Zima se blíží...
Vše co napíšete po 22. hod 24. října 2012 nebude na nový web přeneseno.
Díky pomoci paulcz a Montezuma3 máme vše skvěle připravené a otestované a jsme pomalu připraveni vám to ukázat. No dobře, nějaké mouchy tam jsou, ale ty jsou vždy...
Obloukem se trochu vracíme ke kořenům. Web a diskuzní fórum budou nyní zase trochu více oddělené. Ale zároveň tam zůstane určitá vazba, takže diskuze pod články a diskuze ve fóru zůstanou provázané. Proč to...
Číst celý článek zde
Díky pomoci paulcz a Montezuma3 máme vše skvěle připravené a otestované a jsme pomalu připraveni vám to ukázat. No dobře, nějaké mouchy tam jsou, ale ty jsou vždy...
Obloukem se trochu vracíme ke kořenům. Web a diskuzní fórum budou nyní zase trochu více oddělené. Ale zároveň tam zůstane určitá vazba, takže diskuze pod články a diskuze ve fóru zůstanou provázané. Proč to...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A i když ho dám do tagů code, tak se zobrazí gif. No toto :)
smajlíky spousta lidí chtěla :-)
Trochu mi trva sa zorientovat, dakujem za trpezlivost :)
Mozem potvrdit, ze aj na tablete to vyzera fajn
Moj webmaster tvrdi, ze to vyzera ako proficky web, aj ta grafika
Trosku sice oremcal ten zubkaty okraj, ale mne to vobec nevadi :)
1. Hore ako sú rubriky a znaky. Aj pre Svet aj pre Knihy je tam ten istý znak knihy. Je to len detail, ale prečo nepoužiť znak sveta? Napr. ten znak, ktorý máme ako 'Upozornenia', iba biely :)
2. Znaky prečítaných kníh sú úžasné. Ďalší detail, ale: Ak nie som jediný, komu by sa to páčilo tak dúhovo, mohli by mať tie znaky aj rozdielne farby podľa amerických vydaní? Teda modrá, žltá, zelená, červená, biela.?
Páčia sa mi smajlíci. Bude to vyžadovať trocha zvyku, ale dá sa to. :D
/
A ještě bych při najetí na danou ikonku vypsal název knihy - ne všichni jsou tak zběhlý v těch symbolech...
Ehm...jsem pro. :-)
overlay pri pohybe kurzorom, ktorý by vypísal názov knihy je dobrý nápad. stačí skrátena verzia: Hra, Stret, Boure, Hostina, Tanec
Ha! Problém vyřešen, nedodala jsem tam nickname jenom uživatelské jméno a to asi prznilo vešerý rozvoj. :-)
Postupně doplnuji info na základě vašich dotazů na http://www.icefire.cz/nezarazene/novy-ice-fire-model-2012/
btw já jsem taky pro šedivé :), ale hover by mi nevadil (samozřejmě záleží na ostatních co chtějí). To, aby se zobrazil název knihy při přejetí myší nad knížkou je určitě dobrý nápad :)
edit:treba napísať nick presne, že? veľké malé písmena tiež? @montezuma?