Výlety, zajímavá místa
Jsme tu z různých koutů naší republiky, tak jsem si říkala, že bychom si mohli vyměnit tipy na výlety a zajímavá místa. Tím nemyslím "zajeďte na Karlštejn, je fakt pěknej :-)", jako spíš něco typu "u nás je skvělý rybník na koupání s písečnou plážičkou a na břehu je hospoda, kde se dobře vaří a hostinský tam má kamerunské kozy, které mohou děti krmit". Tak šup, ráda se něco dozvím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nicméně okolí poskytuje nesčtně variant a dá se sejít třeba do Šáreckého údolí, vyrazit na Nebušice, Horoměřice nebo do Divoké Šárky...
Já mohu doporučit jen nějaké túry po Krkonoších. Ale to nevím moc vhodné pro kočárkáře.
Každopádně moje nejoblíbenější trasa (absolvoval jsem ji už nesčetněkrát) je z Pece na Sněžku, hezky pěšky (Ona teď stejně nejezdí lanovka) přes Růžovou horu až na Sněžku a odtamtud k polské boudě. Nebo, ještě lepší jít Obřím dolem pod Sněžkou přímo k Polské boudě. Tam je třeba se neleknout, z polské strany tam proudí docela dost lidí. (Asi mají ty hory radši než my) Od Polské boudy na západ po modré, nebo červené (modrá je lepší, vede skrze rašeliniště kde pramení Bílé Labe a Úpa) na Luční Boudu. Tenhle plácek mezi Luční a Studniční horou mám velice rád. Taková Rohanská krajina. Zvláště na jaře. Dáte si česnečku, přes free wifi mrknete na icefire.cz a pak se vyrazí dále po modré do Špindlu podél Bílého Labe, a pokud zbude ještě dost síly, tak i odbočka na Čertovu strouhu je taky fajn ;-) Mno a pak už jen soutok Labe - Bílé Labe a rychle na autobus domů.
Beru další podobné tipy na vycházky v Praze a okolí, než začne ten echtovní podzim.
On fotil mě, já jeho, ale teefon se mi vybil cca pět minut po vstupu do rokle. Lepší fotky jsou v jeho mobilu. Jen jsem chtěla dát flankerovi důkaz, že jsem tam byli :-)
Jinak jsem rád, že se tam snad líbilo. Škoda, že jsem se nemohl objevit, bylo by to i s výkladem :)
Nejake tipy na aktivity, prechadzky, podniky - vsetko vitam. Ide o predlzeny vikend.
A takisto, kedze cesta trva 3 a pol hodimy, potrebujeme medzizastavku niekde v Rakusku. Any idea kde?
Myslím, že někdy v oktobru bývají vodácké závody, což může bavit manžela i děti.
http://www.ckrumlov.info/docs/cz/atr176.xml
V rakousku jsou hezká městečka v okolí Linze: Aschach an der Donau, Enns nebo Steyr (tam bydlim)
o tom Krumlově se zeptám tety, co je tam ještě zajímavé pro děti a napíšu, ale ne dřív jak příští týden
můžu i poradit, kde tam zadáčo parkovat