Zima se blíží...

upraveno 25. října 2012 v Webové záležitosti
Vše co napíšete po 22. hod 24. října 2012 nebude na nový web přeneseno.

Díky pomoci paulcz a Montezuma3 máme vše skvěle připravené a otestované a jsme pomalu připraveni vám to ukázat. No dobře, nějaké mouchy tam jsou, ale ty jsou vždy...

Obloukem se trochu vracíme ke kořenům. Web a diskuzní fórum budou nyní zase trochu více oddělené. Ale zároveň tam zůstane určitá vazba, takže diskuze pod články a diskuze ve fóru zůstanou provázané. Proč to...

Číst celý článek zde
135

Komentáře

• paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 26. října 2012
    No, tak někteří provideři ještě neaktualizovali DNS (např. O2), to znamená, že někteří mají ještě starý icefire :)
  • Treba zmenit providera :))
  • Tie smailika ma trochu irituju...moj problem :)
  • Nemozem ani menit (opravit) svoj prispevok, asi si poniektori budu zvykat :)
    upraveno 26. října 2012
    No tak ten smajlík se opravdu nehodí jako : )) :D.

A i když ho dám do tagů code, tak se zobrazí gif. No toto :)
  • Editovat příspěvek můžeš - v pravém rohu když tam najedeš myší, tak by se měl objevit takový prvek...

smajlíky spousta lidí chtěla :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Můžeš, je tam takové zubaté kolečko v rohu tvého příspěvku
  • Jasne, dik
    Trochu mi trva sa zorientovat, dakujem za trpezlivost :)
    Mozem potvrdit, ze aj na tablete to vyzera fajn
    Moj webmaster tvrdi, ze to vyzera ako proficky web, aj ta grafika
    Trosku sice oremcal ten zubkaty okraj, ale mne to vobec nevadi :)
  • Jéé, díky za info od webmastera :-) No to je jedna z největších změn - mělo by to fungovat na všech (moderních) zařízeních - zkuste si zmenšovat/zvětšovat šířku okna a pochopíte. Moderní říkám proto, že ve starých prohížečích to je zase naopak totálně rozjetý - to přiznávám, že jsem zatím nevyřešil, snad vás moc nebude.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nový vzhľad je naozaj zaujímavý. Mal by som len dve veci.
    1. Hore ako sú rubriky a znaky. Aj pre Svet aj pre Knihy je tam ten istý znak knihy. Je to len detail, ale prečo nepoužiť znak sveta? Napr. ten znak, ktorý máme ako 'Upozornenia', iba biely :)
    2. Znaky prečítaných kníh sú úžasné. Ďalší detail, ale: Ak nie som jediný, komu by sa to páčilo tak dúhovo, mohli by mať tie znaky aj rozdielne farby podľa amerických vydaní? Teda modrá, žltá, zelená, červená, biela.?

Páčia sa mi smajlíci. Bude to vyžadovať trocha zvyku, ale dá sa to. :D
  • 1. Hore ako sú rubriky a znaky. Aj pre Svet aj pre Knihy je tam ten istý znak knihy. Je to len detail, ale prečo nepoužiť znak sveta? Napr. ten znak, ktorý máme ako 'Upozornenia', iba biely
    Aaa, já věděl, že jsem na něco zapomněl :) Který znak upozornění máš na mysli?
    2. Znaky prečítaných kníh sú úžasné. Ďalší detail, ale: Ak nie som jediný, komu by sa to páčilo tak dúhovo, mohli by mať tie znaky aj rozdielne farby podľa amerických vydaní? Teda modrá, žltá, zelená, červená, biela.?
    To nechám na @Montezuma3 :-)

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A, samozrejme, skúška SPOILERU
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter

Barevné varianty jsem zkoušel také. Ale nezdáli se mi dobré. Konec konců můžete posoudit sami. Když se budou líbit, můžete se to ještě změnit.
    image image image image image / image image image image image
  • To je docela dobrý, to mi tehdy asi uniklo. Co na to ostatní?

A ještě bych při najetí na danou ikonku vypsal název knihy - ne všichni jsou tak zběhlý v těch symbolech...
  • Barvičkyyy!
    Ehm...jsem pro. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já bych to nechala šedivé.
  • Tak co po najetí myší zabíje. Ted mě @paulcz zabije :-)
  • nechal by som šedivé, nebol som v dúhovej garde, ale patrím Starkom :)
    overlay pri pohybe kurzorom, ktorý by vypísal názov knihy je dobrý nápad. stačí skrátena verzia: Hra, Stret, Boure, Hostina, Tanec
  • Kde kručiš dělám chybu? Edituju si profil a ta ikonka přečtené knihy mi tu nefiguruje?
  • A nehlásí ti to nějakou chybu při tom, když dáš uložit?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Vlcacka napsal(a):

Kde kručiš dělám chybu? Edituju si profil a ta ikonka přečtené knihy mi tu nefiguruje?

Mě se to nejdřív tayk nezobrazovalo, tak jsem to uložila ještě jednou a je to tam :)
  • upraveno 26. října 2012
    Aleku ne, nehlásí, jenom se to neuloží a pohlaví mám taky furt nezařazeno. :-D
    Ha! Problém vyřešen, nedodala jsem tam nickname jenom uživatelské jméno a to asi prznilo vešerý rozvoj. :-)
  • aha, on ten Nickname je asi ted povinný, to jsem taky netušil...
  • Jéžíš to je hlína, teď je tu mám všechny? :-o Po refreshi. Je chyba ve mně nebo mém zatrachtilém Exploreru?
  • Tak ale halvně že už to fachá, ted už si je zas odškrtej :-)

Postupně doplnuji info na základě vašich dotazů na http://www.icefire.cz/nezarazene/novy-ice-fire-model-2012/
  • práve ma Alek upozornil na Havrana, čo označuje nové príspevky. super! (jak je tu všetko nové, absolútne som si ho nevšimol.
  • přesněji označuje první nepřečtený příspěvek (ale bacha, ted po přesunu jsou pro vás všechny diskuze nepřečtené :-)
    upraveno 26. října 2012
    alek napsal(a):

Tak co po najetí myší zabíje. Ted mě @paulcz zabije :-)

Hm.. zajimave, když jsi mě zmínil, nedošla mi notifikace. Tak já zkusím zmínit tebe a napiš, jesli ti došlo oznámení: @Alek

btw já jsem taky pro šedivé :), ale hover by mi nevadil (samozřejmě záleží na ostatních co chtějí). To, aby se zobrazil název knihy při přejetí myší nad knížkou je určitě dobrý nápad :)
  • V pořádku, už tam mám tu správnou jednu. Zajímavé je, že prvně když tedy byla změna úspěšná, vylítlo zelené pop-up okýnko že je vše správně upraveno, když odškrtám knihy a dám uložit, už se neukáže a tím pádem musím skočit do vlákna a zjistit, zdali je už vše OK, je to asi blbinka, zabere to pár vteřin, ale to OK okno by bylo milé po každé editaci, je-li to možné.
  • upraveno 26. října 2012
    priame oslovenie funguje podobne ako na FB. cez zavináč? @Alek?

edit:treba napísať nick presne, že? veľké malé písmena tiež? @montezuma?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.