Zima se blíží...

upraveno 25. října 2012 v Webové záležitosti
Vše co napíšete po 22. hod 24. října 2012 nebude na nový web přeneseno.

Díky pomoci paulcz a Montezuma3 máme vše skvěle připravené a otestované a jsme pomalu připraveni vám to ukázat. No dobře, nějaké mouchy tam jsou, ale ty jsou vždy...

Obloukem se trochu vracíme ke kořenům. Web a diskuzní fórum budou nyní zase trochu více oddělené. Ale zároveň tam zůstane určitá vazba, takže diskuze pod články a diskuze ve fóru zůstanou provázané. Proč to...

Číst celý článek zde
124

Komentáře

• paulczpaulcz zima se blíží
    Vlcacka napsal(a):

Jéžíš to je hlína, teď je tu mám všechny? :-o Po refreshi. Je chyba ve mně nebo mém zatrachtilém Exploreru?

Za to můžu já, neaktualizova jsem stránku -- tedy si nepřečetl, že už jsi to vyřešila, tak jsem se snažil problém identifikovat, ono to možná trošku blbne (z 50% jsem ten plugin psal sám). Tak se omlouvám, že jsem ti takto zasahoval do profilu ;)

• @paulcz - mám v notifikacích jen že jsi přidal něco nového, ale ne že jsi mě zmínil co ž by asi mělo být.

@sarven ano přes něj, ale musíš pak rozlišit mezi username a nickname - je třeba použít @username (najdeš ho vedle času daného příspěvku).
  • upraveno 26. října 2012
    uviedol si niekto v profile muž/žena? ako sa to prejavuje na hlavičke?

jéééj, práve sa mi vľavo dole objavila mailová notifikácia od aleka :), idem ju pohľadať.

aha, vpravo v notifikáciach sa to ukáže. super.
  • Mně se to zatím projevilo tak, že kdykoli se znovu podívám na úpravy profilu, mám opět zaškrtnutu poslední možnost- tudíž že nejsem Nikdo. :))
  • teda možno čaká na možnosť raptor :)
  • pohlaví se neprojevuje snad nijak, jen když se někdo mrkne na váš profil... a asi ani tam to nakonec neni, tak to neřešte :-)
  • A ty naše nastavené obrázky jdou taky vidět pouze při zobrazení profilu?
  • obrázky přece vidíš tady v diskuzích a vna spoustě jiných míst
  • No já je tady právě nevidím... Proto se ptám :-) Ale třeba je to tím, že jsem slepá :-D
  • aké obrázky máš na mysli? vložené v komentári? alebo profilové fotky?
  • no uvidíš je jen u těch, kdo si je už nastavili - ale tohle spíš vypadá na nějaký problém... ještě někdo jiný?
  • Profilové...
  • @alek Já si ho právě nastavila, když se podívám do svého profilu, tak ho tam mám, ale tady ho nevidím ani u sebe, ani u nikoho jiného :-( Nj, já musím mít vždycky nějaký problém :-)
  • ja ich vidím, a vidím aj tvoj...
  • @Michelle Uděláš screenshot? Jaký máš prohlížeč?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tak by som tie farebné ikonky vyriešil ultimátom - zafarbia sa, ale len keď na ne dáte myšou a tedakeď niekto bude chcieť zobraziť názov :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zkouška
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Obrázek je pěkně ořízlej :)
  • @alek Explorer. Sice nehovořím řečí tvého kmene, ale vyhledala jsem si, co to mám udělat :-) Snad bych to i zvládla, kdyby se tato klávesa vyskytovala někde na mém noťasu... :-( Buď jsem slepá nebo ji tu nemám.
  • aha, a Explorer jaká verze? To najdeš někde v tý hlavní nabídce O programu ? Asi to bude ten problém, čekám, že to bude celé vypadat možná trochu rozbitě, pokud je to starší verze...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. října 2012
    Hlásím že v IE7 nejsou s obrázky problém.
  • @alek Našla jsem číslo 8... Všechno právě vypadá výborně, až na to, že nevidím ty profilovky.
  • to bych skoro chtěl vidět ten screenshot :-)
  • @alek A co třeba fotku? To by ti nestačilo? :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Michelle Já mám na notebooku místo PrintScreen napsáno jen PrtSC a je k tomu potřeba nejdříve stisknout modrou klávesu Fn jestli to to pomůže v hledání správné klávesy. :-)
  • Montezuma3 napsal(a):

@Michelle Já mám na notebooku místo PrintScreen napsáno jen PrtSC a je k tomu potřeba nejdříve stisknout modrou klávesu Fn jestli to to pomůže v hledání správné klávesy. :-)

Děkuji... Máš samozřejmě pravdu :-)
  • upraveno 26. října 2012
    jj, klidně fotka

Mělo by to vypadat nějak takto:
    image
  • Dobrá, tak mám fotku, mám i PrintScreen a mám i další asi hloupý dotaz... Jak to sem dostanu? Nějak mi nejde vložit obrázek, ikonku jsem zřejmě našla, ale pořád se mi nepodařilo ten obrázek vložit. Přiznávám, že nejsem zrovna technický typ :\">
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Musíš to niekam nahrať, trebárs imageshack.us :) To je už zložitejšie :/ Zaregistruješ sa tam a máš tam 'Direct Link'
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Michelle : Nebo to alekovi pošli mailem. Má ho napsaný nahoře v tom prohlášení v boltonovských barvách :o))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.