Aleku, asi máš pravdu, ani sám velký George na svém blogu nezmiňuje dvě varianty, nikde jinde o tom nepíšou... Takže opravdu jen volné mapy v přihrádkách.
Chcel som sa spýtať Slovákov... plánujete aj vy robiť nejakú hromadnú objednávku? Lebo ak áno, určite by som sa pridal ku kalendáru. Atlas zatiaľ asi nie.
No, to práve viem, keď kupujem knihy, tak výhradne z Book Depository. Ja len, že keby sa niekomu podarilo nájsť nejakú výhodnejšiu cenu pri spoločnom poštovnom, než individuálna cena z BD, tak by som sa rád pridal.
Je to dost no... Pokud někdo šprechtíte německy, můžete mrnout na ten atlas a poštovné tam - ale tam se asi moc neušetří... kor když ten kalendář tam maj tak drahej.
@Nevada No kalendář si tedy objednej asi sama, to bude nejjednodušší a budeš ho mít hned. A já teda, až se @Chmur rozhodne, objednám ten atlas (už tomu raděj neřikejme kniha) Já do něj taky jdu, ale je to teda rozmařilost :-)
@alek Promiňte, ale chci od toho odstoupit.:( Pokud by to ovšem nějak výrazně zvýšilo cenu za atlas ostatních...zůstanu. Nezrujnuje mě to, budeme mít co jíst atd. Jen mi to připadá přeplacené...hodně
Komentáře
Myslim, že takové zvýšení pro ostatní už to neznamená, co dámy?
Já už o tom radši nebudu racionálně uvažovat. :)
Prostě za kolik objednáš, tolik ti zaplatím.
Paráda! Napiš mi kdyžtak zprávu do inboxu, kdy a kde by se ti hodilo uskutečnit předání... :)
Vypadá to na první pohled moc pěkně, budu se mít o vánocích v čem rochnit :-)