MU: Růžová jíška neexistuje - buď je to bílé nebo hnědé. Stejně jako cibule "dozlatova" - furt je to bílé zlato, tak to člověk trochu napálí a šup, je z toho ropa (černé zlato) :D
Prošvihli jste luxusního středoškoláka-génia amatéra, kterej všechno zná, všude byl třikrát, randí s modelkama a s nikým nesoiuhlasí, všem to hrozně hrne a všichni mu to hrozně žerou...
No , po pravdě mi docela dělá vrásky,jak hluboko klesla moje Alma mater ! :-( Za mých dob, v hlubokém socíku, by takovéhle individua okamžitě vykopli ! A to už nemluvím o tom pofidérním oboru.
Genius? To je ten člověk co ti za půl minuty vypočítá úlohu o třech proměnných. Ale když ho pošleš vedle do města autobusem. Tak uvízne na nádraží, protože mu ta zatracená číselná posloupnost v jízdním řádu nedává smysl.
ad večeře Překvapivě to dopadlo nad očekávání dobře. krisa měla pravdu. Bez pokličky se omáčka vyvařila, a to co zbylo, se dalo celkem bez studu servírovat ke knedlíkům a špenátu.
ad prase neřekla bych, že je to úplně jednoduché, takové chování může být prostě volání o pomoc. Dospívání je málokdy jednouché a internetová identia umožňuje člověku být středem pozornosti, což se mu v reálném životě třeba nedaří. Lidé, kteří ho obklopují, se o něj asi dostatečně nezajímají. Tak hledá pozornost na internetu. Když někam přijde se zjevně nepřijatelným názorem "třeba můj vzor je Adolf Hitler a Josef Fritzl", tak obvykle vyvolá bouři nevole a debatu, jejímž je středem. Zjevně ho obvykle po čase vyhodí. Tady ovšem nevzbuzoval ani tak nevoli,jako spíš pobavení a soucit, tak šel o dům dál sám.
Nejsem žádný zvláštní samaritán, jen bych o úplně neodepisovala. Vždycky je naděje, že se ztoho dostane. Dokud nepřejde od slov k činům, má šanci :-) i když je to k dospělosti dlouhá a otravná cesta lemovaná kompromisy a složenkami :-)
Komentáře
Za mých dob, v hlubokém socíku, by takovéhle individua okamžitě vykopli !
A to už nemluvím o tom pofidérním oboru.
Překvapivě to dopadlo nad očekávání dobře. krisa měla pravdu. Bez pokličky se omáčka vyvařila, a to co zbylo, se dalo celkem bez studu servírovat ke knedlíkům a špenátu.
ad prase
neřekla bych, že je to úplně jednoduché, takové chování může být prostě volání o pomoc. Dospívání je málokdy jednouché a internetová identia umožňuje člověku být středem pozornosti, což se mu v reálném životě třeba nedaří. Lidé, kteří ho obklopují, se o něj asi dostatečně nezajímají. Tak hledá pozornost na internetu. Když někam přijde se zjevně nepřijatelným názorem "třeba můj vzor je Adolf Hitler a Josef Fritzl", tak obvykle vyvolá bouři nevole a debatu, jejímž je středem. Zjevně ho obvykle po čase vyhodí. Tady ovšem nevzbuzoval ani tak nevoli,jako spíš pobavení a soucit, tak šel o dům dál sám.
Nejsem žádný zvláštní samaritán, jen bych o úplně neodepisovala. Vždycky je naděje, že se ztoho dostane. Dokud nepřejde od slov k činům, má šanci :-) i když je to k dospělosti dlouhá a otravná cesta lemovaná kompromisy a složenkami :-)