CSFD hlasování

upraveno 3. září 2012 v Film a televize
Narazili jsme na to ve fikci u hlasování o povídkách. Souhlasím, že každý hodnocení pojímá jinak, viz CSFD. Já to mám třeba takto:

5* super, chci vidět znova, hned ted
4* skvělý, to bych ještě rád viděl
3* dobrý, znova už ale ne
2* přežil jsem to, jednou stačilo bohatě
1* troškoviny, poledňákoviny 21. století
2»

Komentáře

• upraveno 5. září 2012
    Na její vlastní žádost byl účet smazán a příspěvky označeny jako Anonym. Dále to asi nemá smysl rozebírat. Díky.
  • upraveno 5. září 2012
    To je ta produkcna spolocnost, v ktorej ma kazdy druhy film v nazve versus? :)
  • upraveno 5. září 2012
    Aha, tak to je mi líto :(.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. září 2012
    To je ta produkcna spolocnost, v ktorej ma kazdy druhy film v nazve versus? :)
    Ano. To je společnost produkující filmové trháky typu obří megablbožralok vs superdebilosaurus
    Na její vlastní žádost byl účet smazán a příspěvky označeny jako Anonym. Dále to asi nemá smysl rozebírat. Díky.
    To je škoda :`(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. září 2012
    Dodávám, že jde o osobní rozhodnutí z důvodů ležících mimo fórum.
  • upraveno 6. září 2012
    Nedovedu si představit, že se "to dál nebude rozebírat". Měla jsem dojem, že jsme s Jarlou něco jako kamarádi... :-(
  • upraveno 6. září 2012
    To chápu, ale myslím, že ona by to právě nejvíc nechtěla. Kdyžtak jí tedy kontaktujte přes e-mail.
  • upraveno 6. září 2012
    Snad se zase někdy vrátí. Třeba i pod jiným nickem :). (Tyna: taky na to furt myslím)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 6. září 2012
    Nedovedu si představit, že se "to dál nebude rozebírat". Měla jsem dojem, že jsme s Jarlou něco jako kamarádi... :-(
    Jo, taky jsem měl ten pocit... :(
  • upraveno 6. září 2012
    A teď si představte, jak mi šrotuje mozek a dává dohromady teorie, co člověka může donutit úplně si smazat účet. Mimochodem - jestli jde například o to, co napsala o svým bývalým, tak ostatní na to přece reagovali a oslovují ji, takže anonymní to taky nebude.
  • upraveno 6. září 2012
    Jarla.. ach joo :(
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. září 2012
    svoa00 napsal(a):

A teď si představte, jak mi šrotuje mozek a dává dohromady teorie, co člověka může donutit úplně si smazat účet. Mimochodem - jestli jde například o to, co napsala o svým bývalým, tak ostatní na to přece reagovali a oslovují ji, takže anonymní to taky nebude.

Tak nějak, taky mi vždycky vyskáčou jen ty nejčernější teorie.
  • upraveno 6. září 2012
    Lady Sansa napsal(a):

Ben Nevis: tys někdy na takový film narazila? (50% 1* a 50% 5*) to se mi ještě nikdy nestalo, jen to, že normálně jsou tam 2 nebo 3 a já bez problému dám 4 a ještě uvažuju o 5. Já prostě nejsem moc náročný divák. :-)

Konkrétní si nevzpomenu, ale bývají to intelektuální filmy nebo béčkové horory. :-)

Mně je líto dát špatné hodnocení, když ten film tak špatný nebyl, jenom se mi nelíbil. Takže nejčastěji dávám 3 nebo 4. A taky jsem dávala dříve víc 5 než dneska, kdy si to rezervuji na speciální zážitky.
  • upraveno 9. září 2012
    Někdy je to docela oříšek, protože některý aspekt filmu mne dokáže pořádně namíchnout a s jiným jsem více než spokojený. To je případ třeba takových "Hunger Games". Po delším váhání jsem dal 3* - a přitom, ač to zní divně, naprosto souhlasím s komentáři kolegy Castora (4*) nebo Verbala, který dal * jen 1.
  • upraveno 10. září 2012
    Crocuta: Verbal mi přijde, že víc exhibuje, než hodnotí.

sbírá někdo body? Ještě tam mám nějaké chlívečky v seznamu volné. :-)
  • upraveno 10. září 2012
    Jó, Verbal je exhibicionista non plus ultra, ale nijak se tím netají a těm jeho komentářům se často od srdce zasměju, i když mám třeba úplně jiný názor. Zmíněné komentáře jsou hlavně vtipné a slovní hříčky které ten chlapík používá jsou většinou hodně originální.
    K bodům: Když jsem se na CSFD v roce 2007 přihlásil, tak jsem body hrozně žral a pokaždé když jsem o nějaký přišel tak mne to dost mrzelo. Dnes je mi to už úplně šumák - na CSFD mám okruh známých se kterými si píšu a v oblíbených uživatelích ty, jejichž názor respektuji a od kterých se můžu něco zajímavého a inteligentního dozvědět, byť na některé filmy máme naprosto odlišný pohled.
  • upraveno 10. září 2012
    Ben Nevis: Mám 36 bodů, což je víc než dost, abych se dostávala na projekce zdarma, ale bodíky samozřejmě potěší každý ego :D
  • upraveno 11. září 2012
    svoa: Jinny tam mám :-)

Já body vůbec neřešila, ale nedávno koukám, že mám body od nějakých úplně cizích lidí. :-)
  • upraveno 11. září 2012
    Ta druhá věta zní v poněkud jiné souvislosti ... zajímavě. :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.