Já jsem se v tom, v rámci svědomité a kontinuální práce na diplomce, moc nehrabal a odevzdal jsem to Ježíškovi. Takže se to blbě popisuje :-) To bych musel rozdělat ty verze pro holky a to se mi nechce.
Jen jsem to teda zběžně prolít. Z knížky určitě udělám o Vánocích nějaký článek, která vám to přiblíží. Ale obrázky to stejně nevystihnou. Už na první omak je to pěknej kus, desky imitují kůži či co.
Atlas - no jsou to vlastně tvrdý desky, do kterých je vloženo 12 map. Prakticky bez textu, ale fakt mě překvapilo, jak je to velký a pěkný (ale třeba se jen podvědomě chlácholím, že jsem za to nedal devět stovek jen tak :-). Jen u těch map zamrzí to překládání - kdyby to pak chtěl člověk na stěnu, tak tam budou ty přehyby vidět - mohli to radši udělat v nějakém tubusovém provedení.
Já nakonec dostanu půlku Atlasu k svátku, ale vydupala jsem si, že si ho můžu nechat už teď (svátek mám na Štědrej den). :) Už se těším, až se budu procházet uličkama Králova přístaviště! :onfire:
Nad tím zeleným (Yi Ti) je The Shrinking Sea, ta krvavá skvrna vpravo od toho je Bleeding Sea, úplně vpravo The Dry Deep (vypadá trochu jako Grand Canyon :) ). A mezi tím jsou Cannibal Sands =D
@Hildegarda Já už kupuju povlečení jedině tam :) Ještě že na té fotce není vidět postel, skříně, komoda, stůl... to byste si určitě mysleli, že jsem úchylná. :-)
To je takový svátek, kdy si američané připomínají svojí největší krizi v historii tím, že obchody všechno masivně zlevňují. Američtí občané se v obchodech rvou, šlapou po sobě a a podobně, jen aby se k tomu či onomu se slevou 50 až 90% dostali co nejrychleji a měli na vánoce co dát pod stromeček.
@MissUtahraptor U nás se toto aplikuje také. Ale nikoli jen jeden den v roce, ale pořád a všude a ke spuštění nákupního šílenství stačí jen sleva 10% ;-)
Komentáře
Jen jsem to teda zběžně prolít. Z knížky určitě udělám o Vánocích nějaký článek, která vám to přiblíží. Ale obrázky to stejně nevystihnou. Už na první omak je to pěknej kus, desky imitují kůži či co.
Atlas - no jsou to vlastně tvrdý desky, do kterých je vloženo 12 map. Prakticky bez textu, ale fakt mě překvapilo, jak je to velký a pěkný (ale třeba se jen podvědomě chlácholím, že jsem za to nedal devět stovek jen tak :-). Jen u těch map zamrzí to překládání - kdyby to pak chtěl člověk na stěnu, tak tam budou ty přehyby vidět - mohli to radši udělat v nějakém tubusovém provedení.
Už se těším, až se budu procházet uličkama Králova přístaviště! :onfire:
Jaké má rozměry ta mapa světa?
Edit: a kdybyste hledali Asshai, tak je úplně vpravo dole na tom šedohnědém cípu...
V tom Braavosu jsou i názvy ulic? :-)
Co jsou zač ty krvavé fleky na dálném východě?
Peniaze sa maju minat na knihy a nie na nabytok :)
Vážne, veď oni budú zachvíľu samostatná rasa...