:-) Už jsem se lekla, čtouce název topiku, že si tu dali srazík Svědci Jehovovi. :-) Jinak já půjčila Hru o trůny kamarádce... která má ráda pohádky. Tak je z toho ehm... mírně v rozpacích. :-)
Ja sa to snažim rozšíriť pomocou veľmi jednoduchej hry, v ktorej sa spája pozeranie GOT a požívanie alkoholických nápojov, zatiaľ mám docela veľký úspech, ale nechal som sa inšpirovať youtubom a teraz to video už ani nemôžem nájsť.
myslím, že vďaka mne číta ságu tak cca 10 ľudí. a myslím, že od všetkých som dostal SMS ku alebo mail, keď sa dostali k svadobným radovánkam. a napriek tomu, že niektorí z nich najskôr videli prvú sériu a chceli rýchlokurz príbehu som nikdy nikomu nepovedal ani "f" z príbehu. zato s niektorými som následne strávil nejedno pivo analýzou a rozpravami o prečítanom.
myslím, že vďaka mne číta ságu tak cca 10 ľudí. a myslím, že od všetkých som dostal SMS ku alebo mail, keď sa dostali k svadobným radovánkam. a napriek tomu, že niektorí z nich najskôr videli prvú sériu a chceli rýchlokurz príbehu som nikdy nikomu nepovedal ani "f" z príbehu. zato s niektorými som následne strávil nejedno pivo analýzou a rozpravami o prečítanom.
Šířím, šířím, ale asi špatně. Knihy jen ke dvěma (z toho jedním čtenářem je moje, již mnohokrát zmiňovaná, babička). Seriál jde šířit trochu líp. Ale minulé vánoce jsem musela systém a názvy knih vysvětlovat servírce u nás v hospodě (jestli je nakonec četla nevím, od té doby jsem tam nebyla :)
Já šířím, však jsem taky svoji Hru neviděla už rok :D
:D To sme na tom podobne... Už pár mesiacov čakám na vrátenie, aby som sa dozvedel, či sa mi celá séria zmestí spolu s Atramentovým svetom, HPčkami, Trikmi z Mentalistu a Naučte se C++ za 21 dní (mám tu knihu už asi tri roky a furt nič neviem) do jednej poličky :D
Šířím, šířím, ale asi špatně. Knihy jen ke dvěma (z toho jedním čtenářem je moje, již mnohokrát zmiňovaná, babička). Seriál jde šířit trochu líp. Ale minulé vánoce jsem musela systém a názvy knih vysvětlovat servírce u nás v hospodě (jestli je nakonec četla nevím, od té doby jsem tam nebyla :)
Bojis sa, ze uz prisla az k RW a napluje ti do gulasu, ze? :)
My mame na ulici Cesku hospodu, musim to skusit :)
Bojis sa, ze uz prisla az k RW a napluje ti do gulasu, ze? :)
Nebojím, v takových pajzlech se nevaří. Ale je to jediné místo u nás, kde je otevřeno i na Vánoce, konkrétně 27. večer :-)
No to u nas v Ceskej hospode je skvela kuchyna. A este aj detsky kutik k tomu. Na nezaplatenie :). To mi pripomina, ze su tam prave husacie a kacacie hody....asi zajtra nevarim :)
No to u nas v Ceskej hospode je skvela kuchyna. A este aj detsky kutik k tomu. Na nezaplatenie :). To mi pripomina, ze su tam prave husacie a kacacie hody....asi zajtra nevarim :)
kde? na lokše a kačaciu pečeň mám už 2 týždeň strašnú chuť!
Komentáře
Jinak já půjčila Hru o trůny kamarádce... která má ráda pohádky. Tak je z toho ehm... mírně v rozpacích. :-)
Sakra, doufám, že si z vánočních prémií koupím Střet králů. :-)
Ale minulé vánoce jsem musela systém a názvy knih vysvětlovat servírce u nás v hospodě (jestli je nakonec četla nevím, od té doby jsem tam nebyla :)
Tož, vieš, treba vzdať holt
na lokše a kačaciu pečeň mám už 2 týždeň strašnú chuť!