Pokud se bude bodovat jedna skupina za den, stálo by za to zauvažovat, jestli není lepší změnit systém bodování. Např. každý by bodoval ten den jen jednou (=jednou v dané skupině), na konci dne by dvě postavy s nejvíce body postoupily do dalšího kola... Díky tomu by měl každý možnost hlasovat v každé skupině (pokud by se ten den zapojil do hlasování), nemusel by se bát, že pokud do večera nezapne počítač, už nestihne přiřadit body svému oblíbenci. :) Jen takový návrh [8)
@sveva To už by byla spíš jen taková anketa než hra. Spíš uvažuji, jestli to nenechat stejně jak to je, a jen zvětšit bodové limity. Rozdávané body by byly stejné, jen by se začínalo na 20 a hranice by byly 0 a 80, takže by řešení jedné skupiny mělo trvat dvakrát tak déle.
Nevada: Jo, já nejdřív myslela, že to Chmur mířil na mou odpověď. Pak mi došlo, že to bylo spíš na pravidla. Každopádně aby se případně někdo neurazil - myslela jsem to jako vtip, nechci aby byla Ros kdekoli a výhru Roslin samozřejmě přežiju : )
Ach jaj, tak to se omlouvám já - za nepochopení situace a matení. Nečekala bych, že někdo hodí poznámku úplně mimo aktální diskuzi bez označení na co reaguje.
Tak tady se to pěkně zamotalo. Jonas a Robb potvrdili svá postavení, ale že Gendry s Roslin předvedou takový souboj, to jsem teda nečekal... vypadá to na první tuhou bitvu až do posledního hlasování... já určitě upřednostním Gendryho .. takové postavy sága potřebuje a Frey, je stále Frey, ať už je v jakkoliv hezké kůžičce a jakkoliv roztomilý.... celkově ale ať už vyhraje kdokoliv, do 3. kola se bude přes extrémě těžký los dostávat jen stěží...
Komentáře
Jen takový návrh [8)
Spíš uvažuji, jestli to nenechat stejně jak to je, a jen zvětšit bodové limity. Rozdávané body by byly stejné, jen by se začínalo na 20 a hranice by byly 0 a 80, takže by řešení jedné skupiny mělo trvat dvakrát tak déle.
Gendry +2 (20)
Ros(lin) -1 (22)
Teď mě tak napadlo co když v seriálu vymění Roslin za Ros? :-O :-O
Roslin -1 (21)
Roslin Frey: +2 (23)
Každopádně aby se případně někdo neurazil - myslela jsem to jako vtip, nechci aby byla Ros kdekoli a výhru Roslin samozřejmě přežiju : )
Nečekala bych, že někdo hodí poznámku úplně mimo aktální diskuzi bez označení na co reaguje.
Roslin Frey: -1 (22)
Tak tady se to pěkně zamotalo. Jonas a Robb potvrdili svá postavení, ale že Gendry s Roslin předvedou takový souboj, to jsem teda nečekal... vypadá to na první tuhou bitvu až do posledního hlasování... já určitě upřednostním Gendryho .. takové postavy sága potřebuje a Frey, je stále Frey, ať už je v jakkoliv hezké kůžičce a jakkoliv roztomilý.... celkově ale ať už vyhraje kdokoliv, do 3. kola se bude přes extrémě těžký los dostávat jen stěží...