pozornost na internetu. Když někam přijde se zjevně nepřijatelným názorem "třeba můj vzor je Adolf Hitler a Josef Fritzl", tak obvykle vyvolá bouři nevole a debatu, jejímž je středem. Zjevně ho obvykle po čase vyhodí. Tady ovšem nevzbuzoval ani tak nevoli,jako spíš pobavení a soucit, tak šel o dům dál sám.

Nejsem žádný zvláštní samaritán, jen bych o úplně neodepisovala. Vždycky je naděje, že se ztoho dostane. Dokud nepřejde od slov k činům, má šanci :-) i když je to k dospělosti dlouhá a otravná cesta lemovaná kompromisy a složenkami :-)
  • upraveno 20. června 2012
    Griff napsal(a):

64871 napsal(a):

Griff napsal(a):

64871 napsal(a):

Lukjaněnko nenadržuje, to je fakt. Můj nejoblíbenější je hon na Antona, když chtějí získat Maxima. Nádherná ukázka toho, že i světlej Geser je někdy pěkný parchant. Totéž Arina a Zavulon.

Jenže ďáďa Boris je parchant zásadně pro Vyšší Dobro. ;)
    No právě :) Je chvilka, kde se Vyšší dobro stane tak vysokým, že skončí na dvorku BrutálZla
    Ale on by ti vysvětlil, že to tak nemůžeš brát. Ukázal by ti nitky budoucnosti a řekl: "Vidíš, teď vypadám jako parchant, ale za třista let se bude říkat, že ti mrtví zemřeli pro Dobro." :)
    Takže jediný mínus jsou drazí ztuhlíci, kteří to patřičně neocení :D
    prasezlesa napsal(a):

Největší borec z celé ságy je samozřejmě Petyr.

Až podivuhodně zajímavý názor. Souhlasím, že je jednou z postav, které dokážou vorat s každým, aniž by se na to přišlo. Největší borec ale v sáze IMHO není. Teda dokud se tam neobjeví Uchiha Madara.
    Tyna napsal(a):

Myslím, že GRRM stále ještě neodkryl, co Varys vlastně chce...

To serve the realm :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.