Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

16791112313

Komentáře

• upraveno 28. října 2012
    Pokud se bude bodovat jedna skupina za den, stálo by za to zauvažovat, jestli není lepší změnit systém bodování. Např. každý by bodoval ten den jen jednou (=jednou v dané skupině), na konci dne by dvě postavy s nejvíce body postoupily do dalšího kola... Díky tomu by měl každý možnost hlasovat v každé skupině (pokud by se ten den zapojil do hlasování), nemusel by se bát, že pokud do večera nezapne počítač, už nestihne přiřadit body svému oblíbenci. :)
    Jen takový návrh [8)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. října 2012
    @sveva To už by byla spíš jen taková anketa než hra.
    Spíš uvažuji, jestli to nenechat stejně jak to je, a jen zvětšit bodové limity. Rozdávané body by byly stejné, jen by se začínalo na 20 a hranice by byly 0 a 80, takže by řešení jedné skupiny mělo trvat dvakrát tak déle.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • radšej hlasujte chýbajú mi dvaja ľudia do desiatich..
  • Tak ok Gardi tak tady máš č.9

Gendry +2 (20)

Ros(lin) -1 (22)

Teď mě tak napadlo co když v seriálu vymění Roslin za Ros? :-O :-O
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. října 2012
    Gendry +2 (22)

Roslin -1 (21)
    Nevada: Normálně bych startovala, obracela oči v sloup a myslela si něco o blbech, ale za tohle se klidně obětuju : D
  • Připadá mi hloupé někoho jakkoliv trestat. Nejsme ve škole a každý někdy udělá chybu. Je to jen hra!!!
    upraveno 28. října 2012
    A já nepochopila, že to nebylo na mě : D
    Gendry: -1 (21)
    Roslin Frey: +2 (23)
    @Krisa: Já to mířila na Tebe, ale jinak to neřeš, nebo bude mít Chmur noční můry ze zlých lidí, popojedem ;)
    Já myslím, že chmur komentuje pravidla hry. Nebo ne?
    Nevada: Jo, já nejdřív myslela, že to Chmur mířil na mou odpověď. Pak mi došlo, že to bylo spíš na pravidla.
    Každopádně aby se případně někdo neurazil - myslela jsem to jako vtip, nechci aby byla Ros kdekoli a výhru Roslin samozřejmě přežiju : )
    Ach jaj, tak to se omlouvám já - za nepochopení situace a matení.
    Nečekala bych, že někdo hodí poznámku úplně mimo aktální diskuzi bez označení na co reaguje.
  • WanicWanic The real hedonism is not dead!
    Gendry: +2 (23)
    Roslin Frey: -1 (22)

Tak tady se to pěkně zamotalo. Jonas a Robb potvrdili svá postavení, ale že Gendry s Roslin předvedou takový souboj, to jsem teda nečekal... vypadá to na první tuhou bitvu až do posledního hlasování... já určitě upřednostním Gendryho .. takové postavy sága potřebuje a Frey, je stále Frey, ať už je v jakkoliv hezké kůžičce a jakkoliv roztomilý.... celkově ale ať už vyhraje kdokoliv, do 3. kola se bude přes extrémě těžký los dostávat jen stěží...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 28. října 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.